Güzel anneler bir bakarmisiniz ?

AnnesininxBali

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
206
73
13
27
Kızlar çok mide bulantım var dediğim için doktor pirillam Dr diye bir ilaç verdi gece yatarken 2 adet sabah işe 1 adet şeklinde kullan dedi .
İlk gün bu şekilde içtim ama öyle bir uykum geldi ki gözümü açamadim bile akşama kadar uyudum gece ile gündüzü karıştırdım resmen . Doktor gece 2 tane iç dedi acaba sabah icmesem geceden geceye içsem sizce uygun olurmu ki

Doktorunuza veya eczacınıza danışın bence her doktor farklı bir şey söyler peki geçirdim mide bulantısı benimde 5 haftalık 2 gebeliğim oğlumda çok midem bulandi ve 3 ay yattım 6. Hafta başlamıştı bunda bir hafta var cik korkuyorum oğlumda 2 yaşında henüz onuda ihmal etmek istemiyorum ilaç ise yardımı acaba

Ayni durumdayiz benimde ufak çocuğum var onla ilgili olamıyorum bulantı yüzünden hep yarasım geliyor bu hap harika bişey direk bulantım kesti ama biraz uyku yapıyor o yüzden gece içicem bütün gün etkisi sürüyor

Zaten gebelere özel bulantı ilaciymis özel doktora gittim kliniğe o verdi harika yani o kdr diyebilirim

Teşekkür ederim bende korkuyordum en azından cagresi varmış oğlumu ihmal etmem en azından Allah bizlere kolaylık versin insallah

Kac haftaliksiniz siz kaç haftalıkken veriliyor ilaç doktorunuza sordunuzmu sadece gece içmek olurmuymus burda bilen olmamış
9 haftalık oldum aşırı mide bulantim oluyordu artık normal dışı ve günün her saati hiç kesilmiyordu doktoruma söyledim bu ilacı verdi şuan gayet rahatım doktorum gece yatarken iki tane sabah aç karnına bir tane icmemi söyledi ama ben sadece gece yatarken içiyorum gün boyu etkisi sürüyor sabah içmiyorum belki çocuğa fazla olur diye kafama göre sabahları eksilttim burdada bunu sordum ama bilen çıkmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…