• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel değilsin denildi

eşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce
Müge anlı duysaydı. Oğlunuzda zaten brad bitt derdi 😁 kaynanam bana da demişti allahtan çocuklar bize çekmiş diye bende öyle olsaydı kıllı kılçıklı kara bişe olurlardı ama öyle değiller demiştim😃

Verilecek çok cevap var da, asıl sorun bence kayınvalideniz bunu marifet gibi ortada söylemesi, kendisi de öyle düşünüyor heralde.
Çok ta önemli değil bu insanların ne düşündükleri ama insanın zoruna gider tabi ki, size bu şekilde söylenmesi.
Herkes aynaya baksın önce bence , bir oğullarınıza bakın bir bize , çok bile gibi gibi bir çok cevap verilebilir.
Boşverin geçmiş gitmiş, beğenseler ne beğenmeseler ne. Ben daha çok bunu size yetiştiren kayınvalidenize uyuz oldum.

Ben kendini güzel bulan birine çirkinsin demem şahsen. Özgüveninin yerinde olması güzel. Kendini sevmemen daha kötü olurdu. Ancak kendine güzel derken başkalarını gömdüğün, onların çirkin olduğu için şanslı, senin güzel olduğun için şanssız olduğunu söylediğinden dolayı gömülmeyi hak ediyorsun 🙃 söylediğin kadar kusursuz ve güzel olsaydın 25-26 yaşına kadar erkeklerden sıfır ilgi görmüş olmazdın diye düşünüyorum. Güzel kızlar daha ilkokuldan itibaren erkeklerden ilgi görüyor. 20li yaşlarının ortalarına kadar erkeklerden bir gram ilgi görmemiş birisi de diğer kadınlara çirkin demesin.

Kız nettin sen öyle. Ben de çirkinim taliplim çok olurdu. Millet güzel falan diyor ama ben bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum kendimi. Ki bisikletten düştüğüm için burnumun üstünde kocaman bi iz var. Ben göstermesem millet görmüyor. Kocama bile ben gösterdim iyi bak ona göre diye. 🤪🤪 Nasip kesinlikle var. Benim de kız kardeşimi zorbalarlardı. Ablana benzemiyorsun diye çok üzülürdü. Dünyanın en sevdiğim kişisi kendisidir. Sevgi aşk güzelliğe bakmaaaazzz. Benim sevdiğim en güzelidir o kadar.

Ferhans baya güzel kadinlar senin girdiğin triplere girmiyor biliyor musun? Baskasinin cirkinligini dert eden güzel bir kadin hic gormedim hayatimda, kendim de dert etmedim ve cevremdeki insanlar hakkinda boyle seyler dusunmedim. 🙄
Keşke ben de düşünmesem.

Benim sevgilim kendi ağzıyla çirkinim der. Ama işte bir de benim gözümden gör. :KK53: Aşk bambaşka bir şey, büyü gibi bir şey karşındaki kişi gözünde şirin oluyor bir anda.
Adama çok tatlısın diyorum bazen, nerem tatlı ya hiç de tatlı değilim diyor. Ama bence tatlı. :KK53:

eşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim sizce
Senin oğlunda Kıvanç Tatlıtuğ değil deseydin, altinda kalma. Kendi cocuklari Dünya güzeli diğer herkes çirkin gibi bakan bu niyette kimse bana göre iyi olamaz

Ben kendini güzel bulan birine çirkinsin demem şahsen. Özgüveninin yerinde olması güzel. Kendini sevmemen daha kötü olurdu. Ancak kendine güzel derken başkalarını gömdüğün, onların çirkin olduğu için şanslı, senin güzel olduğun için şanssız olduğunu söylediğinden dolayı gömülmeyi hak ediyorsun 🙃 söylediğin kadar kusursuz ve güzel olsaydın 25-26 yaşına kadar erkeklerden sıfır ilgi görmüş olmazdın diye düşünüyorum. Güzel kızlar daha ilkokuldan itibaren erkeklerden ilgi görüyor. 20li yaşlarının ortalarına kadar erkeklerden bir gram ilgi görmemiş birisi de diğer kadınlara çirkin demesin.
ilgi görmemiş mi? 100 kişiyle birlikte olmuşum.denek istediğim şey o çirkinliklerine göre seviyelerinin çok üstünde hayatlar yaşıyorlar.bu dediklerim kötü değil ki.gayet de çirkin kadınlar çirkin oldukları biliyor ayrıca.ben nasil güzel olduğumu biliyorsam onlar da çirkin olduğunu biliyor.ya bir sürü estetik ameliyat oluyorlar ya da ben çirkinim diyorlar zaten.güzel olmayıp hakettiginden fazlasını almak iyi birşey onu diyorum.herkes seviyesini bilir şimdi.o eş durumundan gelen çirkin kız da kısayım, çenem önde falan diyor yani.neyse demem o ki çirkin olduğunuz için ne kadar şükretseniz azdır 😁

