- 26 Mart 2022
- 213
- 82
- 48
- 38
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Yeni bir ilişki olduğu için.Arayıp sormak istemedim açıkcası.İşi çikarsa arayamayacağını söylmişti..Konunun oncesini bilmiyorum da, siz arayamiyor musunuz?
E açık açık isim çıkarsa arayamam demis. Hoş gerçi bunu haber vermek de zor olmasa gerek. Sallamiyor pek gibi bir vibe aldım ben burdanYeni bir ilişki olduğu için.Arayıp sormak istemedim açıkcası.İşi çikarsa arayamayacağını söylmişti..
İşinin durumuna göre arıycakmış demek ki müsait olamamış, bu kadar umursamayın her şeyi inanın boşverince kafa rahat oluyorAz önce açtigim konunun devami kızlar.Bugun bir kahve icelim dedik.Saat 10 gibi arayacakti işinin durumuna göre, saat kaç oldu daha yazan da yok arayanda.Sanki görüşmek için pekte hevesli degil gibi.İste bu gibi durumlarda hemen kuruyorum ben kafamda.Benim gibimisiniz sizde.Ve ben bu durumu nasıl aşıcam.Boş kalmamaya da calisiyorum.İlgi alanim olan kurslara gidiyorum.Yemek temizlik.Düzenli kitap okuyorum.Film izliyorum.Bilniyorum nasıl aşıcam bu durumu..
Demekki işi çıkmış. İlişkilerde bu kadar burnum düşse eğiilip almam tavırları doğru bulmuyorum genel olarakYeni bir ilişki olduğu için.Arayıp sormak istemedim açıkcası.İşi çikarsa arayamayacağını söylmişti..
Erkeklerin geneli haberi vermiyor çünkü empati duygusu çok zayıf oluyor. Mesela o şöyle düşünmüştür “işin durumuna göre görüşcez dedik. Aramadığıma göre işim çıktığını anlamıştır. Demek ki aramama gerek yok”Bilmiyorum bana katılan olur mu ama, ben doğru kişi olduğunda herseyin akıp gittiğine inanıyorum. Yani sen öyle hissedersin ki içinde hiç şüphe olmaz. Hatta o kadar şüphe olmaz ki gerçekten birsey varsa bile anlamazsın :) 10da arayacağım isim çıkarsa erteleriz diyen birisi ya 10da aramalı ya da isim çıktı diye haber vermeli. Ne yani atla deve değil ya. Bana kalırsa olursa olur olmazsa olmaz gibi gidiyor ilişkiniz
Konunuz burada tekrar konu açıyorsunuz. Sebep?Benden 10 yaş buyuk polis memuru..Yeni bir tanışma..2 kez yüz yüze çok kısa süren gorusmeler yaptık.Ben etkilendim açıkcası.Oda benzer şeyler söylüyor.Yavaş ilerleyelim istiyorum.Öceki ilişki tecrübelerimden korkuyorum.Başkasıyla da görüşüyormudur?.Yalanmı söylüyor?Unutamadığı eski sevgilisi varmıdır?Sadece cinsellik içinmi benimle olacak?Soğuyacakmı benden.Acaba beni gerçekten beğeniyor mu?Beyefendi hayat tecrübesi olan,kendini geliştirmiş, olgun ve hoş bir adam.Bir erkege ilgi duyunca komplekslerim başliyor bıktım usandim kizlar ya.Ben üni.mezunu bile değilim.Onun kadar il gezmedim mesela.Sosyal bir kadın değilim.Neden korkuyorum beğenilmemekten.Diyorum ki çevresinde meslek sahibi daha elit bayanlar vardır.Yada eski sevgilileri öyledir belkide.Yoruldum be.Nasıl aşacam bunu bana bir akıl verin.Birde görüşme sıklığı ne olmalı.İşinin durumuna göre bazen sabahlari yazmaz..Akşam üstü gelir mesaji.Bazen sabahtan yazar.Akşam yatmadan önce mesajlaşıyoruz.Günde bir defa aramaya çalisir.O yazmadan bende çok yazmak istemiyorum.Yeni bir tanisma çok hevesli gorunmekte isteniyorum açıkcası.
cinsiyet belli oldumuuuBilmiyorum bana katılan olur mu ama, ben doğru kişi olduğunda herseyin akıp gittiğine inanıyorum. Yani sen öyle hissedersin ki içinde hiç şüphe olmaz. Hatta o kadar şüphe olmaz ki gerçekten birsey varsa bile anlamazsın :) 10da arayacağım isim çıkarsa erteleriz diyen birisi ya 10da aramalı ya da isim çıktı diye haber vermeli. Ne yani atla deve değil ya. Bana kalırsa olursa olur olmazsa olmaz gibi gidiyor ilişkiniz
Bu konunuzdaki adam mı bu gün randevunuz olan bey ?Dert değil ama paylaşmak istedim.İnstg.da bir habere yaptığımdan yorumdan dolayı tanıştık beyefendiyle.Aynı şehirde ve yakınmışiz.Güzel bir etkileşim oldu.Görüntülü aramada gördüm kendisini çok az.Resimlerimizi gördük vs..Bulunduğumuz şehrin belediyesinde görevliymiş.Öğlen molasında yarın kahve içmeye davet etti beni.Açıkcası canlı şekilde beğenmemesinden dolayı bir korku girdi içime.Çünkü ben kendisini beğendim ve tanimak istiyorum.Ama ben resimlerde farkli çikiyorum, çünkü 100 kere cekinip bir tanesini seçiyorumo açıyı vs bulana kadar çok az da olsa filtre kullaniyorum.Erkekler bunu pek yapmıyor.Görüntülü gorusmede de iş yerinde olduğu icin çok az gördü beni.Nasıl davranıcam ne denilir ne giyecem.Mimiklerimi ilk kez görecek vs vs.Onceki ilişkilerim görüp etkilenip başlamisti.Bu tanışma ise önce etkilenip sonra görme biraz tuhaf geliyor.Önerilerinize ihtiyacım var kızlar.İtici olmak istemem.Şimdiden cok tesekkur ederim yazan herkese elleriniz dert görmesin.Olumlu yada olumsuz.
Bazen var günaydın bazen yokÖnceki konunuzu bilmiyorum da neyi aşmaya çalıştığınızı anlamadım. Siz kafanızda kurmuyorsunuz ki bişey. Araması lazımdı gerçekten ayrıca gün boyu zaten iletişim içinde olmanız lazımdı zaten. Ne bileyim bi günaydın filan da mı yok aranızda nasıl iş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?