guvley Burun Estetiği Ameliyatı

luvley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
28
0
36
- Yurtdışı
kizlar yaklasik bi haftadir forumu takip ediorum. kimi zaman icim rahatladi kimi zaman kafam cok karisti. ben tam bi ay önce ameliyat oldum doktorumu tavsiye üzerine buldum, görüsmeye gittim ve tam istedigim sekilde herseyi anlattigi icin bi kac hafta sonra ameliyat olmaya karar verdim. alci cikarildiinda cok memnundum ama suan sanki büyüklügü hala ayni gibi... bazen hosuma gidio bazen de hic....tamam formu deisti ama büyüklügü ayni gibi gelio bana acaba zamanla gercekten iner mi yerine oturunca kücülür mü??? siz ne dersiniz? ama lütfen rahatlamaya calismayin gercekci olun ( simdiden tesekkürler

canım benimki ilk zamanlar boksör burnu gibiydi profilden çok küçülmedi ama önden baya değişti, bazı değişimler istemediğim yönde oldu malesef ama şişliğin gittiği ve küçüldüğü kesin.

bende ameliyat olucam bayramdan sonra ama takip etttiğim kadarıyla şişlikler iniyomuş gözüne kötü görünmesi normalmiş şimdilk, rahat bi 2 3 ay geçmeli sanırım bide kişiden kişiye değişiyo olabilir iyileşme süreci bünye meslesi canm takma kafana okadar burnuşunu sevmeye devam et

ya kizlar saolun ama okudugum kadariyla kalin derili olanlarin burnu cok fazla kücültülemiomus..acaba bundan dolayi büyüklügü böle kalcak mi die korkuorum valla

cnm şimdi baktım resimlerine de eski haline göre gayet güsel evt şiş bya ama iner bence takma kafana gayet hoş duruyo doktorun kimdi bu arada???

bende kalın deriliyim sanırım ya korkuyorum valla böyle duyunca
burnunu görmedim ama bence küçülür canım daha çok yeni

cok saol canim ya umarim birazcik daha kücülür yoksa formundan ben de memnunum..doktorum ergin kilic istinyede...senin burnun da gayet basarili canim cok begendim...bakalim benimki nolcak zaman göstercek artik uff beklemek cok fena ya..

canım baya şiş suan burnun o yüzden oyle geliyo bence sana şişlerin gectikten sonra gozune daha kucuk gorunecek sıkma canını. önden falan baya simetrik duruyo ben özellikle önden begenmiyorum yapılan burunları ama seninki gayet muntazam gornuyo eminim bikaç aya dahada guzel olacaktır.

ben olmadım olucam inşallah yakında dr. arastırma surecindeyim, bide anneyle erkek arkadası ikna sürecim var

ay valla umarim öle olur..kac senedir düsünüodum ben de sonra birden kendimi hastanede buldum :)) umarim senin icin de en hayirlisi olur canim ameliyattan korkulcak hic bise yok yeterki ii düsün karar ver

..yok canim yanlari falan daha sis oldugu belli daha cok yeni burnun daha kendini toparlayacak ve kücülünce büyüklükde gider.
gecmis olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…