• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvensizlik

Merhabalar ,tavsiye üzerine bir ilişki sitesine üye oldum.Mesaj atanlardan biriyle görüşmeye karar verdim.
Bu kişi doktor olduğunu söyledi.seviyeli bir şekilde mesajlaşınca konuşmayı sürdürdüm.Numarasını verdi.
Bir süre sonra sonra görüşmeye karar verdik.Konuşması,muhabbeti güzeldi.sorun şu üç gğndür konuşuyoruz.İki fotoğrafından başka bir şey bilmiyorum.Asistan ,uzmanlığa hazırlanıyor.Yoğun çalışıyor.Hastane ismini bile verdi.Doktorluk bilgisi var,test etmek için bayağı bir soru sordum çünkü ama o isimde bir dr bilgisi yok hastanede.Ve daha fazla foto istememe rağmen bir tanesi anlık ve iş başında iki foto attı.İkincisi maskeliydi.
Telefonunun hasta dosyaları ile dolu olduğunu söyledi.
Bu hafta görüntülü konuşacağız,ve buraya gelmeyi düşünüyor..
Ama ben hala şüphe ediyorum o kişiden.Daha fazla foto atabilirdi,hemen görüntülü konuşabilirdi.Üstelik benden çok hoşlandığını söyledi.
Güvenmeli miyim?Sizce doğru öu söylüyor.
bence foto yalandır madem öyle sana ıstedıgın sekılde poz versın ornek elını agzına gotur gıbı seyler yaptır

Benim öğretmen arkadaşım da tanışma sitesinden evlendi. Kırk yaşında güzel bir kadındı. Hayatına kimse girmemiş değil, gayet erkek arkadaşları olmuş ama evlilik kısmet olmamış. Ben de tavla oynarken tesadüf orman müh biriyle tanıştım, gerçekti. Hatta hala orada çalışıyor ve şu an evli. Bana mezhebimi sormuştu, kendi mezhebinden biriyle tanışıp evlenmek istermiş. Ben zaten erkek arkadaşım var nişanlanacağım demiştim ama erkek işte ille açıyor muhabbetini 😂 Doktor da sosyal biri olmayabilir, çevresinde islami siteden evlenecek kafada kadın yok belki. Ha belki de gerçekten yalandır mesleği bilemem ama tanışma sitelerine doktorlar girmez diye bir durum yok bence
Bana söylediği şu oldu.İki kardeşiz ,ikimiz de doktoruz.Aileden gelen bir meslek ,ve çevremde hep doktor var dedi.Ben zaten yoğun çalışıyorum dedi .Bana daha sakin çalışan vir meslek grubumdan eş adayı gerekliydi dedi.

Bana söylediği şu oldu.İki kardeşiz ,ikimiz de doktoruz.Aileden gelen bir meslek ,ve çevremde hep doktor var dedi.Ben zaten yoğun çalışıyorum dedi .Bana daha sakin çalışan vir meslek grubumdan eş adayı gerekliydi dedi.
Valla doğrudur yalandır bilemem, bayramda gelirse görüş. Gelmezse engelle görüşme. Görüşürsen de avm gibi kalabalık ortamları seç ve tüm gün sürmesin. Hemen kendini kaptırma gerçekse bile, tanımak için zaman ver.

Bence yüz yüze buluşmadan önce bir kaç kere görüntülü konuşsanız daha iyi olurdu. Hem belki birbirinizin muhabbeti sarmayacak enerjiniz tutmayacak.

evlilik sitesinde doktor olabilir bu arada, herkes neden doktorların öyle sitelerde olamayacağını düşünmüş bilmiyorum ama benim çok doktor tanıdığım oldu ve genelde gerçek hayatta o kadar asosyal ve sıkıcılar ki kızlar bunlara dönüp bakmadığı için arkadaşlık sitelerine üye oluyorlar. Bi arkadaşım bildiğiniz gemi kaptanı ile tanıştı evlendi, başka bir arkadaşım helikopter pilotu ile tanıştı evlendi böyle sitelerde. Ve arkadaşlarım da öğretmendi hep. Yani imkansız bir şey değil.

