Guzel bir başlangıç

Hazal melek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
986
554
43
Eski açtığım konularda herkes bilir çok zor bir dönemden gectigimi. Kızlar büyük bir tartışma sonucu ailenin yanına gittim sonra kocamın ailesi beni ve annemi suçlamış iste annem zorla goturmus ogullari boyle hakaret ve küfürler etmezmis dedi.bende esimin bana yazdığı küfürleri hakaretleri tlfonda ekran görüntüsü alarak hem kayinpederime bende bu evliliğe vesile olan sayısına gönderdim alın size savunduğumuz insan dedim.neyse 90 gun kaldım ailemle sonra ben amcam annem ve babamla evime geldim.annem kizim hamilesin hemen pes etme kimse kizinin mutsuz olmasını istemez dedi bende tamam dedim.şimdi kızlar esimde pişman her defasindada söylüyor bidaha asla yapmam diye ama esimin ailesi çok igrec helede kayinvalidem niye konu açtım.siz daha bilgilisiniz sizden destek istiyorum manevi güç istiyorum .sizce nasıl bir yol izlenen gerekiyor..

Eski konularinizi bilmiyorum bildigim tek sey huylu huyundan vazgecmez! Hakkinizda hayirlisi olsun.

Zaten 7 aylık hamileyim 3 aya kadar süre verdim esime ceki duzen vermezsen kendine bu evlilik biter dedim

Eski konularını bilmiyorum ama 90 gün ayrı kalıp sonra eve döndüğünde pişmanım diyen bir eşin lafını ben ciddiye almam. Pişman olan 90 gün nasıl ayrı kalır? Kvdeden iğreniyor olabilirsin ama kocanda iş yoksa kv olsa ne olmasa ne, önce eşin eşliğini bilecek. Sen madem döndün kesin bir konuşma yapsaydın "döndüm ama bir daha bu bu bu bu olursa bu sefer eşyalarımı da alıp giderim" gibisinden blöflü bi konuşma yaptın mı mesela gözdağı vermek gerek.

Asıl şey kayinvalidem geldiğimden beri gelmedi evime bende aramadim oda aramadı beni kayinimda evine ekmek getiriyor esim görevde olduğu için ekmegi kapıya asip gidiyor benlede konuşmuyor ben kapıyı açtığım anda gidiyor hiç görmüyorum bugünde aynısını yaptı .komsumda hazal kayinin eve cagirsana hoşgeldin etsene evine dedi.bak böyle yaparsan yanliz kalirsin dedi.sizce suç benimmi sizce

Eski konularını bilmiyorum ama 90 gün ayrı kalıp sonra eve döndüğünde pişmanım diyen bir eşin lafını ben ciddiye almam. Pişman olan 90 gün nasıl ayrı kalır? Kvdeden iğreniyor olabilirsin ama kocanda iş yoksa kv olsa ne olmasa ne, önce eşin eşliğini bilecek. Sen madem döndün kesin bir konuşma yapsaydın "döndüm ama bir daha bu bu bu bu olursa bu sefer eşyalarımı da alıp giderim" gibisinden blöflü bi konuşma yaptın mı mesela gözdağı vermek gerek.
Onu yaptım 3 aymuhlet verdim .hatta sonuda diyim ceki duzen vermezsen bu evlilik biter .

Konularınıza baktım. Buraya da özet geçseydiniz keşke. Ben yapayım.

Konu sahibinin eşi asker olarak yurtdışında görevde olduğu için, konu sahibi eşinin ailesiyle yaşamak zorunda kalmış, eşi olmadan. Bu süreçte kendi ailesini görmesine izin bile vermemiş eşi. 1 yıl sonra annesi geldiğinde kavga etmişler. Eşi kadının hamile karnına bilinçli olarak vurup, memelerini sıkıp süt kanallarını zedelemiş. Sonra da mesaj atarak “o çocuğu aldır, benim çocuğumu taşıma” diyen bir manyak. En son konuda da barışmak için kendi ailesiyle yaşamayı zorunlu tutuyormuş.

