kardesim universite sadece calismak icinde okunulmaz ona bakarsan. insan istedikten sonra kendi kendinide egitir.zaten anne olmanin bir derside yoktur. anneligi cocugunu dogurduktan sonra tecrubeyle kazanirsin . gun be gun islersin.babalar iyi bir gelecek saglayamazmi neden bir erkegin omuzundaki sorumluluklarini kadin ustlensin. ondan sonra burda kac kez okuduk yok kocam calismiyor bakmiyor faturayi yatirmiyor neden ee be kadin sende calisiyorsun alistiriyorsun adami ekmek elden su golden mantigiyla calisir mi adam.evin kadini kim erkegi kim. roller niye degisiyor ?
işinize gelen örnekleri görüyorsunuz forumdaki
sizin bahsettiğiniz yorumların haricinde hazır ekmek yiyorsunuz diye ailesine kan kusturan erkeklerde var, bu evin gecimini ben sağlıyorum bana muhtacsın deyip eşine eziyet eden erkeklerde var
kusura bakmayın ama üniversite sadece ÇALIŞMAK için MESLEK SAHİBİ OLMAK İÇİN okunur. sırf ben üniversite mezunuyum demek için okuyanları ben eğitimli insan olarak görmyorum.ve gercekten universitenin hhakını verebilecek olan baskasının hakkını yemek olarak görüyorum.
üniversite okuyayımda evlenince otururum mantıgıyla okuyan bayan hiç okumasın daha iyi başkasının hakkını yemiş olur üniveristede yer işgal ederek.
kendini eğitebilen insan zaten her şartta eğitir. üniversite okumasına gerek yok. ve evet babalar her sartta iyi gelecek sağlayamaz. her babamın milyarlar kazandıgı işi yok cunku. herkes kazancına göre yasasın o zaman diyebilirsiniz ama daha iyi şartlarda yasayabileceğinizi bilirken daha kötü şartlarda niye yasayasınızki?
neyse sizle anlasamayacagımız ortada. bu açılan konu sizin düşünce yapınızdaki insanlar yuzunden acılıyor işte. yapacak bişey yok.
konu sahibine hem eltisi için hem okuaycagı yorumlar karsısındaki şaşkınlıgı için sabır diliyorum.
kıskanılmak zor işte. bu sizin eltinizde ortaya cıkmıs ama heryerde var malesef kıskanmak ve kıskanılmak. moral bozmaya calısmaki kuyu kazmak, laf sokmak
iş yerinde aile içinde komsuda heryerde var. yapacak bişey yok, zamanla sizde bir sekilde öğreneceksiniz diye düşnüyorum başa çıkmayı
Son düzenleme: