• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel değilsin denildi

eşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce
En iyi kısmetleri güzel olmayanlar kapıyor valla.hatta güzeller bekar kalıyor.allah bir yerden alıyorsa diğer taraftan veriyor işte.keşke ben de güzel olmasaydım.onun oğulları da anca sizi bulabilmiş ona bakarsan.

Ayyy kesin kendileri bir içim sudur (!) :D
Takma soru sahibi insanların ağzı torba değil ki büzesin.
Öz yeğenini oğluyla evlendiren bir ailenin zihniyeti fikri ne kadar düzgün olabilir ki zaten.
Çocuklar engelli olacak bunlar güzellik peşinde.ayranı yok içmeye bilmem neyle gider ..... derler.

Amaan dusunurse dusunsun. İstersen dunya cirkini ol sonucta kocan begenmis ki evlenmis. Biraz ozguvenli ol “ay benim gibisini buldunuz da soyunuz guzellesti” de
Benim bir erkek arkadaşım var nasıl çirkin nasıl çirkin ama tuhaf bir şekilde o kadar enerjimiz tuttu ki görüşüyoruz.arada ben bunların evine gidip geliyorum bir baktım bütün sülale birbirinden çirkin kadınlı erkekli.bir tek en büyük abileri yakışıklı.ben hayatımda bu kadar çirkin insanın bir arada olduğu aile görmedim.bunları evlendikleri kişiler de kurtaramamış, çocuklar da çirkin 😁😁 kimbilir kaç kuşak sonra iflah olacaklar 😁

Yalnız bu iyi taktikmiş hee. Birine söylemek istediğin bir şey olunca sanki başkasının fikriymiş gibi arkandan şunu diyolar de geç. Karşıdaki hem kendini sorgular hem de sana değil olmayan kişilere öfkelenir.

-Senin arkandan şerefsiz diyolar vay terbiyesizler 😡
-kim diyor?
-boşver diyolar işte

Benim bir erkek arkadaşım var nasıl çirkin nasıl çirkin ama tuhaf bir şekilde o kadar enerjimiz tuttu ki görüşüyoruz.arada ben bunların evine gidip geliyorum bir baktım bütün sülale birbirinden çirkin kadınlı erkekli.bir tek en büyük abileri yakışıklı.ben hayatımda bu kadar çirkin insanın bir arada olduğu aile görmedim.bunları evlendikleri kişiler de kurtaramamış, çocuklar da çirkin 😁😁 kimbilir kaç kuşak sonra iflah olacaklar 😁
Benim iki oglum da bana benziyor. Arada kv “ayni anasi suratli” der ben de “ne guzel soyunuz guzellesti” diye yapistiriyorum.

Yani şu yorum insanı dertli yapar olmuş mu hiç 🤣
Valla ben o konuda gerçekten dertliyim şaka bir yana.benim kuzenim de aşırı çirkin bir kadınla evlendi hem de deli divane olarak.iş yerine baya çirkin bir kız geldi eş durumundan.bazı ünlüler çirkin kadınlarla birlikte oluyor.benim de aklım hayalim almıyor valla hiç mi göz yok izan yok.ondan sonra kabullenmeye çalışıyorum ki kısmet gerçeği var bu dünyada.dünya güzeli oluyorsun da o kısmet denilen şeyi aşamıyorsun işte.bu arada baya güzel bir kadınım.zaten eskiler bu durum için bir sürü söz söylemişler.bize düşen sindirmek ama onu yapmak da kolay değil maalesef.o da imtihan olan kısım işte.güzelim diye kendini üstün mü görürsün al işte.😁

Valla ben o konuda gerçekten dertliyim şaka bir yana.benim kuzenim de aşırı çirkin bir kadınla evlendi hem de deli divane olarak.iş yerine baya çirkin bir kız geldi eş durumundan.bazı ünlüler çirkin kadınlarla birlikte oluyor.benim de aklım hayalim almıyor valla hiç mi göz yok izan yok.ondan sonra kabullenmeye çalışıyorum ki kısmet gerçeği var bu dünyada.dünya güzeli oluyorsun da o kısmet denilen şeyi aşamıyorsun işte.bu arada baya güzel bir kadınım.zaten eskiler bu durum için bir sürü söz söylemişler.bize düşen sindirmek ama onu yapmak da kolay değil maalesef.o da imtihan olan kısım işte.güzelim diye kendini üstün mü görürsün al işte.😁
Ne cok begeniyorsunuz kendinizi resim koyunda bakalim😂

Yalnız bu iyi taktikmiş hee. Birine söylemek istediğin bir şey olunca sanki başkasının fikriymiş gibi arkandan şunu diyolar de geç. Karşıdaki hem kendini sorgular hem de sana değil olmayan kişilere öfkelenir.

