Balkonda esimin yazlik lastikleri vardi dün de degistirtmek icin aldi ne gorelim tekerlerin arkasina birkaç tane dal koymuslar guvercinler. Hergün geliyorlardi kuskonmaz olduğu halde yaramazlar kuskonmazin üstünden de ucuyormus meger. Balkonu temizleyecektik bugun dokunamiyorum dallara tam kurmamislar ama böyleyken toplasam olur mu? Ne yapayim kizlar?
Belki bilmeyen arkadaslar icin not: Kuşun yuvasi bozulmaz cok gunah derler.
kıyamam ya dursunlar sorun olur mu?
Ağ görünmüyor bile belli belirsiz oluyor tavanda 5 tane vida var mandalla balkon brandasına mandalladım hiç belli değil...
Her yolu denedim poşet cd hatta bi. Ara kamp kurdum balkona yakaladım belki korkarlar bide daha gelmezler diye ama geldiler yine en son çare ağla kapattım...
Hemen temizleyim balkonu yaa topluyorum dallari o zaman eminiz dimi
kuş dostuyumdur,balkonum kirlenecek diye,hele ki yuvasını bile bozanları hiç anlamam..
ne olur kirleniverse yanii,altı üstü balkon..diğer taraf canlının evi yuvası..haftada bir yıkayıverirsiniz balkonuı pislikleri gider...ben su koyarım balkonuma gelir yıkanırlar,su içerler..bazen pencere önüne yuva yaparlar,yumurta bırakırlar,oğlumla yavruların çıkışını izleriz..çok da güzel bir duygudur..
Balkonda esimin yazlik lastikleri vardi dün de degistirtmek icin aldi ne gorelim tekerlerin arkasina birkaç tane dal koymuslar guvercinler. Hergün geliyorlardi kuskonmaz olduğu halde yaramazlar kuskonmazin üstünden de ucuyormus meger. Balkonu temizleyecektik bugun dokunamiyorum dallara tam kurmamislar ama böyleyken toplasam olur mu? Ne yapayim kizlar?
Belki bilmeyen arkadaslar icin not: Kuşun yuvasi bozulmaz cok gunah derler.
YAZIK AMA YA YUVA yıkanın yuvası olmaz demişler ne olacaktı kalsaydı 2 ay sonra temizleseydiniz.
kuş dostuyumdur,balkonum kirlenecek diye,hele ki yuvasını bile bozanları hiç anlamam..
ne olur kirleniverse yanii,altı üstü balkon..diğer taraf canlının evi yuvası..haftada bir yıkayıverirsiniz balkonuı pislikleri gider...ben su koyarım balkonuma gelir yıkanırlar,su içerler..bazen pencere önüne yuva yaparlar,yumurta bırakırlar,oğlumla yavruların çıkışını izleriz..çok da güzel bir duygudur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?