Güzel bir şeyler duymaya ihtiyacım var..

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Merhaba..
Yaşadıklarımı uzun uzun anlatıp ne kendimi üzmek ne de sizleri sıkmak istemiyorum..Zaten okadar çok şey yaşadım ki günlerce anlatsam bitmez.
Yaşadıklarımın sonrasında hayattan umudum kalmadı . İçimdeki iyilik dahi bitti. İnsanları hiç düşünmeden kırmaya başladım. Mutlu insanlar gördüğümde niye onlar mutlu diye içten içe hayata , Allaha kızgınlığım başladı.. Şu yaşımda en ufak bi hayalim bile yok :) Ot gbiyim kısacası..
Sizlerden ricam aranızda ben çok üzüldüm , çok yıprandım asla mutlu olamam derken artık çok mutluyum , herşeyi unuttum atlattım diyenler var mı ? Hikayeleriniz belki bana da umut ışığı olur..

Sevgili Shanna, su hayata dertsiz kul varmi diye bi baksana, herkesin var bir hikayesi, nice dertleri, bazen bizler onlardaki dertleri nimet görüyoruz, onlarda bize heveslenip senin derdinde ne var diye bize ic geciriyorlar...

Derdin ne bilmiyorum ama Rabbim derdi sevdigi kullarina verirmis, sevdigi kullarinin sabrini cokca denermis. ne mutlu sana bak Allah seni cok seviyor ve sen hep sükreden hep sabredenlerden ol, sonra meyvesini alirsin :)

bak Firavunun bir kere bile basi agirmamistir, hic bir derdi olmamistir. Hani hep kötüler haketmeyenler mutlu diyoruzya iste sana bir örnegi daha :)

ben karamsar bir insanim ama hic birzamanda Rabbimden ümidini kesmem, ucurumun kösesindeyken bile..

Allah'de ötesini birak

Sevgili Shanna, su hayata dertsiz kul varmi diye bi baksana, herkesin var bir hikayesi, nice dertleri, bazen bizler onlardaki dertleri nimet görüyoruz, onlarda bize heveslenip senin derdinde ne var diye bize ic geciriyorlar...

Derdin ne bilmiyorum ama Rabbim derdi sevdigi kullarina verirmis, sevdigi kullarinin sabrini cokca denermis. ne mutlu sana bak Allah seni cok seviyor ve sen hep sükreden hep sabredenlerden ol, sonra meyvesini alirsin :)

bak Firavunun bir kere bile basi agirmamistir, hic bir derdi olmamistir. Hani hep kötüler haketmeyenler mutlu diyoruzya iste sana bir örnegi daha :)

ben karamsar bir insanim ama hic birzamanda Rabbimden ümidini kesmem, ucurumun kösesindeyken bile..

Allah'de ötesini birak

Haklısın ama çevremde öyle insanlar var ki adam akıllı sıkıntı çekmemiş her zaman hayat onun istediği gibi olmuş. Bunları görünce bende bi eksik var heralde diyorum. Allah beni yeterince denedi , artık bi sonu gelsin :43:

Merhaba..
Yaşadıklarımı uzun uzun anlatıp ne kendimi üzmek ne de sizleri sıkmak istemiyorum..Zaten okadar çok şey yaşadım ki günlerce anlatsam bitmez.
Yaşadıklarımın sonrasında hayattan umudum kalmadı . İçimdeki iyilik dahi bitti. İnsanları hiç düşünmeden kırmaya başladım. Mutlu insanlar gördüğümde niye onlar mutlu diye içten içe hayata , Allaha kızgınlığım başladı.. Şu yaşımda en ufak bi hayalim bile yok :) Ot gbiyim kısacası..
Sizlerden ricam aranızda ben çok üzüldüm , çok yıprandım asla mutlu olamam derken artık çok mutluyum , herşeyi unuttum atlattım diyenler var mı ? Hikayeleriniz belki bana da umut ışığı olur..

