• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvercinler

bulutcukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
85
56
3
selam arkadaşlar
benim problemim güvercinlerle. yan tarafımızdaki binada onlarca güvercin var.seksen doksan vardır sanırım. arka balkonumun olduğu tarafta. balkonum kuş pislikleriyle dolluyor sürekli.gübre işine girsem kar ederim o derece. sorum şu acaba bu kuşları belediyeye arayıp söylesem onları hayvan barınağına mı alırlar. öldürme gibi bir ihtimal olabilir mi. bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim. eğer öldürme ihtimalleri yoksa aramayı düşünüyorum. bina terkedilmiş bu arada.

Ayni sorun bizdede var. Bence öldürmeyin yazik sonuçta. Bizim arka balkon pislkkten geçilmiyor. Ama ginede bir şey yapmıyoruz.

yok canım ben de o yüzden tereddüt ediyorum. barınağa götüryorlarsa aramayı düşünüyorum. öldürüyorlarsa asla öyle birşey yapmam.

Belediyeye şikayet edin öldürmezler.
Yada internetten güvercinler için ilan verin bunların hastası çok fizandan gelip alırlar bir tane kalmaz.

tek cozum gübre işine gir :D
yada balkon komple kapatılmalı gırmesınler dıye

Niye öldürsünler canım barınağa almasalar havalya salarlar gitsin Arayın bence Çünkü tek dert pisliği olmayabilir demedi demeyin :KK17: eski evimizden taşınma sebebimizdi komşumuzun vardı ve onların pisliği yüzünden fare gelmişti annem de çok korkar taşınmak zorunda kaldık Bi de böceklenme de yapar mevsimsel olarak :KK43:

Belediyeye şikayet edin öldürmezler.
Yada internetten güvercinler için ilan verin bunların hastası çok fizandan gelip alırlar bir tane kalmaz.
arıyayım o zaman teşekkür ederim.çünkü dayanılacak gibi değiller artık. geçenlerde de bir tanesi ölmüş camımn dibinde kaç gün gözümün önünden gitmedi.

tek cozum gübre işine gir
yada balkon komple kapatılmalı gırmesınler dıye

:KK70:bugün bir poşet attım inan ki. ama iki güne kalmaz eski haline dönecek. kapanma gibi bir imkan da yok. bir iki komşunun kapatmışlar ama onların da o balkonlarının camları falan leş. ama en azından pisliği içeriye girmiyordur tabi.

en ıyısı beledıyeyı aramak
zamanla orda bocek bit dinazor hersey olabılır :D
saglık acısındanda temızlık yapılamadıgı ıcın sıkıntı

Niye öldürsünler canım barınağa almasalar havalya salarlar gitsin Arayın bence Çünkü tek dert pisliği olmayabilir demedi demeyin :KK17: eski evimizden taşınma sebebimizdi komşumuzun vardı ve onların pisliği yüzünden fare gelmişti annem de çok korkar taşınmak zorunda kaldık Bi de böceklenme de yapar mevsimsel olarak :KK43:

hadi ya bu aklıma gelmemişti hiç. fare gelebilir diyorsun:KK17::KK17:. ay allah korusun ya. biz de neredeyse taşınma derecesine geldik. bir çözüm olmazsa. iki defa da yatak odamın camından girmişlerdi. sabah saatlerinde kanat sesleriyle uyandım nasıl korktum.

hadi ya bu aklıma gelmemişti hiç. fare gelebilir diyorsun:KK17::KK17:. ay allah korusun ya. biz de neredeyse taşınma derecesine geldik. bir çözüm olmazsa. iki defa da yatak odamın camından girmişlerdi. sabah saatlerinde kanat sesleriyle uyandım nasıl korktum.:mad:

Onlara yem atıyorlar falan kümeslerinde artıkları kalıyor pisliği kalıyor vs ona fare geliyor ordan size de iner bi çözüm düşünü

Güvercinlerin barınağı yok olamaz da zaten çünkü uçan hayvanı yakalayamazlar...
Kolay değildir sürekli balkon yıkamak ama belediyelere hiç güven olmaz zehirler öldürürler falan bu sefer vicdan azabı yeter...
Sakın belediyeyi aramayın arkadaşım hiç güvenmeyin kedi köpekleri barınağa götürmek şöyle dursun zehirle öldürüyorlar hayvanlara acımaları yok..
Belediyeler çok insaflı çalışmıyor emin olun..

Bizim binalarda da çok ama yapacak bişey yok bulgur su veriyorum ben acıyorum yazık hayvanlara yaşam alanı kalmadı balkonlara geliyorlar mecburen :(

y
Güvercinlerin barınağı yok olamaz da zaten çünkü uçan hayvanı yakalayamazlar...
Kolay değildir sürekli balkon yıkamak ama belediyelere hiç güven olmaz zehirler öldürürler falan bu sefer vicdan azabı yeter...
Sakın belediyeyi aramayın arkadaşım hiç güvenmeyin kedi köpekleri barınağa götürmek şöyle dursun zehirle öldürüyorlar hayvanlara acımaları yok..
Belediyeler çok insaflı çalışmıyor emin olun..

Bizim binalarda da çok ama yapacak bişey yok bulgur su veriyorum ben acıyorum yazık hayvanlara yaşam alanı kalmadı balkonlara geliyorlar mecburen :KK43:

yaa demeyin :KK43: ben de öldürmezler diye kanaat etmiştim yorumlar hep o yönde olunca. burada hayvanat bahçesi falan var onlar gelmişti aklıma götürürler belki diye. oo ben yemek versem bizim eve yerleşirler. sayıları çok fazla.her balkonu açışımda en az 15 tane kesin balkonda oluyor. yan balkonlar binanın tepesi.bizden alçakta olan çatı hariç.en iyisi taşınayım. öldürürlerse vebalini kaldıramam zaten.

Back
X