Güvensizlik...

eşine böyle bir şeyi yakıştıması çok çirkin bence... dodtum varr onla oturup içtm derdim ben olsam öle soruya öle karşılık veririm kusura bakmasın

canım bu çok tuhaf bir durum ya.
bence konu sigara falan olayı değil eşin söz veripte tutmamanı bir çeşit yalan gibi algılamış ve kafasında senaryolar üretip olayı paranoyakça başka boyutlara taşımış.gidip arkadaşlarına aldatma muhabetti yapması bence onun anormal bir ruh haline sahip olduğunu gösteriyor.bence iredelenmesi gereken kendisi.bence bu şekilde onunla konuş gerekirse bir evlilik terapistine gidin.inşallah eşin bu hastalıklı düşünceerden vazgeçer ve hayatı ne sana nede kendine zindan eder.gelişmeleri bekliyoruz canım.lütfen soğukkanlı ol...

Sigara hakkinda esiniz hakli.
soz verdiyseniz, tutunuz yoksa her konuda guvensizlik olacak, suphe duyacak
fakat is arkadaslariniza gidip de sizin onu aldatip aldatmadiginiz sormasi tamamen saçmalik ayip saygisizlik ve evliliginize hakaret.
Yanlis yapti çok buyuk hemde.

Bence bu yazılanlarda eksiklik var.
Ya adam gerçekten paranoyak yada sizin anlatmaktan kaçındığınız başka şeyler yaşanmış..
Hee tabiki anlatmak zorunda değilsiniz ama buraya bir konu açıyorsanız daha açıklayıcı olmalısınız ki
yapılan yorumlar havada kalmasın..

ohooooo! sigara içip içmicemedemi karışcak daha neler içerim valla kendi eline bile almaz ama tanışmadan öncede içiyodum kendim istersem bırakırım yani tabiki iyi bişey değil sigara ama yasak dahada çeker insanı hem sen arada kaçamak içmişsin ama bence olay sigara falan değil canım aldatıyomu falan diyosa aklına gelen başka bişiler var sanırım ama saçma şeyler muhtemelen ...arkadaşına bunu sorması zaten berbat bişi allah kolaylık versin canım ama bence iyi düşün bu şekilde sürsede pek sağlıklı olmaz sanki :(

gelişmeler;
eşim anne ve babası ile görüşmediğini bilerek evlenme kararı aldık yalnız eşim kardeşi ve halası ile sık görüşüyordu o zamanlar daha sonra kardeşinin evlendiği kadın nedeni ile kardeşim benim için bitmiştir, onunla görüşmeyeceğini söyledi ama daha sonra görüşmeye devam etti bende görüşmemesi gerektiğini istedim kendisinden tamam dedi. halası konusuna gelince görüşüp görüşmemesine karışmadım ama halasını sevemediğimi bahsettim kendisine çünkü halası da beni sevmemişti. kendisi moto almak istedi bende alınacak ise iyi bir motor olsun bmw alalım dedim.
sigara içme olayı yukarıda bahsettiğim konulara geldi şimdi bundan sonra kardeşi ile görüşecek, kendisine motor alacak ve istediği yere yalnız olarak gidecek olduğunu söyledi. (BENCE SAKINCASI YOK YAPABıLıR SONUÇTA HERKESıN KENDıNE GÖRE ıSTEKLERı VARDIR.)
benimle birlikte bayram, ziyaret ve özel günlere katılmayacağını söyledi. (UMARIM)
ben kendisinden sigara içtiğim için özür diledikten sonra bunları konuştu.

:1shok: Sevgilim geldi , her gün bizde zaten deseydiniz :oklava:

Bu kadar da paranoyaklık fazla ! Hele gidip arkadaşlarınıza sorması gerçekten çok çok abes...

Güvensizliğin ve şüpheciliğin bu kadarı olmaz :1no2:

ewte ya noluoruz.bencede bızde de sıgara cok sorun oldu ıcıcn ıcmıyecegın dıe ama ben bırakmak ıcın soz vermedım.tutamıyacagımı bılıorum benı kendı halıme bırakmasını nasılsa bıgun bırakıcamı dıger turlu ınada bınecegını soyledım.sen de ole yapsaydın keske.ama benden ıffetımden namusundaan suphelenıcek adamın alnını karıslarım beeeeee.o olay tamamen yalnıs bence.cok buyuk sorunlar dogurudu bızde olsa sen ne yaptın kuuzzum Allah askına susup oturdun mu yoksa

Back
X