Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kadının fendi erkeği yendi
oh olsun klava:

pinkrose canım baktım sağolasın:asigim:

kızlar ağlamayın fadik güldürdü bak
hadi ben kaçayım yarın bir sürü işim var
herkese iyi geceler
nevroya da çok üzüldüm canım yaa
bir an önce iyileşir inşallah

iyi geceler canımŞeniz
evet nevroya çok üzüldük:çok üzgünüm:
rabbim yardımcısı olsun....

herkese hayırlı geceler canlar...
ben çıkıyorum...
nevro diğer topiğe yazmış...ben yeni okudum...
rabbim yardımcısı olsun...
inşallah zamanla atlatacakdır....

günaydınn kızlar kaydirigubbakcemile3 kız tülin kaçtınmı sen yoksa kocişine niye düğün sonradan bakim :sm_confused:

günaydın kızlar bugün badem arkadaş test yaptıracakmı acaba inşallah rabbim hasretini sona erdirir....

günaydınn kızlar kaydirigubbakcemile3 kız tülin kaçtınmı sen yoksa kocişine niye düğün sonradan bakim :sm_confused:

evet bebişim dediğin gibi oldu hihihihiih kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bugün badem arkadaş test yaptıracakmı acaba inşallah rabbim hasretini sona erdirir....

hayırlısı olur inş onun için..

selam kızlar iyi günler pırıl pırıl günler..

selam pinkim.. sanada güzel sevgi dolu neşeli günler canımmmm Şeniz

Not: ızin verilen en fazla büyüklük 100 x 100 Piksel ve 19.5 KB (Kilobyte) boyutuna sahip olmalı.

bundan büyük olursa hareketsiz olarak kalır cicişim :icecream:

selam cnm iyiyiz sen nasılsın bakalım avatarda deişmiş takvımde hayırdır yoksa test mi yaptın kıs???delikafaduldendelikafadulden

yok bitanem:çok üzgünüm:
pazartesi belli olacak...büyük ihtimal negatif ama yapmak istedim böyle bisey:çok üzgünüm:
hem bugün samimi bir arkadasimin hamis haberini aldim..korunmayi birakti hamile kaldi hemen...cok cok sevindim ama ya tarif edemem,icim acidi birden,tutamadim kendimi agladimsenağlama
ama Allah biliyor icimi,onun adina bir o kadarda sevindim..tarif edilemez ki bu duydu:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…