Saç Kesim Şekilleri Güya su dalgası yaptırdım (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Aynı şey benim de başıma geldi :(

Geçen yaz su dalgası yaptırdım ve o kadar mutlu oldum ki... Herkes ne güzel oldu çok havalı vs diyordu... Sonra işte 1 sene geçti düzleştiler ve yine yaz geldi aynı kuaföre gidip bir daha yaptırdım. Sonuç: Perma...

Hani yapan kişi aynı, bir de çok özendi ama berbat oldu ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bu sefer diğerine göre daha dipten sardı bi de :( iyice koyun gibiyim off! Ne kadar zamanda düşer bunlar? Seninkiler düştü mü hızlıca?

Geçen yılki - Şimdiki
Eki Görüntüle 1123064 Eki Görüntüle 1123063

malesef direkt perma olmuş.
ama 3 haftaya falan açılır bence.
yine de geçen seneki gibi olmaz. :50:

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Bugün kuaföre gittim su dalgası istediğimi söyledim. Okuldan falan vaktim yok saçımla uğraşamıyorum düz bi de ince telli şekil alması zor oluyor diye.
Sizce şu saçın su dalgasıyla alakası var mı? Yoksa ben mi kötümser bakıyorum? Düpedüz perma değil mi bu ya rezillik.
2 gün yıkama demişti eve gelince yıkadım biraz söndü. Ne olucak bilmiyorum gidip konuşsam mı kuaförle

Eki Görüntüle 821133

su dalgası değilde fırtına olmuş..kırçıl kırçıl duruyor buradan bakınca..sen yinede 2 gün bekle belki yerine oturur

Sizinki geçici dalga olabilir mi? Arkadasim yaptirmisti bi kaç ayda kendi sacina dondu. O da su dalgasi diyodu ama boyleydi . biz de su dalgasini böle saniyoduk :D simdi eski su dalgasi resmini görene kadar. Benim sacim kivircik o yüzden o su dalgasi hoşuma gitti ama kivircik da güzel olmuş sana begendim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Bugün kuaföre gittim su dalgası istediğimi söyledim. Okuldan falan vaktim yok saçımla uğraşamıyorum düz bi de ince telli şekil alması zor oluyor diye.
Sizce şu saçın su dalgasıyla alakası var mı? Yoksa ben mi kötümser bakıyorum? Düpedüz perma değil mi bu ya rezillik.
2 gün yıkama demişti eve gelince yıkadım biraz söndü. Ne olucak bilmiyorum gidip konuşsam mı kuaförle

Eki Görüntüle 821133

bildiğin perma tatlım becerememiş kuaförün resmen:50::50:

Aynı şey benim de başıma geldi :(

Geçen yaz su dalgası yaptırdım ve o kadar mutlu oldum ki... Herkes ne güzel oldu çok havalı vs diyordu... Sonra işte 1 sene geçti düzleştiler ve yine yaz geldi aynı kuaföre gidip bir daha yaptırdım. Sonuç: Perma...

Hani yapan kişi aynı, bir de çok özendi ama berbat oldu ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bu sefer diğerine göre daha dipten sardı bi de :( iyice koyun gibiyim off! Ne kadar zamanda düşer bunlar? Seninkiler düştü mü hızlıca?

Geçen yılki - Şimdiki
Eki Görüntüle 1123064 Eki Görüntüle 1123063

Merhaba canım geçmiş olsun...
Ben gördüğün üzere ekim 2013 te yaptırmıştım konumu o zaman açmışım. Şu an saçlarımın uçlarında hala çok az var. Sürekli kestirdim. Belime kadar olan saçlarım ziyan oldu gitti. Saçının boyu çok güzel, eğer uçları yanmadıysa kestirme :5:
Saçını ıslakken iki elinle birkaç telini tut, lastik gibi uzuyor mu? Eğer uzuyorsa durum kötü, benim kökünden itibaren lastik gibiydi çok çektim çok :5:
Ama yanmadıysa, 1-2 haftaya düşüyor hafifliyor o kıvırcıklar. Ki benimki yanıkken bile öyle oldu.

Merhaba canım geçmiş olsun...
Ben gördüğün üzere ekim 2013 te yaptırmıştım konumu o zaman açmışım. Şu an saçlarımın uçlarında hala çok az var. Sürekli kestirdim. Belime kadar olan saçlarım ziyan oldu gitti. Saçının boyu çok güzel, eğer uçları yanmadıysa kestirme :5:
Saçını ıslakken iki elinle birkaç telini tut, lastik gibi uzuyor mu? Eğer uzuyorsa durum kötü, benim kökünden itibaren lastik gibiydi çok çektim çok :5:
Ama yanmadıysa, 1-2 haftaya düşüyor hafifliyor o kıvırcıklar. Ki benimki yanıkken bile öyle oldu.

Geri dönüşün için çok çok teşekkürler. Saçlarımda çok yanık yok gibi duruyor ama birkaç yıkamada daha kontrol etmem gerekiyor. Şimdilik 1-2 hafta kıvırcıkların düşmesini bekliycem o zaman. Gelişmeleri de buradan paylaşırım.

Selam, konu epey eski ama aynı dertten muzdarip biri olarak ararken buldum. Benim saçlarım da aynı seninki gibi oldu. Merak ettim sonraki gelişmeleri? Şu an saçların ne durumda? Sürekli ağlamak istiyorum ben nasıl moralim bozuk anlatamam

Back
X