- 27 Ekim 2014
- 414
- 1.149
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılmadan once yakınlasma olmus kız sonrasında ayrılmak istemis ayrılmıslar ve biz cıkmaya basladık bır sene gevti kız sımdı diyor kımseyle olamazsın
böyle güçsüz erkek profili deli ediyor beni.kızlar selam,
Oncedende anlatmıstım erkek arkadasım ve arada esen uzaklaşmalarını . Eski kız arkadasının aramaları sonucunda bir kaç gun huzursuzluklarımız olurdu. Son ıkı haftadır kız hergun arar hergun msj atıp aglar hale gelmişti. Sevgilimde guya uzaklaştırmaya calısıyordu. Bu akşam öğrenmiş bulunuyorum ki yanlışlıkla ılk ve son kez olan yakınlasmalarında beraber olmus olabılırlermıs. Yani cocuk oyle bısey olmadi diyor ama kız bır senedir susmus susmus simdi bii ögrenince dank ediyor ve bunu acıklıyorlar. Oncdden kız terk etmıs sevgilimi o bırakıp gitmis istemiyorum seninle evlenemem hayatımı karartamam sen sinirlisin calıstırmıyosun vb sebeplerden dolayı. Simdi de diyorki ben baskasına yalan soyleyemem kızım diye. Yav böyle birsey varmı ya biz ve aileler evlilik kpnusulurken olan olaylar şok edici sarsıcı ve üzücü. Salak cocuguda o kadar seviyorum ki bırakmakta ıstemıyorum zırt pırt aglıyo karaımda bana sen guclu olmayı ogrettn sen herseyımsın baska kımsem yok ben bırsey yapmadım ama o oyle dıyor vıcdanım acıyor diyip duruyo aptal. Kızda ne emmeye ne... Doktorada gitmiyor ya oyle abzürt seyler olduki bugun bilmiyorum kızlar ne yapcam ne etcem ya cocugu kendime cekmekte istiyorum acıkcası o kadar emek vermisim benim gunahım ne . Herkes kendi istegiyle yatar kalkar yapmıs simdi benim hayatımıda etkiliyorlar diye dusunuyorum bir taraftanda üzülüyorum ama ne yapmalıyım ?? Telefondan yazıyorum , yanlıs varsa kusura bakmayınn
kızlar selam,
Oncedende anlatmıstım erkek arkadasım ve arada esen uzaklaşmalarını . Eski kız arkadasının aramaları sonucunda bir kaç gun huzursuzluklarımız olurdu. Son ıkı haftadır kız hergun arar hergun msj atıp aglar hale gelmişti. Sevgilimde guya uzaklaştırmaya calısıyordu. Bu akşam öğrenmiş bulunuyorum ki yanlışlıkla ılk ve son kez olan yakınlasmalarında beraber olmus olabılırlermıs. Yani cocuk oyle bısey olmadi diyor ama kız bır senedir susmus susmus simdi bii ögrenince dank ediyor ve bunu acıklıyorlar. Oncdden kız terk etmıs sevgilimi o bırakıp gitmis istemiyorum seninle evlenemem hayatımı karartamam sen sinirlisin calıstırmıyosun vb sebeplerden dolayı. Simdi de diyorki ben baskasına yalan soyleyemem kızım diye. Yav böyle birsey varmı ya biz ve aileler evlilik kpnusulurken olan olaylar şok edici sarsıcı ve üzücü. Salak cocuguda o kadar seviyorum ki bırakmakta ıstemıyorum zırt pırt aglıyo karaımda bana sen guclu olmayı ogrettn sen herseyımsın baska kımsem yok ben bırsey yapmadım ama o oyle dıyor vıcdanım acıyor diyip duruyo aptal. Kızda ne emmeye ne... Doktorada gitmiyor ya oyle abzürt seyler olduki bugun bilmiyorum kızlar ne yapcam ne etcem ya cocugu kendime cekmekte istiyorum acıkcası o kadar emek vermisim benim gunahım ne . Herkes kendi istegiyle yatar kalkar yapmıs simdi benim hayatımıda etkiliyorlar diye dusunuyorum bir taraftanda üzülüyorum ama ne yapmalıyım ?? Telefondan yazıyorum , yanlıs varsa kusura bakmayınn
kanun acısından denmiyor anlatamadım sanırım olup olmadıgından bile emin değilmiş kız . Emin degilse doktra gidip baktrsın deforme varmı yokmu die yazıldı cnm okız reşit ise hiç bir şey yapamaz. tecavüzmü etmiş sevgilin. hayır.
o zaman isteyerek breraber olmuş. doktora gitse ne olacak.
yaş 18 üstüyse kendi rızasıyla olmuş demektir. biraz kanunları öğrenin
savunmuyorum hayır yanlıs anlamayın lütfen sadece duygular oldgu ıcın bı anda sılemıyorum hepimiz de olmaz mı bazen bi lafına ınanmak isterizBi de nedense hep erkek arkadasin eski sevgilisi kotu kiz oluyor, erkek arkadas masum. Yok o istememis kiz zorlamis, sevgilim istemiyor ama kiz pesinde... Konu sahibi icin yazmiyorum ama cogu kadin erkek arkadasini bu durumlarda gozu kapali savunuyor. Karsi taraftaki kiz ne kadar hataliysa erkek de o kadar hatalidir benim gozumde.
Yaş sorusundanda gına geldi yav 22 ben 28 erkek ark cnmböyle güçsüz erkek profili deli ediyor beni.
evlendikten sonra bir şey olursa orkestra kurarsınız küçükten büyüğe.
Bence olgunlaşmamış.
Yaşlarınız kaç sizin?
olsa ne olur onu diyorum ben zaten. artık ayrılmış herkes yoluna gitmiş.Kanunlar
kanun acısından denmiyor anlatamadım sanırım olup olmadıgından bile emin değilmiş kız . Emin degilse doktra gidip baktrsın deforme varmı yokmu die yazıldı cnm o
bana 20 yaşında gibi geldi erkek arkadaşın da o yüzden sordum. bu insan evlenmeye hazır değil maalesef. Sen de değilsin bence.Yaş sorusundanda gına geldi yav 22 ben 28 erkek ark cnm