Yine de bizim ilçede internetten tanışan birileri vardı, adam kendini doktor diye tanıttı kadın evlendi falan sonra adam hastanede hademe çıktı . Böyle vakalar da olabiliyor 🤷🏻‍♀️ bu nedenle en iyisi önce bir kaç kere görüntülü konuşmak. Hangi tıp fakültesinden mezun olduğunu öğrenmek ve belki mezuniyet belgelerinde falan adamın adını stalklamak.

Ayrıca sosyal medyası yok mu? İnstagram, Facebook vs mutlaka vardır. Oralardan da anlaşılır aslında.

Bence yüz yüze buluşmadan önce bir kaç kere görüntülü konuşsanız daha iyi olurdu. Hem belki birbirinizin muhabbeti sarmayacak enerjiniz tutmayacak.

evlilik sitesinde doktor olabilir bu arada, herkes neden doktorların öyle sitelerde olamayacağını düşünmüş bilmiyorum ama benim çok doktor tanıdığım oldu ve genelde gerçek hayatta o kadar asosyal ve sıkıcılar ki kızlar bunlara dönüp bakmadığı için arkadaşlık sitelerine üye oluyorlar. Bi arkadaşım bildiğiniz gemi kaptanı ile tanıştı evlendi, başka bir arkadaşım helikopter pilotu ile tanıştı evlendi böyle sitelerde. Ve arkadaşlarım da öğretmendi hep. Yani imkansız bir şey değil.

Yine de bizim ilçede internetten tanışan birileri vardı, adam kendini doktor diye tanıttı kadın evlendi falan sonra adam hastanede hademe çıktı . Böyle vakalar da olabiliyor 🤷🏻‍♀️ bu nedenle en iyisi önce bir kaç kere görüntülü konuşmak. Hangi tıp fakültesinden mezun olduğunu öğrenmek ve belki mezuniyet belgelerinde falan adamın adını stalklamak.

Ayrıca sosyal medyası yok mu? İnstagram, Facebook vs mutlaka vardır. Oralardan da anlaşılır aslında.
Sosyal medya kullanmıyor,

yani şöyle söyliim.Adam sıkıcı değil.Çok sosyal de değil.Müzikle ilgileniyor ve bana birmkaç defa çalıp söyledi.Bilmiyorum.Ama güvenmiyorum.Görüntülü konuşma yapmam lazım

Ambulans şoförü olup doktorum diyenler gördü bu gözler.

Bir de en yaygını meslek lisesinde programcılık bölümünde okuyup bio'suna "Yazılım Mühendisi", "Bilgisayar Mühendisi" yazanlar. Dating app lerde herkes avukat, doktor veya mühendistir. Sorsan hangi üni mezunusun, Hayat Okulu derler :P

Herkes malum edebiyatı yapmış zaten: İyice araştırmak, gerçek kimliğinden emin olana kadar kaptırmamak.

Çok dikkatli olun.
Büyük bir yapı denetim firmasında şube yöneticisiyim diyip raf düzenleme elemanı olanları duydu bu kulaklar. Bazıları kolay yalan söyler.
Ben de kendi tecrübemi aktarayım. Bundan 4 sene önce avukat olduğunu söyleyen biri sosyal medyadan ekledi beni. Instagram… Hemen yazdı kafa biri sohbet ediyoruz ama ağzı nasıl laf yapıyor falan. Ben tabii durur muyum “cübbeli bir fotoğrafını gönderir misin seni öyle görmeyi çok isterim” dedim. O da İşte ben pek öyle fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum, ama senin için atarım evdeki bilgisayarımdan dedi tabii ki atmadı. Takip ettiklerine paylaşımlarına falan baktım ne hukuk fakültesine dair ne de mesleğine dair hiçbir fotoğraf yok. Hukuk fakültesinden arkadaşı bile yok. Bir de 50-60 yaşında açık fotoğraflar paylaşan kadın hesaplarını takip etmiş. Dedim herhalde bu jigolo falan. Avukat ayağı yapıyor. Biraz sıkıştırdım falan telefonda. Bu hemen kendini savunmalar, agresifleşmeler neyse konuşmayı bitirdik sildik her yerden birbirimizi. Aradan birkaç ay geçti bunun profili Facebook’ta karşıma çıktı. 2 yıllık bir yüksekokul mezunu, bir cafede garsonluk yapıyormuş. 😄
O yüzden internetten biriyle tanıştırırken çok dikkatli olun. Uygulamadan tanışırken mutlaka instagram isteyin. Hesabını kurcalayın. Sosyal medyam yok deyip vermiyorsa yalan söylüyordur. Fake ya da evlidir.

