- Konu Sahibi Brittish_Shorthair
Selam kizlar, ana dilim turkce olmadigi icin yanlis yazabilirim kusura bakmayin. ilk defa bi konu acma cesaretini bugun buldum kendimde. Iyice bunalima girmis durumdayim ! Hemen konuya girmek istiyorum ben 22 yaşinda ve iki yildir evli bi bayanim. 1 yil oncesine kadar esim guvercin alip ve beslemeye basladi ilk baslarda buna karsi cikmiyordum cunku sorun olunacak bi durum yoktu ama suan durum okadar ilerledi ki iyice hastalik haline geldi sorumsuz olmaya basladi. Aylardir beraber dogru duzgun bise yapmiyoruz gezmiyoruz bi yere gitmek istedigim zaman sen gidebilirsin diyor kendisi kuslariyla rahat vakit gecirebilmek icin. Hic biseyle ilgilenmiyor herseye ben kosturuyorum o sadece isten kuslara, kuslardan. Gecen kan beynime sicradi esyalarini toplayip ayrilmak istedimi soyledim ve gitti. Abimde gece onu eve getirmis tabi ben uyuyordum sabah kalktigimda ise yanimdaydi! kac gundur surat yapiyorum ve o sanki bunun farkinda deil ve hala kuslarla ugrasiyor bu durum beni asiri sekilde rahatsiz ediyor ha var ha yokmus gibi iyice uzaklastim ondan artik. Ona karsi sevgi varmi yokmu bilemiyorum artik karma karisik oldum, bu kiskanclik falanda deyil aramizda esleri kus besleyen varsa daha iyi anlayacaklarini dusunuyorum. Annemde birak ugrassin diyor onu birakinca kumara kizlara gitse daha iyi mi olur diyor. Bende dedimki niye kus beslemeyen insanlar kumarda kizda mi. Ne sacma ya !!!! :'(