Güya bu sabah 10 da arayacaktı buluşmak icin.Saat 14.17 ses yok

Suyahapsettim19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
213
82
48
38
Az önce açtigim konunun devami kızlar.Bugun bir kahve icelim dedik.Saat 10 gibi arayacakti işinin durumuna göre, saat kaç oldu daha yazan da yok arayanda.Sanki görüşmek için pekte hevesli degil gibi.İste bu gibi durumlarda hemen kuruyorum ben kafamda.Benim gibimisiniz sizde.Ve ben bu durumu nasıl aşıcam.Boş kalmamaya da calisiyorum.İlgi alanim olan kurslara gidiyorum.Yemek temizlik.Düzenli kitap okuyorum.Film izliyorum.Bilniyorum nasıl aşıcam bu durumu..

Yeni bir ilişki olduğu için.Arayıp sormak istemedim açıkcası.İşi çikarsa arayamayacağını söylmişti..
E açık açık isim çıkarsa arayamam demis. Hoş gerçi bunu haber vermek de zor olmasa gerek. Sallamiyor pek gibi bir vibe aldım ben burdan

Bilmiyorum bana katılan olur mu ama, ben doğru kişi olduğunda herseyin akıp gittiğine inanıyorum. Yani sen öyle hissedersin ki içinde hiç şüphe olmaz. Hatta o kadar şüphe olmaz ki gerçekten birsey varsa bile anlamazsın :) 10da arayacağım isim çıkarsa erteleriz diyen birisi ya 10da aramalı ya da isim çıktı diye haber vermeli. Ne yani atla deve değil ya. Bana kalırsa olursa olur olmazsa olmaz gibi gidiyor ilişkiniz

İşinin durumuna göre arıycakmış demek ki müsait olamamış, bu kadar umursamayın her şeyi inanın boşverince kafa rahat oluyor

Erkeklerin geneli haberi vermiyor çünkü empati duygusu çok zayıf oluyor. Mesela o şöyle düşünmüştür “işin durumuna göre görüşcez dedik. Aramadığıma göre işim çıktığını anlamıştır. Demek ki aramama gerek yok”

Konunuz burada tekrar konu açıyorsunuz. Sebep?

cinsiyet belli oldumuuu

Senin gibi değiliz.
Çok merk ettiysen polisi ara..
Bana söz verdi ama gelmedi,hayatından endişe ediyorum de..Yahut ekildigini kabul et.
Ayrıca ayri ayrı konu bombardımani yerine tek konuda yazsan daha derli toplu olur.

Bence arayin, egolu olmamak bunu gerektirir.Normal insan gibi sorun, beni arayacaktin aramadin, bulusmqk icin musait olmayabilirsin sorun degil ama merak ettim umarim bir problem yoktur diye sormak istemistim diyebilirsiniz. Asıl boyle olmak sizi net, rahat ve komplekssiz kilar.

Bu konunuzdaki adam mı bu gün randevunuz olan bey ?

Önceki konunuzu bilmiyorum da neyi aşmaya çalıştığınızı anlamadım. Siz kafanızda kurmuyorsunuz ki bişey. Araması lazımdı gerçekten ayrıca gün boyu zaten iletişim içinde olmanız lazımdı zaten. Ne bileyim bi günaydın filan da mı yok aranızda nasıl iş o

Bazen var günaydın bazen yok

Valla benim eşim polis hiçte günde bir defa yazmıyordu ki İstanbul da şişlide yunus polis olarak çalışıyordu. Zaten o çokta hevesli değilmiş. Aksi bir durumda canım bizim şu işimiz çıktı yarın yapalım buluşma işini derdi. O kadar da haber bile veremeyecek durumda çalışmıyorlar. Bence siz bu kişiden pek umutlanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…