Ben de kendi tecrübemi aktarayım. Bundan 4 sene önce avukat olduğunu söyleyen biri sosyal medyadan ekledi beni. Instagram… Hemen yazdı kafa biri sohbet ediyoruz ama ağzı nasıl laf yapıyor falan. Ben tabii durur muyum “cübbeli bir fotoğrafını gönderir misin seni öyle görmeyi çok isterim” dedim. O da İşte ben pek öyle fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum, ama senin için atarım evdeki bilgisayarımdan dedi tabii ki atmadı. Takip ettiklerine paylaşımlarına falan baktım ne hukuk fakültesine dair ne de mesleğine dair hiçbir fotoğraf yok. Hukuk fakültesinden arkadaşı bile yok. Bir de 50-60 yaşında açık fotoğraflar paylaşan kadın hesaplarını takip etmiş. Dedim herhalde bu jigolo falan. Avukat ayağı yapıyor. Biraz sıkıştırdım falan telefonda. Bu hemen kendini savunmalar, agresifleşmeler neyse konuşmayı bitirdik sildik her yerden birbirimizi. Aradan birkaç ay geçti bunun profili Facebook’ta karşıma çıktı. 2 yıllık bir yüksekokul mezunu, bir cafede garsonluk yapıyormuş. 😄
O yüzden internetten biriyle tanıştırırken çok dikkatli olun. Uygulamadan tanışırken mutlaka instagram isteyin. Hesabını kurcalayın. Sosyal medyam yok deyip vermiyorsa yalan söylüyordur. Fake ya da evlidir.
Bir de profil biosuna hukukçu yazmıştı. Whatsapp durumunda da “Lütfen 9.00-18.00 arası danışma sorularınızı gönderiniz.” yazıyordu. 😄🤦‍♀️

Hayır bide zeki de değilmiş ki hastanedeki doktorlara bakacağınız 2 kere 2 4 durumu. Kim olsa bakar. Neden böylesine bir yalan söylemiş. Oda buna inanacak bir kadın olacağını düşünmedi herhalde 😅 nasılsa kimse inanmaz bol keseden sallayayım hesabı.
Vallahi bu sizi bayağı bayağı aptal yerine koymuş ben de aynı şeyi düşündüm 😂

Geçen instagramda yorumlarda görmüştüm doktor diye tanıtmış kendini bir hastane çalışanının da dikkatini çekmiş yoruma cevap olarak bu adama sakın inanmnauın ameliyatlarda malzemeleri temizleme işi yapıyor orada çat pat duyduklarını kullanarak kendini doktor olarak lanse ediyor yazmıştı 😂