derdiniz ne bilmediğim için çok yardımcı olamıcağımı düşünüyorum. ama herkesin kendine göre bir derdi var ve insan her koşula alışyor...

sen umudunu kestigin an kendi cezani kesmis oluyorsun aslinda, sakin sakin hepsinin bir gun bitecegine inanmaktan vazgecme.
hem dikkatli bakarsan aslinda yasadgn problemlerin degistigini fark edeceksin.
bak benim son actigim konuya, icim kaniyor ailem dahil herkes beni sucluyor ama biliyorumki Rabbim beni ihmal etmez , nasil dunkuler gecti mucizeler dogduysa hepsi gececek. Allah de otesini birak canim.. inan degmez..

derdiniz ne bilmediğim için çok yardımcı olamıcağımı düşünüyorum. ama herkesin kendine göre bir derdi var ve insan her koşula alışyor...

Benim bi derdim bitmeden diğeri başlıyor.. Umarım hepsi bi gün biter :31:

Ne oldu be kuzum.. =(
Daha iki üç gün öncesinde ne güzel neşeli neşeli mesajlar atıyordun .. Sıkma canını bu kadar.. =)

Fazla takmamak lazım her şeyi kafaya yoksa içinden çıkılmaz hal alır durumlar.
Biraz egoist olmak gerek önce kendim diyebilmelisin. Sonrası zaten daha kolay oluyor. :34:

Ne oldu be kuzum.. =(
Daha iki üç gün öncesinde ne güzel neşeli neşeli mesajlar atıyordun .. Sıkma canını bu kadar.. =)
Canım anca kendimi kandırıyorum işte. Ben mutluyum havalarında takılınca belki öyle olur diyorum arada..
Ben de çok pis daraldım artık hayattan
Ahh ahh hemde ne daralmak. Mutlu mesut insanları görünce iyice nefret ediyorum .
Fazla takmamak lazım her şeyi kafaya yoksa içinden çıkılmaz hal alır durumlar.
Biraz egoist olmak gerek önce kendim diyebilmelisin. Sonrası zaten daha kolay oluyor. :34:

Sedulum inan egoist olmayı da denedim. Hatta son zamanlarda öyleyim sanırım. Arada böyle geliyor bana işte. Depresyona çok kolay giriyorum :ssz:

Dertsiz insanmı varki herkezin sıkıntısı ayrı önemli olan sabır ve sükür isyan en büyük günah sıkma canını hayata küsme güclü ol

Seker kissss

Mesele nereye baktığımızla ilgili aslında.

Senden mutlu, vayyy be hayatında her şey yolunda diye düşündüğün kişilere baktığında
kötü hissedersin. Senden zor şartlarda olanlara baktığında şükredersin..

Bir de şöyle bir şey var hayatı dört dörtlük dediğin insanın da bir sıkıntısı vardır senin bilmediğin..
Sana göre dört dörtlük onun hayatı. O da başkasının hayatına bakıp dört dörtlük diye iç geçiriyordur..:ssz:

Annem şuan hastanede geçen gün anlatıyor. 22 yaşında evli 1 buçuk yaşında çocuğu olan bir kadın
kendini 5. kattan atmış. Tüm vücudu kırıklar içinde, çığlıklar atıyor.
İntihar nedeni kv ile yaşıyormuş ve dövüyorlarmış..
Üstüne kocası ters ilişkiye zorluyormuş.
Kız anneye durumu anlatmış anne, babadan korkup söylemeye çekinmiş.
Ümidini kaybedip çocuğundan, canından vazgeçmiş..

Benden 6 yaş küçük gencecik kadın..
Hayatta ne acılar var bizimki ne ki diyebilmek gerek aslında..

