- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Benim bi arkadaşım var . Çok severim ,onun da beni çok sevdiğini düşünürüm .. O benden 1 sene kadar önce evlendi . Biraz sıkıntılı bir evliliği vardı. Eşiyle kayınvalide ve görünmesiyle çok çok ciddi sıkıntılar yaşadı hala yaşıyor . Sonra yine sıkıntılı bir gebelik geçirdi bebeğini 4 aylıkken karnında kaybetti bundan 3 sene önce . Ben bu süreçlerin hepsinde onun her an yanındaydım onu bir gün dahi yalnız bırakmadım. Gidemediysem aradım sordum .
En son pandemiden önce görüştük. O günden bu yana da hiç yüzyüze görüşemedik . Ve marttan beri biz 12 kez konuşmuşuz. 3 defasında o aramış kocasıyla kavga ettiklerinde onu anlatmaya yine benim halimi hatrim sormaya değil yani . Bende dün ciddi ciddi sitem ettim. Uste çıktı arkadaşlıkta sen aradın ben aradım olmazmış 8 kere zaten aradım daha çok arasaymışım madem verdiği cevaplar bunlar
.. Ben pandemi sürecinde kimseye evime gelin demiyorum zaten . Sadece marttan bu yana bir kerecik olsun beni, sağlığımı sorsun istemiştim.
Hormonların da etkisiyle çok hassasım gereksiz alınganlık mi yapıyorum sizce
En son pandemiden önce görüştük. O günden bu yana da hiç yüzyüze görüşemedik . Ve marttan beri biz 12 kez konuşmuşuz. 3 defasında o aramış kocasıyla kavga ettiklerinde onu anlatmaya yine benim halimi hatrim sormaya değil yani . Bende dün ciddi ciddi sitem ettim. Uste çıktı arkadaşlıkta sen aradın ben aradım olmazmış 8 kere zaten aradım daha çok arasaymışım madem verdiği cevaplar bunlar
.. Ben pandemi sürecinde kimseye evime gelin demiyorum zaten . Sadece marttan bu yana bir kerecik olsun beni, sağlığımı sorsun istemiştim.
Hormonların da etkisiyle çok hassasım gereksiz alınganlık mi yapıyorum sizce