Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ha birde insanlardan beklenti icine girdigin an mutsuz olursun.Karsilik bekleme ve beklenti icinde olma.Sanki yokmus gibi rahat ol..Ailene saril hayat kisa..
Benden sana arkadas tavsiyesi, 1 ara 2 ara baktın karsılık alamıyorsun asla sitem etmeden mesafeni koy.
Sitem ettıgınde yaptıgını kabul edeni henuz gormedım. Bir kere kusura bakma diyene denk gelmedim. Oyuzden bosuna yorulursun.
Kocasıyla kavga ettıgınde aradıgının farkındasın, bundan sonra arar da anlatmaya baslarsa 'canım suan musaıt degılım daha sonra konusalım' diyip kapa telefonu.
Size sevdiğim güzel bir söz paylaşacağım NNeredenbaksantutarsizlik
; Birisine en çok iki kez gidin, sonra bir kez onun gelmesini bekleyin... Eğer gelmiyorsa bir daha gitmeyin...
Kimse kimsenin der babası değil. Kötü günde anlatıp iyi gününde kiminle takılıyorsa, yol verin gitsin. Ne hali varsa da görsün. Siz haklısınız kullandırmayın kendinizi. Beni çok kullandılar geç akıllandım, size de ders olsun.
Evet alıngansınız tutup da işiniz gücünüz yok o kaç kere aramış siz kaç kere aramışsınız onu mu hesap ettiniz? ayrıca tüm konuşma boyunca eşinin ailesinden şikayet etmemiştir herhalde mutlaka bir hal hatır sormuştur sizin bir sıkıntınız yoksa neyi sorsun? Bu tip hesaplara girmekte arkadaşlıkta olmayacak şeyler. Pandemi de yüzyüze görüşemedik diye sitem edip sonra zaten bu dönemde eve gelmesini zaten beklemiyorum diyorsunuz ee ne istiyorsunuz gayet normal sürelerde konuşmuşsunuz her an sizi düşünemez ki
30dan snra kimse kalmadı . neden kimse kalmadı diye dusunurken bi ara meger ben aramayı sormayı kesmişim. snra bi baktım sadece 2 kişi kalmış. Onlrla devam olaya. Çok takılmayın ya aramayanı aramazsınz olur biter.
Ben arkadaslik konusunu 30 dan sonra rafa kaldirdim ve kafam cok rahat. Samimi icli disli oldugum kimse yok. Suan 35 yasinda yetiskin bir kadin olarak sunu tecrube ettim ki beni gercek anlamda cikarsiz seven, mutlulugumla sevinen, uzuntumle uzulen hayatta sadece uc kisi var: annem babam ve esim.
Evet alıngansınız tutup da işiniz gücünüz yok o kaç kere aramış siz kaç kere aramışsınız onu mu hesap ettiniz? ayrıca tüm konuşma boyunca eşinin ailesinden şikayet etmemiştir herhalde mutlaka bir hal hatır sormuştur sizin bir sıkıntınız yoksa neyi sorsun? Bu tip hesaplara girmekte arkadaşlıkta olmayacak şeyler. Pandemi de yüzyüze görüşemedik diye sitem edip sonra zaten bu dönemde eve gelmesini zaten beklemiyorum diyorsunuz ee ne istiyorsunuz gayet normal sürelerde konuşmuşsunuz her an sizi düşünemez ki