GÜLE GÜLE KULLAN CANIM İYİ GÜNLERDE İNŞALLAHH
OHH NEGÜZELL RAHATLAMIŞSIMDIR SEN ŞİMDİİ ALIŞVERİŞ YAPINCAA:lepi:
teşekkür ederim canım
sorma canımm
alışveriş manyak bişey
ama ödemesi bambaşka kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
güle güle giy kuşum.. Şeniz ödemek dert ama o anki mutlulukta başka şeyde yok yani delikafadulden delikafadulden bende geçen hafta hem ayakkabı hem çizme aldım kaydirigubbakcemile3
sende güle güle güzel günlerde giy canım:asigim:
şimdi pembe dolap topiğine resimlerini ekliycem
çabık çabık çabık nerde pembe dolap göster bana..delikafadulden delikafadulden delikafadulden Şeniz
dışarı çıktım gezmeye
bitki çayı demlemek için porselen şeyler var ondan almak vardı niyetimde bu hayıt için falan onda demliycem zor oluyo diğer türlü
bide ayakkabı aldım ikinci ayakkabıda %40 indirimli diye 2. ciyide aldım
kociş şimdilik duymasın
siz neler yaptınız bakalım
güle güle giy kuşum.. Şeniz ödemek dert ama o anki mutlulukta başka şeyde yok yani delikafadulden delikafadulden bende geçen hafta hem ayakkabı hem çizme aldım kaydirigubbakcemile3
güle güle giyin canlarım...ayağınızda paralansın...eskiden öğle derlermişyakaydirigubbakcemile3
ben de almayı düşünüyordum...daha erken yazsaydınız size inat bende gider alırdım:dilcikar: şimdi akşam oldu:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
güle güle giyin canlarım...ayağınızda paralansın...eskiden öğle derlermişyakaydirigubbakcemile3
ben de almayı düşünüyordum...daha erken yazsaydınız size inat bende gider alırdım:dilcikar: şimdi akşam oldu:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
bakdım canım:jeyyar: maşallah çok güzeller güle güle giyŞeniz
sağol canımŞeniz niyetim var ama henüz nasıl birşey alcağıma karar veremiyorum:sm_confused:
kıyamam sana
alırsın tabi kuşum
sende al
daha iyileri seninde olsun inşallah
al fadiğim yarın sende al.. ama sonra gazınıza geldim nasıl ödücem şimdi bunu deme olar mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
fadiğimmmmmmmmmm:asigim:
bakdım canım:jeyyar: maşallah çok güzeller güle güle giyŞeniz
bir taşla iki kuş vurmuşsun(hem siyah hemde krem)Şeniz
sağol canımŞeniz niyetim var ama henüz nasıl birşey alcağıma karar veremiyorum:sm_confused:
birde ben size söylemedim ama bu ay benim diğer aylardan biraz farklı belim ağrıyor...
hele şu son 3 gündür daha fazla...benim bu bel ağrılarım hamileliklerimde başlamıştı...hem hamileyiken hemde daha sonraları özellikle adet yaklaştığında çok ağrı yapıyordu...ama şu son bir senedir pek ağrımıyordu...bu ay çok ağrıyor...
doğrusu içimde acaba mı diye bir şüpe var..çok ümitlenmek istemiyorum...ama kendimede dikkat etmem gerekiyor....durumumu biliyorsunuz:çok üzgünüm:şu 3 gün içinde adet olmmam lazım...adet olmadanda normal hayatıma devam edemem...3 gündür yemekleri bile kolay yemeklerden yapıyorum..işi gücü bıraktım....belki çok düşük ihtimal...ama yinede biraz dikkat etmem gerekdiğini düşünüyorum....
bu yüzden şimdilik ayakabı almak için hiç bir yere gidemem...
hayırlısı olsun...zaten acelesi yok....
fadiğimmmmmmmmmm:asigim:
heyecan yaptım şimdidelikafadulden
inşallah ama bu sefer sağlıcakla hayırlısıyla inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
adet tarihin ne zaman:uhm:
ayrıca tekrar teşekkür ederim aldığım mağazada 2. ürüne % 40 indirim vardı o yüzden böyel oldu
ayy nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa
bulmuşsun canımkaydirigubbakcemile3ben varım canım avatar arıyordum kaydirigubbakcemile3 bıyır ..
Adanalı yı seğrediyom
bide mekik çekme aleti duydum ona bakıyodum nette
siz olmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?