• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel dileklerinizi, dualarınızı bekliyorum

Brenda Holmes

Aktif Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Ekim 2022
1.620
3.673
63
Çocuğuma annemin bakmasını planlayıp anneme yakın bir yere taşındık bu defa da işim çok uzak kaldı. Tekrar ücretsiz izin aldım.
Kendime kattığım belgeli, diplomalı niteliklerime rağmen kadromun bulunduğu yerde yükselme umudumu kaybettim.
Yakın zamanda tayin başvurusunda bulunacağım.
Resmi işler beni germiştir hep ve bağlı olduğum kurumda da ilgili kişilerin bilgisizlikleri yüzünden çok defa sıkıntılar yaşadım daha önce.
Tüm sürecin kolayca olması ve tayinimin hayırlı bir şekilde olması, iş koşullarımın mutlu olacağım şekilde olması için dualarınızı bekliyorum.

Dualarım seninle rabbim gönlündekini kolaylaştırarak güzellikle versin. Bir de lütfen aklına geldikçe Besmele çekip peşine ''Ya Fettah'' çek ve sonrasında gönlünden geçen dileğini söyleyip amin de. Ben bazen acil durumlarda besmele Ya Fettah amin diye dileğimi katamadan dua ediyorum. Allah'ın bu ismini ne zaman çeksem Rabbim bütün kapılarımı açtı hep çok şükür

Dualarım seninle rabbim gönlündekini kolaylaştırarak güzellikle versin. Bir de lütfen aklına geldikçe Besmele çekip peşine ''Ya Fettah'' çek ve sonrasında gönlünden geçen dileğini söyleyip amin de. Ben bazen acil durumlarda besmele Ya Fettah amin diye dileğimi katamadan dua ediyorum. Allah'ın bu ismini ne zaman çeksem Rabbim bütün kapılarımı açtı hep çok şükür
Teşekkür ederim, deneyeceğim 😍

İnşallah bu konuda her şey gönlünce olur 🤲🏻 elinden geldiğince olumlu düşünmeye çalış, olacağına inan, dua etmeye de devam tabiki 💖 inşallah yarınımız güzelliklerle dolu olur

Çocuğuma annemin bakmasını planlayıp anneme yakın bir yere taşındık bu defa da işim çok uzak kaldı. Tekrar ücretsiz izin aldım.
Kendime kattığım belgeli, diplomalı niteliklerime rağmen kadromun bulunduğu yerde yükselme umudumu kaybettim.
Yakın zamanda tayin başvurusunda bulunacağım.
Resmi işler beni germiştir hep ve bağlı olduğum kurumda da ilgili kişilerin bilgisizlikleri yüzünden çok defa sıkıntılar yaşadım daha önce.
Tüm sürecin kolayca olması ve tayinimin hayırlı bir şekilde olması, iş koşullarımın mutlu olacağım şekilde olması için dualarınızı bekliyorum.
Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
(abdestsiz okunur abdestli okunsa daha güzel olur tabiki)

Anlamı; Rabbim kolaylaştır zorlaştırma Rabbim hayırla sonuçlandır

Bol bol okuyun Rabbim niyetinizi kolaylıkla, hayırlısıyla, afiyetle, sağlıcakla tez vakitte gönlünüze göre nasip eylesin aminnnnnn🤲🏻

Sadaka vermenizi de tavsiye ederim

Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
(abdestsiz okunur abdestli okunsa daha güzel olur tabiki)

Anlamı; Rabbim kolaylaştır zorlaştırma Rabbim hayırla sonuçlandır

Bol bol okuyun Rabbim niyetinizi kolaylıkla, hayırlısıyla, afiyetle, sağlıcakla tez vakitte gönlünüze göre nasip eylesin aminnnnnn🤲🏻

Sadaka vermenizi de tavsiye ederim
Teşekkür ederim, inşallah 🥰

Back
X