Şimdi benim anlamadığım böyle bir ortamda sizin aileniz, bu adamla mutlu olacağınız fikrine nereden kapıldı?

Çocuğu babasız büyütmek, muhafazakar aile düzeninde boşanmış olmak çok zor anlıyorum. Ancak hamileyken çocuk düşsün diye karnınıza vuran adamdan baba olmaz. Size ileride de şiddet uygular. Bence ailenizle kalıp, bu adamdan boşanın. Yaptığı çok büyük bir vahşet çünkü. Ben yolda hamile insan görünce korumak istiyorum. Adam kendi çocuğunu taşıyan kadının karnına vuruyor.

Kaçın kurtulun bu hayattan.

23 yaşındayım 16 aylık evliyim nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce ailesi ve esine karşı hemen eski hazal olmak istemiyorum. Herşeye susup köşeme çekilmekte istemiyorum.kimseye muhtaç olmakta istemiyorum.esimede herşeye rağmen polyanacilik yapmakta istemiyorum.ilk çocuk tecrübe yok düzen yok ama geleceği öyle olmasını istemiyorum ve sizden fikir alışverişi yapmak istiyorum cumku burdaki kadınlar kulübü yaşamış yasanmisliklar tecrübe olan insanlar var .

Konu sahibinin eşi asker olarak yurtdışında görevde olduğu için, konu sahibi eşinin ailesiyle yaşamak zorunda kalmış, eşi olmadan. Bu süreçte kendi ailesini görmesine izin bile vermemiş eşi. 1 yıl sonra annesi geldiğinde kavga etmişler. Eşi kadının hamile karnına bilinçli olarak vurup, memelerini sıkıp süt kanallarını zedelemiş. Sonra da mesaj atarak “o çocuğu aldır, benim çocuğumu taşıma” diyen bir manyak. En son konuda da barışmak için kendi ailesiyle yaşamayı zorunlu tutuyormuş.

Şimdi benim anlamadığım böyle bir ortamda sizin aileniz, bu adamla mutlu olacağınız fikrine nereden kapıldı?

Çocuğu babasız büyütmek, muhafazakar aile düzeninde boşanmış olmak çok zor anlıyorum. Ancak hamileyken çocuk düşsün diye karnınıza vuran adamdan baba olmaz. Size ileride de şiddet uygular. Bence ailenizle kalıp, bu adamdan boşanın. Yaptığı çok büyük bir vahşet çünkü. Ben yolda hamile insan görünce korumak istiyorum. Adam kendi çocuğunu taşıyan kadının karnına vuruyor.

Öncelikle beni düşündüğünüz için tesekur ederim .sizce pişmanım diyen birine sans verilmezmi yada ben çok polyanaciyim

23 yaşındayım 16 aylık evliyim nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce ailesi ve esine karşı hemen eski hazal olmak istemiyorum. Herşeye susup köşeme çekilmekte istemiyorum.kimseye muhtaç olmakta istemiyorum.esimede herşeye rağmen polyanacilik yapmakta istemiyorum.ilk çocuk tecrübe yok düzen yok ama geleceği öyle olmasını istemiyorum ve sizden fikir alışverişi yapmak istiyorum cumku burdaki kadınlar kulübü yaşamış yasanmisliklar tecrübe olan insanlar var .

İş bulup çalışma imkanınız var mı? Eğer eşiniz hala görevde olacaksa, onun ailesiyle değil kendi ailenizle yaşama imkanınız var mı?

Ailesiyle aynı yerde oturmamaya çalışın, geliriniz varsa para biriktirin.

Çok gençsiniz daha hiç elalem ne der, boşanırsam ne olur diye de düşünmeyin. Kimsenin manyaklığını çekmek zorunda değilsiniz. Ekonomik bağımsızlığınızı elde etmeye çalışın.

