güzel anneler aktivite oyuncakları tavsiyelerinize ihtiyacımız var........

sedasem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.536
2
116
Diğer
merhaba
aklıma geldi sizlerede sormak istiyorum.
en çok hangi oyuncaklardan memnun kaldınız?
mesela şu gereksizmiş ama şu çok lazım bebeğim bununla oynuyor sakinleşiyor gibi........
dönence*oyun halısı*ev tipi ana kucağı*oto koltuğu*mama sandalyesi*başka şuanda aklıma gelmeyen
bir sürü oyuncak vs..........
değerli tecrübelerinizi bekliyoruz

buda güzel bir konu bende şu ele geçirilen çıngıraklı eldivenlerden almayı düşünüyorum acaba güzelmi umarım tecrübeli anneler cevaplarrr....

buda güzel bir konu bende şu ele geçirilen çıngıraklı eldivenlerden almayı düşünüyorum acaba güzelmi umarım tecrübeli anneler cevaplarrr....

sağol canım
bende onları çok beğeniyorum
bide ayaklara geçirilen sevimli çoraplar varya çok güzeller.......
bakalım anneler neler diyecek.......

kızlar ben playschoolun el kuklasını aldım.Yorumlar çok güzeldi hepsiburadada falan..Tecrübe edemedim ama babamızda denedim çok beğendi :))))

ben şimdilik 2 tane oyuncak aldım çok tavsiye üzerine birisi
Playgro Toy Box Çıngıraklı Diş Kaşıyıcı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
diğeri de uykucu kuzucuk bu uykucu anne karnındaki sesleri çıkarıyor doğa sesi falan çıkarıyor yatağına bağlıyoruz kuzucuğu çok hoş bişey.
Cloud-B Uyku Arkadaşım Kuzucuk - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu bütün dünyada begeniyle kullanılan bir oyuncakmış.bakalım artık inşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…