-Senin arkandan şerefsiz diyolar vay terbiyesizler 😡
-kim diyor?
-boşver diyolar işte
Ay valla ben demedim ,Miki dedi.....
Taktik gerçekten müthiş.İlk evlendim kv min kayın babası bayağı yaşlı ,beni çok zayıf bulmuş beğenmemiş ,hiç umursamadım hatta yıllar sonra o zayıf halimi özlüyorum😞😞😞😞

Ferhans baya güzel kadinlar senin girdiğin triplere girmiyor biliyor musun? Baskasinin cirkinligini dert eden güzel bir kadin hic gormedim hayatimda, kendim de dert etmedim ve cevremdeki insanlar hakkinda boyle seyler dusunmedim. 🙄

Ne cok begeniyorsunuz kendinizi resim koyunda bakalim😂
Şimdi beni sevmeyenler güzel değilsin der.beğeniyorum çünkü düşünüyorum düşünüyorum şuram güzel değil diyemiyorum.millet dudak yaptırır benimki zaten çok dolgun, millet elmacıklarını cikattırır benimki zaten çok çıkık, millet saç ekletir benim maşllah 3 kişilik saçım var.sürekli gözlerin çok güzel derler.eee boyum da iyi, vücudum orantılı, ne bir çatlak, ne bir selülit süt gibi vücudum var.memelerim ideal boyutta.eee bana güzel denmeyecek de kime denecek?.hava atacak olsam hayatımla atarım pek bir işe yaramıyor diye anlatıyorum.kısmetten öte köy yok.bu çirkin diye anlattığım kadınlarda kusurlar say say bitmez.haa isteyen olmadı mı çok oldu ama herşey tastamam olup evlenip barklanamadim sonuçta.

Valla ben o konuda gerçekten dertliyim şaka bir yana.benim kuzenim de aşırı çirkin bir kadınla evlendi hem de deli divane olarak.iş yerine baya çirkin bir kız geldi eş durumundan.bazı ünlüler çirkin kadınlarla birlikte oluyor.benim de aklım hayalim almıyor valla hiç mi göz yok izan yok.ondan sonra kabullenmeye çalışıyorum ki kısmet gerçeği var bu dünyada.dünya güzeli oluyorsun da o kısmet denilen şeyi aşamıyorsun işte.bu arada baya güzel bir kadınım.zaten eskiler bu durumu farkettikleri için bir sürü söz söylemişler.bize düşen sindirmek ama onu yapmak da kolay değil maalesef.
Senin kısmetsizliğin güzellik yada çirkinlikten değil bence kendini fazla doyurmaktan her kuşun etini yemişsin şimdi bir tane kuş seçmek zor geliyor 🤣

Şimdi beni sevmeyenler güzel değilsin der.beğeniyorum çünkü düşünüyorum düşünüyorum şuram güzel değil diyemiyorum.millet dudak yaptırır benimki zaten çok dolgun, millet elmacıklarını cikattırır benimki zaten çok çıkık, millet saç ekletir benim maşllah 3 kişilik saçım var.sürekli gözlerin çok güzel derler.eee boyum da iyi, vücudum orantılı, ne bir çatlak, ne bir selülit süt gibi vücudum var.memelerim ideal boyutta.eee bana güzel denmeyecek de kime denecek?.hava atacak olsam hayatımla atarım pek bir işe yaramıyor diye anlatıyorum.kısmetten öte köy yok.bu çirkin diye anlattığım kadınlarda kusurlar say say bitmez.haa isteyen olmadı mı çok oldu ama herşey tastamam olup evlenip barklanamadim sonuçta.
Ben kendini güzel bulan birine çirkinsin demem şahsen. Özgüveninin yerinde olması güzel. Kendini sevmemen daha kötü olurdu. Ancak kendine güzel derken başkalarını gömdüğün, onların çirkin olduğu için şanslı, senin güzel olduğun için şanssız olduğunu söylediğinden dolayı gömülmeyi hak ediyorsun 🙃 söylediğin kadar kusursuz ve güzel olsaydın 25-26 yaşına kadar erkeklerden sıfır ilgi görmüş olmazdın diye düşünüyorum. Güzel kızlar daha ilkokuldan itibaren erkeklerden ilgi görüyor. 20li yaşlarının ortalarına kadar erkeklerden bir gram ilgi görmemiş birisi de diğer kadınlara çirkin demesin.

Back
X