- Konu Sahibi haticezeynep
-
Hatice ,hastanede mi çalışıyorsun ? Benim hamileliğimde ekstra progesteron kullanmam gerektiği için kabız olmaya başlamıştım..Sürekli yatıyordum hastanede..Ne kadar yediklerime dikkat etsem de kabız oluyordum..Erken doğum tehlikem olduğu için işe yaramıyordu..Duphalac,osmalac,magnezyum diasporal vs bir süre sonra hiç işe yaramadılar.Perinatoloji uzmanı hastanede yattığım dönemde bana dulcolax isimli kabız ilacını önermişti..Oldukça işe yaradı...Bulunduğun hastanede bir dr a danışabilisin belki..
hepinize teşekkür ediyorum.mercimek köftesini yarın hemen yapıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Narmik arkadaşımın söylediği siyez bulgurunu araştırıyorum.şu anda nöbetçiyimde ben.acilde çalışan kastamonulu bir arkadaş varmış ondan isteyeceğim.
kızınızın ''fiziksel olarak rahatsızlığı yok '' dendiğine göre tuvalet terbiyesini erken almış demektir ... yanılıyormuyum? kızınızın tuvalet terbiyesini ne zaman ve nasıl verdiğinizi sorgulayın....
öncelikle çok geçmiş olsun canım.. benim de oğlum aynı sorunu yaşıyor ve ilaçlarla kakasını yapıyor malesef:/ çocuk cerrahisi bi problem olmadığını bazı çocukların yapmaya korktuğunu ve bu sebeple yapmadıklarını, bu sorunun da zamanla kendiliğinden geçeceğini söyledi... şimdi farklı bir cerrah arıyorum, bakalım o ne diyecek
bu arada ben 2 yaşındaki oğluma osmolak veriyorum, dene istersen
Canım büyük geçmiş olsun. Bizde sadece çocuklar değil ailecek bu dertten çok çekti. Çok fazla şey denedik ve emin ol burada yazılanların çoğu işe yarıyor. Ben özellikle bunun psikolojik bir şey olduğu düşüncesindeyim. Eğer bu tuvalet meselesini çocuklarda ödüllü bir şey haline getirirsen ya da evdeki konu sürekli bu olursa ilgi çekmek için çok büyük bir koz haline gelebiliyor; yani çocuğun yanında tuvalet konusunu çok gündeme getirmeyin. Ben henüz anne değilim ama yeğenimden bu durumu çok iyi biliyorum. Bir çocuk psikoloğuna görünmenizde fayda olabileceğini düşünüyorum.
hepinize teşekkür ediyorum.mercimek köftesini yarın hemen yapıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Narmik arkadaşımın söylediği siyez bulgurunu araştırıyorum.şu anda nöbetçiyimde ben.acilde çalışan kastamonulu bir arkadaş varmış ondan isteyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?