- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
evet olumsuzluklar çoğalıyor kafam iyice çorba olacak belli oldu
Esenyurt'u görünce tüylerim diken diken oldu. Anadolu yakasında oturan birinin Avrupa yakasına alışması çok çok zor. Ben olsan Esenyurt'a gitmezdimKızlar Merhaba,
İyisinizdir umarım,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere güzel bir derdim var ama dert işte nihayetinde.. bana yol gösterirseniz çok sevinicem zira eşimle ve ailemle çatışma halindeyim.
Şuan mevcutta çalışıyorum 4500 TL civarı aylığım var. Açıkçası çok rahatım, kiri pası yok masa başı iş. haftasonu tatil. çok sakin işler.. kurumsal da bir firma herkes tarafından bilinir.. anadolu yakasındayım bu arada. evimizde anadolu da, servisle gidip geliyorum.
Dün itibari ile bana bir iş teklifi geldi. avrupa yakasında esenyurtta. çalışma saatleri aynı. biraz daha tempoyu yükseltecek bir iş ve çok çok büyük bir firma maaşı da 6500-7000 civarı olacak. fakat anadoluya servisi yok taşınmamı istiyorlar.
eşim asla istemiyor, düzen bozmaya değmez diyor. esenyurtta mutlu olamıcağımızı düşünüyor. ailem de ayı şekilde sabitlen artık bir yerde diyor. esenyurt çok kalabalık diyorlar.
bense çok kararsız kaldım, özellikle maaş artısı ve çok daha büyük bir firma olması beni çok cezbetti..
ama hiç destekçim olmadığı için de kalakaldım tek başıma..
yorumlarınızı merak ediyorum..
şunu da eklemiş olayım: şuan çalıştığım yer bir plaza. hep janti takılan kişiler yani. diğer firma fabrika ortamı, kamyoncu amcalar falan olacak onlarla muhattap olmam gerekecek zamanlar vs
Yani tabi ki hangi şekilde daha mutlu olacağınıza bağlı ama ben şöyle bir düşündüm maaşı fazla tabi ki büyük artı ama ondan daha çok daha büyük bir firma olduğu için yani ileride kendi prestijim için yeni iş teklifini değerlendirirdim..Ne kadar iyi bir yerden geliyor olursanız yarın öbür gün başka bir iş bulmanız daha da kolaylaşacak ve en az o kadar kaliteli bir işte çalışma fırsatınız olacak.. Bu özelde işleyiş bu şekilde..Kızlar Merhaba,
İyisinizdir umarım,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere güzel bir derdim var ama dert işte nihayetinde.. bana yol gösterirseniz çok sevinicem zira eşimle ve ailemle çatışma halindeyim.
Şuan mevcutta çalışıyorum 4500 TL civarı aylığım var. Açıkçası çok rahatım, kiri pası yok masa başı iş. haftasonu tatil. çok sakin işler.. kurumsal da bir firma herkes tarafından bilinir.. anadolu yakasındayım bu arada. evimizde anadolu da, servisle gidip geliyorum.
Dün itibari ile bana bir iş teklifi geldi. avrupa yakasında esenyurtta. çalışma saatleri aynı. biraz daha tempoyu yükseltecek bir iş ve çok çok büyük bir firma maaşı da 6500-7000 civarı olacak. fakat anadoluya servisi yok taşınmamı istiyorlar.
eşim asla istemiyor, düzen bozmaya değmez diyor. esenyurtta mutlu olamıcağımızı düşünüyor. ailem de ayı şekilde sabitlen artık bir yerde diyor. esenyurt çok kalabalık diyorlar.
bense çok kararsız kaldım, özellikle maaş artısı ve çok daha büyük bir firma olması beni çok cezbetti..
şunu da eklemiş olayım: şuan çalıştığım yer bir plaza. hep janti takılan kişiler yani. diğer firma fabrika ortamı, kamyoncu amcalar falan olacak onlarla muhattap olmam gerekecek zamanlar vs
Tebdil-i mekanda ferahlık vardır just. Bence gitmelisin ha Esenyurrta ikame etmeni asla tavisye etmem ama 1 saat mesafede bir sürü semt var (beylikdüzü olabilir mesela) Esının işi de avrupa yakasındaymıs e daha ne. Bazen düzeni bozmadan daha iyisinin olabilecegnı bilemiyoruz.Maaş gayet çeldirici bence ikna etmelisin.Kızlar Merhaba,
İyisinizdir umarım,
şuan kozyatağındayız, kiradayız ama ev aldık kiraya verdikAnadolu yakasindaki ev size mi ait kira mi?
Esenyurt yasanilacak biyer gibi gelmiyor bana. Avrupa yakasinda İyi bir semtte, iyi bir evde oturmak icin saglam kira vermeniz lazim. Alacaginiz fazladan ucretten kira goturur zaten.
2 lira fazla almak için oralarda yaşamaya gitmezdim. Gerci anadolu yakasinda hangi semttesiniz bilmiyorum sonucta. Ben de İstanbuldayim ve benim için en onemli sey semt.
2 senedir çalışıyorum son iş yerimde öyle ahım şahım bi tazminatım yok yaniSu an ki isyerinizde kideminiz kac yil yani istifa edip gidince tazminat alamayacaksiniz yakmaya deger mi?cocuk olunca ucretsiz izin kullandirirlar mi?ya da cocuk olunca kim bakacak cocuga ornek annenizse ona yakin mi?ya da uzayan mesai olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?