Vallahi bu sizi bayağı bayağı aptal yerine koymuş ben de aynı şeyi düşündüm 😂
Haklı olabilirsiniz,ama aptal yerine konmam için ona aşıl olmam,onu sevmem lazım.Bir fotoyla da bu düşünceleri yaşayacak insan değilim.Evet,sitede ismini bulamadım ama hiç bir uzmanlık öğrencisinin ismini bulamadım.Sadece onun değil.Oradaki pek çok doktorun instagram hesabı yok.Hafta sonu olduğu için hastaneye telefonla ulaşamıyorum.Yarın arayacağım.
Verdiği bilgilere gelince,bir sağlık çalışanı olma ihtimali yüksek.Yani çevremde çok sağlık çalışanı var.Onlardan edinemediğim bilgileri bu kişiden aldım..Hadi bir tanesini tuttursa bu kadar çok bilgiyi tutturamaz diye düşğnüyorum.
Kendisi bizzat seni görmem gerek,geleceğim diye iletti.
ben de şüphe uyandıran durum şu:Fiziğine güvenemiyor,foto atmaya çekiniyor.Hoş vats uptaki fotosu da güzel değildi..Başka birinin fotosunu kullansa güzel bir foto koyardı.
İki bu insan bir doktorsa ,internetten tanıştığı bir bayana gerçek bilgilerini vermek içşn kendini sağlama almak isteyebilir.Eksik bilgi verebilir diye düşğnüyorum.Çünkü ben de bazı bilgilerimi vermiyorum.
Bu siteye düşmedim.Sitede olmayı tercih ettim.Bu şekilde evlilik yapan arkadaşım da var..Çünkü çevremdeki meslek grupları ile evlilik yapmak istemiyorum.
kaldı ki insan dibindeki insana güvenemiyor.Devir teknoloji devri.Yalan dolan her yerde var.Yıllar önce eski nişanlımın gerçek yüzünü ki üç ay flört etmeme rağmen nişandan sonra gördüm.Kaldı ki bu insanla her gün beraberdik..
Ben sadece değerli fikirlerinizi dinlemek istedim.Pek çok insan dalga geçmiş..Yine se teşekkğr ederim..

Haklı olabilirsiniz,ama aptal yerine konmam için ona aşıl olmam,onu sevmem lazım.Bir fotoyla da bu düşünceleri yaşayacak insan değilim.Evet,sitede ismini bulamadım ama hiç bir uzmanlık öğrencisinin ismini bulamadım.Sadece onun değil.Oradaki pek çok doktorun instagram hesabı yok.Hafta sonu olduğu için hastaneye telefonla ulaşamıyorum.Yarın arayacağım.
Verdiği bilgilere gelince,bir sağlık çalışanı olma ihtimali yüksek.Yani çevremde çok sağlık çalışanı var.Onlardan edinemediğim bilgileri bu kişiden aldım..Hadi bir tanesini tuttursa bu kadar çok bilgiyi tutturamaz diye düşğnüyorum.
Kendisi bizzat seni görmem gerek,geleceğim diye iletti.
ben de şüphe uyandıran durum şu:Fiziğine güvenemiyor,foto atmaya çekiniyor.Hoş vats uptaki fotosu da güzel değildi..Başka birinin fotosunu kullansa güzel bir foto koyardı.
İki bu insan bir doktorsa ,internetten tanıştığı bir bayana gerçek bilgilerini vermek içşn kendini sağlama almak isteyebilir.Eksik bilgi verebilir diye düşğnüyorum.Çünkü ben de bazı bilgilerimi vermiyorum.
Bu siteye düşmedim.Sitede olmayı tercih ettim.Bu şekilde evlilik yapan arkadaşım da var..Çünkü çevremdeki meslek grupları ile evlilik yapmak istemiyorum.
kaldı ki insan dibindeki insana güvenemiyor.Devir teknoloji devri.Yalan dolan her yerde var.Yıllar önce eski nişanlımın gerçek yüzünü ki üç ay flört etmeme rağmen nişandan sonra gördüm.Kaldı ki bu insanla her gün beraberdik..
Ben sadece değerli fikirlerinizi dinlemek istedim.Pek çok insan dalga geçmiş..Yine se teşekkğr ederim..
Bu arada telefonda bir iki kere öksürmemden dolayı henüz ilerlememiş ,başlangıç düzeyinde bir astım hastası olduğumu söyledi ki yeni doktora gitmiştim,evet astım bronşitim.

Back
X