Bende niye olmuyokiBende de özgüven patlaması oluyor nedense :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende niye olmuyokiBende de özgüven patlaması oluyor nedense :)
Hyr çok yakışıklı değil normal işteSevgilin yakisikli mi?
Sevgilinizi kendinizden daha mı iyi görüyorsunuz acaba.. Mesela mesleki anlamda, tip anlamında ...Bende niye olmuyoki![]()
Ne bileyim yakisikli adamlarla boyle problem oluyo adamin suratina bakiyo insan la bu adam erkek haliyle benden guzel mi yoksa noluyo diye bi dusunuluyo :dHyr çok yakışıklı değil normal işte
aynen bende her aynaya baktığımda kendimi seviyorum şükürböyle yapma kendine kendini sev bak çok var öyle evleniyor kadınlar sonra adam bakıyor kadında özgüven sıfır eziyorda eziyorkendini sev aynaya bak kendini övv mesela aynaya bakıp kendime aşık oluyorum
![]()
Ohh ne güzelaynen bende her aynaya baktığımda kendimi seviyorum şükür
:))aynaya bakınca hep bu kadar güzel misim hep diyorum ya:))))Ohh ne güzel![]()
Herkes güzeldir her kadın önemli olan ömce sen kendini sev ben buna çok inanırı. Ônce insan kendini sevmli:))aynaya bakınca hep bu kadar güzel misim hep diyorum ya:))))
Herkes güzeldir her kadın önemli olan ömce sen kendini sev ben buna çok inanırı. Ônce insan kendini sevmli![]()
Aynen canmaynen canm insan ilk basta kendini sevmeli kendini seviyorsan girdigin her ortamda kendini ifade edebiliyorsun ozguvenin oluyor cok guzel birsey bu yonumu cok seviyorum zaten:))
Ahh ya kıyamamHanımlar benim problemim özgüven eksikliği. Bi çok konuda kendime güvenirim ama iş sevgilime gelince bi güvensizlik oluşuyo bende. Beni beğeniyo beni seviyor ama ben hep ya beğenmiyosa ya sevmiyosa diye düşünüp duruyorum. Hastalıklı bi durum biliyorum beğenmese sevmese yanımda olmaz onuda biliyorum ama böyle düşünmekten alıkoyamıyorm kendimi. Bu bazen davranışlarımada yansıyo saçma sapan hareket edebiliyorum. Psikoloğa gitmek istiyorum ama doğunun küçük bir köyünde çalışıyorum psikoloğa gitme şansım yok. Kişisel Gelişim kitapları okudum çare olmadı. Özgüvenimi nasıl kazancam ben![]()
Şuanda özgüvenim tavan yaptıböyle bir dönem mi varmış. bilmiyordum.
özgüven eksikliği aslında, karşıdaki insanın sizi ne kadar sevdiği ile ters orantılıdır bence.
karşındaki insanın çok sevdiğini hissediyorsan o kadar az özgüven eksikliği yaşarsın. belki de sebep bu dur.
Hanımlar benim problemim özgüven eksikliği. Bi çok konuda kendime güvenirim ama iş sevgilime gelince bi güvensizlik oluşuyo bende. Beni beğeniyo beni seviyor ama ben hep ya beğenmiyosa ya sevmiyosa diye düşünüp duruyorum. Hastalıklı bi durum biliyorum beğenmese sevmese yanımda olmaz onuda biliyorum ama böyle düşünmekten alıkoyamıyorm kendimi. Bu bazen davranışlarımada yansıyo saçma sapan hareket edebiliyorum. Psikoloğa gitmek istiyorum ama doğunun küçük bir köyünde çalışıyorum psikoloğa gitme şansım yok. Kişisel Gelişim kitapları okudum çare olmadı. Özgüvenimi nasıl kazancam ben![]()