• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvensizlik

böyle yapma kendine kendini sev bak çok var öyle evleniyor kadınlar sonra adam bakıyor kadında özgüven sıfır eziyorda eziyor :KK43: kendini sev aynaya bak kendini övv mesela aynaya bakıp kendime aşık oluyorum :KK70:
aynen bende her aynaya baktığımda kendimi seviyorum şükür

Herkes güzeldir her kadın önemli olan ömce sen kendini sev ben buna çok inanırı. Ônce insan kendini sevmli:KK45:
:21:aynen canm insan ilk basta kendini sevmeli kendini seviyorsan girdigin her ortamda kendini ifade edebiliyorsun ozguvenin oluyor cok guzel birsey bu yonumu cok seviyorum zaten:))

Düşüncelerimizin tutsağı olduğumuz için anın keyfini yaşayamıyoruz.
Düşüncelerimizi yönetip yönlendirmeyi öğrenerek kendimizi daha iyi hissedebiliriz.
Genel anlamda kendini yetersiz görmediğin halde, sevgilini olduğundan üstün gördüğün için
sıkıntı yaşıyorsun sanırım.
Hiç kimse mükemmel değildir. Her insanın zayıf yönleri vardır.
Sevgilinin de eksikleri, yetersizlikleri vardır. Buna inan.

Son düzenleme:
Hanımlar benim problemim özgüven eksikliği. Bi çok konuda kendime güvenirim ama iş sevgilime gelince bi güvensizlik oluşuyo bende. Beni beğeniyo beni seviyor ama ben hep ya beğenmiyosa ya sevmiyosa diye düşünüp duruyorum. Hastalıklı bi durum biliyorum beğenmese sevmese yanımda olmaz onuda biliyorum ama böyle düşünmekten alıkoyamıyorm kendimi. Bu bazen davranışlarımada yansıyo saçma sapan hareket edebiliyorum. Psikoloğa gitmek istiyorum ama doğunun küçük bir köyünde çalışıyorum psikoloğa gitme şansım yok. Kişisel Gelişim kitapları okudum çare olmadı. Özgüvenimi nasıl kazancam ben :KK43:
Ahh ya kıyamam :( Seni çok iyi anlıyorum aynı problem bende de var etrafımda herkes çok güzel kızsın diyor hatta çoğu kişi sevgilimi bana yakıştırmıyor ama niyeyse ben hep kendimde kusur arıyorum buluyorum da... Göbeğim var biraz 3-4 kilo fazlalık bi iğrenç bi iğrenç anlatamam. Bu manken gibi kızları gördükçe sinirleniyorum Hele şortlar falan giyip gezenler oluyo ya sütun gibi bacaklar falan hemen o ortamdan uzaklaşmak istiyorum sevgilim beni ya beğenmiyosa ya bunkara bakıyosa diye düşün düşün deli oluyorum onada söylüyorum yeter artık gereksiz muhabbet ben seni seviyorum çok güzelsin kızım herkes maşallah ne güğzel kız diyor senin için bana. Diyo ama ne faydaa üzülme yalnız değilsin napıcaz böyle bilmiyorum

böyle bir dönem mi varmış. bilmiyordum.
özgüven eksikliği aslında, karşıdaki insanın sizi ne kadar sevdiği ile ters orantılıdır bence.
karşındaki insanın çok sevdiğini hissediyorsan o kadar az özgüven eksikliği yaşarsın. belki de sebep bu dur.
Şuanda özgüvenim tavan yaptı :KK55: demek ki sevgilim beni çok seviyor benim özgüven yerlerde de normalde o_O

Hanımlar benim problemim özgüven eksikliği. Bi çok konuda kendime güvenirim ama iş sevgilime gelince bi güvensizlik oluşuyo bende. Beni beğeniyo beni seviyor ama ben hep ya beğenmiyosa ya sevmiyosa diye düşünüp duruyorum. Hastalıklı bi durum biliyorum beğenmese sevmese yanımda olmaz onuda biliyorum ama böyle düşünmekten alıkoyamıyorm kendimi. Bu bazen davranışlarımada yansıyo saçma sapan hareket edebiliyorum. Psikoloğa gitmek istiyorum ama doğunun küçük bir köyünde çalışıyorum psikoloğa gitme şansım yok. Kişisel Gelişim kitapları okudum çare olmadı. Özgüvenimi nasıl kazancam ben :KK43:

sizi seviyomu bilmem ama..
bu psikolojiniz devam ederse soğur, onu diyebilirim.

Back
X