Sahip olduklarımızı görmeyip olamadıklarımızda takılı kalıyoruz..:31:

Adalet diye birşey olmadığına inanırsan kızmayı da bırakırsın, adaleti kendi elinle sağlayacaksın. Mutlu olmak için ne gerekiyorsa yapacaksın,insanlar seni mutlu etmez sen kendini düşünür doğana uygun hareket edersen mutlu olursun.

shannacım kimsenin her istediğine sahip olsa da daimi mutlu olduğuna inanmıyorum.sadece bazı insanlar bazı seyleri umursamayarak pozitif bakarak mutlu oluyorlar
bende senin gibiyim heralde bir dk mutlu olsam bir dk sonra birden yüzüm düşer.
ama baskalarını hiç düşünmemek lazım.
Allah her kuluna kaldırabildiği kadar sıkıntı verir
ayrıca sen çok hoş briisin böyle isyan etme gücüne gider :16::16:

Mesele nereye baktığımızla ilgili aslında.

Senden mutlu, vayyy be hayatında her şey yolunda diye düşündüğün kişilere baktığında
kötü hissedersin. Senden zor şartlarda olanlara baktığında şükredersin..

Bir de şöyle bir şey var hayatı dört dörtlük dediğin insanın da bir sıkıntısı vardır senin bilmediğin..
Sana göre dört dörtlük onun hayatı. O da başkasının hayatına bakıp dört dörtlük diye iç geçiriyordur..:ssz:

Annem şuan hastanede geçen gün anlatıyor. 22 yaşında evli 1 buçuk yaşında çocuğu olan bir kadın
kendini 5. kattan atmış. Tüm vücudu kırıklar içinde, çığlıklar atıyor.
İntihar nedeni kv ile yaşıyormuş ve dövüyorlarmış..
Üstüne kocası ters ilişkiye zorluyormuş.
Kız anneye durumu anlatmış anne, babadan korkup söylemeye çekinmiş.
Ümidini kaybedip çocuğundan, canından vazgeçmiş..

Benden 6 yaş küçük gencecik kadın..
Hayatta ne acılar var bizimki ne ki diyebilmek gerek aslında..

Sahip olduklarımızı görmeyip olamadıklarımızda takılı kalıyoruz..:31:
Evet tabi bizden daha kötü durumda olanlarda var :31:

Adalet diye birşey olmadığına inanırsan kızmayı da bırakırsın, adaleti kendi elinle sağlayacaksın. Mutlu olmak için ne gerekiyorsa yapacaksın,insanlar seni mutlu etmez sen kendini düşünür doğana uygun hareket edersen mutlu olursun.

Güzel yazmışsın. İnsan kendini mutlu etmeli önce değil mi , bunu başarabilsem gerisi gelecek :31:

shannacım kimsenin her istediğine sahip olsa da daimi mutlu olduğuna inanmıyorum.sadece bazı insanlar bazı seyleri umursamayarak pozitif bakarak mutlu oluyorlar
bende senin gibiyim heralde bir dk mutlu olsam bir dk sonra birden yüzüm düşer.
ama baskalarını hiç düşünmemek lazım.
Allah her kuluna kaldırabildiği kadar sıkıntı verir
ayrıca sen çok hoş briisin böyle isyan etme gücüne gider :16::16:

Uzaktan bakınca sanki herkes mutlu gibi :31: Mutlu olmaya çalışıyorum ama kendimi kandırıyorum o kadar yorgunum ki. Kendimi anlatmaya bile halim yok .
İsyan etmemeye çalışıyorum ama bazen dolup taşıyorum böyle :( Sende çok hoşsun teşekkür ederim :48:

Uzaktan bakınca sanki herkes mutlu gibi :31: Mutlu olmaya çalışıyorum ama kendimi kandırıyorum o kadar yorgunum ki. Kendimi anlatmaya bile halim yok .
İsyan etmemeye çalışıyorum ama bazen dolup taşıyorum böyle :( Sende çok hoşsun teşekkür ederim :48:

ben seni çok iyi anlıyorum canım bazen ben bile anlam veremiyordum bu gereksiz hüznüme..hiç bir zaman içine atma daima paylaş canım
:16::16:

Back
X