Öncelikle beni düşündüğünüz için tesekur ederim .sizce pişmanım diyen birine sans verilmezmi yada ben çok polyanaciyim

Sizin gerçekten yardım aradığınızı görebiliyorum. Yaşınız da çok ufak bu yaşadıklarınız için. İstediğiniz herkese şans verebilirsiniz. Ancak neden şans verdiğinizi düşünün ve dürüstçe cevaplayın. Gerçekten değiştiğini ve düzeldiğini düşündüğünüz için mi şans veriyorsunuz yoksa içten içe değişmediğini bilmenize rağmen boşanmaktan korktuğunuz için mi tekrar denemek istiyorsunuz? Hangisi bunların?

Sizin gerçekten yardım aradığınızı görebiliyorum. Yaşınız da çok ufak bu yaşadıklarınız için. İstediğiniz herkese şans verebilirsiniz. Ancak neden şans verdiğinizi düşünün ve dürüstçe cevaplayın. Gerçekten değiştiğini ve düzeldiğini düşündüğünüz için mi şans veriyorsunuz yoksa içten içe değişmediğini bilmenize rağmen boşanmaktan korktuğunuz için mi tekrar denemek istiyorsunuz? Hangisi bunların?
Gerçekten pişman olduğu görebiliyorum. Onu gözlerde görebiliyorum.ailesiyle yaşamıyorum suan evimdeyim .

Maddi imkan olarak suan 7 aylık hamileyim sadece el işi yapıyorum.evde zaten esimin gönderdiği paranın yarısını köşeye birikim yapıyorum.

Bunu okudum ya konu sahibine hic bise demiyorum
Anne karnindaki cocuguna acimayan adama yeniden sans veriyor o kadar sey soylemek isterdim susuyorum hamilesiniz
Bu konuda uzuldugum tek durum o cocugun oyle bi babaya sahip olmasi

Bunu okudum ya konu sahibine hic bise demiyorum
Anne karnindaki cocuguna acimayan adama yeniden sans veriyor o kadar sey soylemek isterdim susuyorum hamilesiniz
Bu konuda uzuldugum tek durum o cocugun oyle bi babaya sahip olmasi
Kizana bisey demem asla haddimide değil ama bu şiddeti sorduğumda öfkeden oldu herkes bir laf söyledi tasiyamadim dedi.

Kizana bisey demem asla haddimide değil ama bu şiddeti sorduğumda öfkeden oldu herkes bir laf söyledi tasiyamadim dedi.
Insallah gercekten pisman olmustur ve dilerim cok mutlu huzurlu olursunuz bunu gercekten isterim cunku donmussinuz eve ama benim tanidigim biri olsan tum cabalarimla donmeni engellemeye calisirdim

Insallah gercekten pisman olmustur ve dilerim cok mutlu huzurlu olursunuz bunu gercekten isterim cunku donmussinuz eve ama benim tanidigim biri olsan tum cabalarimla donmeni engellemeye calisirdim
Cok tesekur bu kulubten başka bu şehirde başka hiç kimsem yok Allah razı olsun yaşım genç nasıl bir yol izleyeyim

Maddi imkan olarak suan 7 aylık hamileyim sadece el işi yapıyorum.evde zaten esimin gönderdiği paranın yarısını köşeye birikim yapıyorum.

Evim dediğiniz yer neresi? Eşinizle ayrı eve mi çıktınız? Birikim yapıp, ufak tefek işlerden para biriktirmeye devam edin ve bu paradan eşinize bahsetmeyin. Sorunsuz evliliklerde bile doğum sonrası sıkıntılar yaşanıyor, eşinizin ne yapacağı belli olmaz. Hazırlıklı olun.

Bu kesinlikle bir bahane değil. Konu açıldığında duruşunuz çok net olmalı. Bir daha sinirlenmeyeceğinin garantisi var mı? Annesi de sizin sinirinizi bozuyordu değil mi? Annesine bir tokat atın madem siz de kızınca. Öfkemi taşıyamadım dersiniz. Ya da bunu anlatın. “Ben de sana vurayım” diyince anlamıyorlar ciddiye almadıklarından.

Back
X