• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvercin yavrularım ölüyor:(

Leblebitozu19

🌹
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.342
448
kızlar cok kötüyüm balkonumuza güvercin yumurtlamıstı 2 yumurtası vardı dogdular.balkona cıkmıyodum arada bakıyodum seviyodum.rüzgardan pencere carpınca annesi korkup gitti dünden beri yok.yavrunun teki assagı atlamıs ve ezilmiş:14:digeri duruyo su damlattım gagasına azcık içti.ekmek suda ezdim verdim önüne koydum yemiyo.basım cok kötü agrıyo.üzüntüden burnum kanadı.cok kötüyüm ne yapacagım simdi cok alısmısım ölmesini istemiyorum:14::14::14::14:napabilirim:14:veteriner alırmı versem:14:

elleyerek sevdiysen annesi birdaha asla bakmaz
ve eğer biraz büyümüşlerse zaten annesi çok sık gelmiyor
bazen iki gün uğramaz
ve eğer hasta olmuşsa o zamanda bakmaz
benim balkonda kaç nesil yetişti ohohohoho:ssz:

kızlar cok kötüyüm balkonumuza güvercin yumurtlamıstı 2 yumurtası vardı dogdular.balkona cıkmıyodum arada bakıyodum seviyodum.rüzgardan pencere carpınca annesi korkup gitti dünden beri yok.yavrunun teki assagı atlamıs ve ezilmiş:14:digeri duruyo su damlattım gagasına azcık içti.ekmek suda ezdim verdim önüne koydum yemiyo.basım cok kötü agrıyo.üzüntüden burnum kanadı.cok kötüyüm ne yapacagım simdi cok alısmısım ölmesini istemiyorum:14::14::14::14:napabilirim:14:veteriner alırmı versem:14:

cnm bizimde vardı annem ölmesin diye ağzıyla yavrunun ağzına buğday verirdi ozaman yerdii bide öyle dene bence :34:

güvercinci bi arkadasıma sordum
ekmeği önüne koymucak dedi.ekmeği önce ağzında kendin ıslatıp ezcekmişsin.sonra onun ağzına kuscakmışsın
anladın mı?
yavru yem yemeyi bilmezmiş.gagasını sen kendi agzına sokcakmışsın o senin ağzından cekermiş.ve ya bugday ezersen daha iyi yermiş
ayrıca annesi dönermiş.atmaca yemediyse dönermiş

elleyerek sevdiysen annesi birdaha asla bakmaz
ve eğer biraz büyümüşlerse zaten annesi çok sık gelmiyor
bazen iki gün uğramaz
ve eğer hasta olmuşsa o zamanda bakmaz
benim balkonda kaç nesil yetişti ohohohoho:ssz:

canım hiç ellemedim hiç yakalsmadım bile sadece pencereyi actım hava alsın oda diye.oda rüzgardan carptı.annesi hep yanlarındaydı.öyle olunca gelmedi dünden beri.pencere carptıktan sonra oldu

güvercinci bi arkadasıma sordum
ekmeği önüne koymucak dedi.ekmeği önce ağzında kendin ıslatıp ezcekmişsin.sonra onun ağzına kuscakmışsın
anladın mı?
yavru yem yemeyi bilmezmiş.gagasını sen kendi agzına sokcakmışsın o senin ağzından cekermiş.ve ya bugday ezersen daha iyi yermiş
ayrıca annesi dönermiş.atmaca yemediyse dönermiş

canım annesi zaten öyle besliyodu ama ben öyle yapamamki.dönermi annesi dersin

canım annesi zaten öyle besliyodu ama ben öyle yapamamki.dönermi annesi dersin

kesin dönermiş.eğer şehir içinde yaşıyosanız dönermiş.ama ormana yakınsanız atmaca kapmış olabilirmiş.
emeği ez ez ıslat agzında agzının ucuna getir çeksin yesin
tiksiniyon mu korkuyon mu

kesin dönermiş.eğer şehir içinde yaşıyosanız dönermiş.ama ormana yakınsanız atmaca kapmış olabilirmiş.
emeği ez ez ıslat agzında agzının ucuna getir çeksin yesin
tiksiniyon mu korkuyon mu

canım tiksinmiyorum korkuyorum ama deniycem simdi ...sehirdeyiz canım.kardeside ölmüş oda assagı atlar diye korkuyorum

Back
X