ilgi görmemiş mi? 100 kişiyle birlikte olmuşum.denek istediğim şey o çirkinliklerine göre seviyelerinin çok üstünde hayatlar yaşıyorlar.bu dediklerim kötü değil ki.gayet de çirkin kadınlar çirkin oldukları biliyor ayrıca.ben nasil güzel olduğumu biliyorsam onlar da çirkin olduğunu biliyor.ya bir sürü estetik ameliyat oluyorlar ya da ben çirkinim diyorlar zaten.güzel olmayıp hakettiginden fazlasını almak iyi birşey onu diyorum.herkes seviyesini bilir şimdi.o eş durumundan gelen çirkin kız da kısayım, çenem önde falan diyor yani.
O 100 kişiyle beraberliğin nasıl beraberlik olduğunu biliyoruz kendini kandırmaya gerek yok. Kendini övebilirsin şahsen o kısımla ilgilenmiyorum ama başkalarına ısrarla çok çirkinler de çok çirkinler diye tuttururken insan biraz realist bir şekilde kendi hayatına bakar. O çirkinim diyen kadınlar çirkin olduğunu söyleyince çirkin olmuyor, özgüvensiz oluyorlar. Güzelim veya çirkinim demek sadece özgüvenle ilgili. Senin de siteye ilk üye olduğun zamanlar özgüvenin çok düşüktü.

ilgi görmemiş mi? 100 kişiyle birlikte olmuşum.denek istediğim şey o çirkinliklerine göre seviyelerinin çok üstünde hayatlar yaşıyorlar.bu dediklerim kötü değil ki.gayet de çirkin kadınlar çirkin oldukları biliyor ayrıca.ben nasil güzel olduğumu biliyorsam onlar da çirkin olduğunu biliyor.ya bir sürü estetik ameliyat oluyorlar ya da ben çirkinim diyorlar zaten.güzel olmayıp hakettiginden fazlasını almak iyi birşey onu diyorum.herkes seviyesini bilir şimdi.o eş durumundan gelen çirkin kız da kısayım, çenem önde falan diyor yani.neyse demem o ki çirkin olduğunuz için ne kadar şükretseniz azdır 😁
Of Ferhans. Senin cinsel birlikteliklerin güzelliğinin kanıtı olamaz.
Burada konu açtın, hastanede süslenip püslenip dolaşıyorum koridorlarda bakan olmuyor diye. Senin kafanda kurduğuna göre 25 'inden sonra birden çok güzel bir kadın olduğun. Buna da bir tek kendin inanırsın.
Kadınların hayat standartlarının, evliliklerinin güzelliklerine göre olacağını seni inandıran ne bilmiyorum ama o iş zaten öyle değil. Ha gerçekten kusursuz güzellikte olan da fark edilmek için 25 yaşını beklemez. Kendi kendine sallayıp duruyorsun yine.

Of Ferhans. Senin cinsel birlikteliklerin güzelliğinin kanıtı olamaz.
+1
Buna ben de katılıyorum. Türkiye'de hele ne olursa olsun da seks olsun diyen çok kişi var. Güzelmiş çirkinmiş bakan yok. Tabi her erkek güzel bir kadınla birlikte olmak ister. Ama çok da güzel olmayan bir kadına da kolay kolay hayır demezler bence.

eşimle severek evlendik 3. Yılımız. Kaynanamı da severim bana şimdiye kadar bir zararı dokunmamış. Kaynıma teyzesinin kızını istedik nişanı oldu. Kaynanam oğullarının içinde millet gelinlerin güzel değil demiş dedi bende kim demiş diye sordum boşver dedi demişler iki gelini de güzel değil. Diğer oğluna esprili bir şekilde bari seninki güzel olsun dedi. Kalbim yerinden çıkacak çok kırıldım çok üzüldüm eşimin ailesi arkamdan güzel değil demiş siz olsanız bunu takar mısınız ne tepki verirsiniz kaynanama tepki göstermeli miyim

güzel olmayıp hakettiginden fazlasını almak iyi birşey
Hak ettiginden mi? Insanlar guzelliklerine göre mi bir seyleri hak ediyorlar?
Sen bu kadar güzelken hicbir sey alamiyorsun, o zaman hicbir seyi hak etmiyor musun?

Bu nasil carpik bir mantik ya. Guzel olmayip hak ettiginden fazlasını almak ne sacma bir arguman.
Yesilcam diliyle soylemem gerekirse "guzel oldugunuz kadar hadsizsiniz de kucuk hanim"

Pek iyi niyetli değil kayınvalideniz.. bence mesafe en güzel şey sınırlarıniza girmezlerse hic kimse sizi üzemez. Bir de özgüven size en iyi hissettirecek şeydir. Toplumun şart koştuğu güzellik algısına sakın kapılmayın. Ona takılacak olursak ancak yaşamayalim bu hayatı.

+1
Buna ben de katılıyorum. Türkiye'de hele ne olursa olsun da seks olsun diyen çok kişi var. Güzelmiş çirkinmiş bakan yok. Tabi her erkek güzel bir kadınla birlikte olmak ister. Ama çok da güzel olmayan bir kadına da kolay kolay hayır demezler bence.
Aman tinderda hesap ac, haftada dort gun farkli biriyle yatarsin. Uc gunu de dinlenme molasi biraktim.
Turkiye'de sevişebiliyor olmak, hele hele fuckbuddylik muessesesi icinde sevisiyor olmak bir kadin icin marifet degil ki. Nefes alan ortalama bir kadin bardan yalniz cikmaz.

Back
X