- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Neden güvenemediğiniz apaçık değil mi? Adam sizi de aldatmış, eski sevgilisini de aldatmış... Bence de güvenmeyin..Tam olarak nedenini bilmiyorum ama bazen eşime hiç güvenemiyorum... ve bu davranışlarıma yansıyor...Evden işe , işten eve geliyor demicem çnku görüyorum ki yapan herturlu yapiyor. Kafam çok karışıyor. Bu düşünceler beni bitirecekkk...
Sevgiliyken 6 senelik eski sevgilisini benden gizli aramiş konuşmuş falan. ( bu arada 6 senede onu defalarca aldatmış )
Aldatıldıgımı ogrendigimde nişanlanmıştık.
Bu arada eski sevgilisini ne yontemlerle aldattigini anlatmişti. Benim kocam çok zekiymiş... ama bende aptallaşti. Cnku beni eski sevgilisiyle aldattigini ben cok guzel yontemlerle ortaya cikardim... Ama nisandan önce olunca 7 ay boyunca burnundan da getirmiş olsamda affettim.
Sanırım onun ezikligini yaşıyorim.
Nasıl kurtulacam bundan hiç bilmiyorum. Paranoyak oldum galiba
Neden güvenemediğiniz apaçık değil mi? Adam sizi de aldatmış, eski sevgilisini de aldatmış... Bence de güvenmeyin..
Nasıl yani?! Eski sevgilisini aldatma yöntemlerini mi dinlediniz?
pes adama yani ne dogumsuzmus guvensizlikte hakisndan keske ahh keske evlenmeseydin bu guvensizlik supheler sizi yipratacak allah yardimciniz olsun
Lay lay lom yaşamakla iyi yapmış. Nasıl olsa sizi aldatınca da affetmişsiniz. Eski sevgilisini nasıl kazıkladığını anlatan adamla evlenirseniz güven duymamanız normal tabii.
Sizi aldattığını cok güzel yöntemlerle öğrendinizde
Olması gereken yöntemlerle ilerlemediniz.
Gevmişte affedilip sindirilen durum sonradan niye patlak verir
Cok haklisin guvensizlikten kaynaklaniyor iste iyi olsa baska anliyon kotu olsa baska anliyosu o yuzden bacim cok kendinle mucadele gerek yada bu devirden gideceksin yoksa hayt boyle gecmez malesefBirşey yaptigindan degil sadece bazen çok ilgisiz bazn çok ilgili dengem bozuluyor ve yanliş seyler dusunuyorum.
Cok haklisin guvensizlikten kaynaklaniyor iste iyi olsa baska anliyon kotu olsa baska anliyosu o yuzden bacim cok kendinle mucadele gerek yada bu devirden gideceksin yoksa hayt boyle gecmez malesef
Gene iyi salidrgan davranmiyor ama sunu soylim boyle surekli yuzune vurrusan yuzsuzlesi ,yada der sonrdan bu kadindan bana hayir gelmez bunlari onume atip duracak sna degisebilr gene yapabilr yani mebilim bu konulari acmayin derimUzun zamandir olmayan birsey aslinda. Bazen geliyorlar. Yemekte actim konuyu yaparsan bidaha senin icin cok kotu olur dedim. Sonra bugun bir ilgi bi alaka...
Uzun zamandir olmayan birsey aslinda. Bazen geliyorlar. Yemekte actim konuyu yaparsan bidaha senin icin cok kotu olur dedim. Sonra bugun bir ilgi bi alaka...
Gene iyi salidrgan davranmiyor ama sunu soylim boyle surekli yuzune vurrusan yuzsuzlesi ,yada der sonrdan bu kadindan bana hayir gelmez bunlari onume atip duracak sna degisebilr gene yapabilr yani mebilim bu konulari acmayin derim
Siz bu durumu kullanarak ilgi alaka görüyorsunuz.Taktiğiniz çok zavallıca malesef.Her zaman her gün bu güvensizlikle yaşayacaksınız.Anlık ilgi alakalarla mutlu olup derin şüphelerle boğuşacaksınız.Ruh sağlığınız bozulmadan dayanabilirseniz bravo size.Eski sevgilisini aldatma yöntemlerini anlatan eşinizin kişiliği de potansiyeli de az çok belli zaten.Neler olacağını kestirmek çok zor değil.Siz bırakacak tiplerden değilsiniz kabul edip oturacaksınız , kendinizi yavaş yavaş buna hazırlayın.Güçlü bi bünye ve mide ile adapte olursunuz.
Pardon anlattiklarima gore mi yargiliyosunuz yoksa kendi dusuncelerinize goremi ??? Burda kendimi kotu hissedip biseyler yazmis olmam demek esimin 3 sene once 1 saatlik bir ihanetini hazmedemedigimi soylemek size dert oldu sanirim... zavallica olmam ve esimin potansiyelini dusunmek yerine isterseniz bana oneride bulunun. Yada sorun esimin davranislarini. Eger bi sknti varsa bunlari soyleyebilirsiniz. Ordan 2 satirlik yazi okuyarak siz benim ve esimin hakkinda bu sekilde konusamazsiniz...
Ayrica hayatim boyuca ezik olmadim kimseye de kendimi ezdirmedim... ve boyle bisey tekrar olursa hic dusunmeden bosanirim.... tesekkurler yorumunuz icin..!
Koca senin kocan.Niye benim derdim olsun.Nişanlıyken yapmanız gerekeni yapmamışsınız evli iken zor yani.Kırmak amaçlı yazmadım.Dobra bi tarzım vardır.Tanıyanlar öyle söyler.Tavsiye olarak da şunu belirteyim;eşinizi sürekli tehdit etmeyin zira suç yada yasak olarak yarattığınız şey karşı cinste anormal seviyede haz yaratır.Eşinize hayat arkadaşı olun sevin sevilin pozitif düşünün.Enerjik ve güçlü bir kadın olun.Hiçbir uyarıya gerek kalmadan eşinizin hayranlığını kazanıp mutlu mesut yaşarsınız.Mesajınız da çok sert.Eleştiri yada yorum istemiyorsanız konu açmadan önce düşünmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?