Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Temelle Dursunun canı sıkılmış ne yapalım derken birden akıllarına Amerikaya gitmek gelmiş.Trabzon limanından gizlice Amerikaya giden bir gemiye binmişler.Newyorkta özgürlük anıtını gördüklerinde yakalanmamak için gemiden atlayıp yüzerek kıyıya çıkmışlar.Newyork sokaklarında iki üç gün gezdikten sonra acıkmışlar.Paraları olmadığı için kara kara düşünürken birden akıllarına banka soymak gelmiş.Hani filimlerde izleriz ya!Temel ve Dursun önlerine ilk gelen Bank yazılı bankaya girmişler.Karşılarında büyük bir kasa.Temel başlamış kasayı açmaya ve 1 saat kadar sonra kasayı açmış ve kasadan bir kase muhallebi çıkmış Temel ve Dursun hayretler içerisinde kalmışlar fakat yapacak birşey yok ve muhallebiyi yemişler!Fakat kasanın içinde bir kasa daha var!Bu sefer Dursun başlamış kasayı acmaya ve 1 saat sonra kasa açılmış ve yine bir kase muhallebi!Bu böyle olacak gibi değil... ve bu işten vaz geçmişler.Ertesi gün Newyork Times ta bir haber "dünyanın en büyük sperm bankası soyuldu!!!"

*.pardon yumurta ne tarafta?
-şurdan sağa döncen sora sola sora düz
-saolun teşekkür ederim
-rica ederim...(keh keh nasıl da kandırdım)

*.- ulan zevki onlar alsın çileyi biz çekelim hayat mı bu?
- bölücülük yapma da koş git dölle şu yumurtayı !

*.-olm ben çıkıyorum
-lan manyak herif üzülüyo işte bekle 2 dakka da kıza mahcup olmasın.

*.-önce kadınlar ve çocuklar!
-saçmalama muhittin.

*.-daha cok var mi?
-oglum yeni gectik bademcikleri

*.-abi bi saattir iş üstünde bizimki yine de çıkmak istemiyor canım pek ne iş yaa??
-hepimiz öyleyiz geciktirici kullanmıştır yine bu adi

*.-yumurtayı buldum!
-üzüm o °°°°°! midedeyiz..

*.- ikimiz de kazanabiliriz.!!
- ok anlaştık, tek yumurta ikizi mi olsun çift yumurta mı?

*.- hemşerim yumurtalığa nasıl gidilir? tarif eder misin?
- abi beni takip et.

hangisine semihacım görünmemiş o resim.. sonu jpg gif olanlar görünüyor.. bak şimdi merak ettim .. kaydirigubbakcemile3

şimdi sperm bankası olarak yazdım linki yani sperm bankası yazan yazıyı tıkla
biraz müstehçen geldi
açık açık olmasın

hakkaten ya çüş... kaydirigubbakcemile3 canım linke yazıyı nasıl yazıyosun..

hakkaten ya çüş... kaydirigubbakcemile3 canım linke yazıyı nasıl yazıyosun..

sen anladığım kadarıyla resimlerin önce sağ tıklayıp özellikleri tıklayıp adresi alıp
burda grafik ekle
butonuna tıklayıp ekliyosun öyle değilmi
nasıl anlatsam
tamam deyince sayfana adres çıkıyo ortadaki yazı üstü tiklenmiş gibi onu silip istediğini yazıp tamam diyosun

tamam semihacım anladım.. ama link eklediğinde yapıyorsun bunu.. grafikte direk resim görünüyor.. Şeniz saol canım..Şeniz

tuliş ben çıkıyom yawrummmmmm
sen ne zaman çıkacan bilmem haaaaaa
saa eyü geceler melengimmmmm
öptüm çoookkkkkkkk

bu gece fadik gelmedi

tamam semihacım anladım.. ama link eklediğinde yapıyorsun bunu.. grafikte direk resim görünüyor.. Şeniz saol canım..Şeniz

evet canım ekledikten sonra yapıyosunnnn
öptümmmmm
sana iyi geceler
annadın sen onu:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bende gideyim eşime fitilimi yaptırayımda mışıl mışıl uyuyayımmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam kuşum ii geceler sana.. iii gönderin fitili.. :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: bende seni öptüm çok.. Şeniz mışıl mışıl uyu... çıkacam bende.. işimi halledip yatim.. :jeyyar: :jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tuliş ben çıkıyom yawrummmmmm
sen ne zaman çıkacan bilmem haaaaaa
saa eyü geceler melengimmmmm
öptüm çoookkkkkkkk

bu gece fadik gelmedi

fadik fadik çalışıyomusun fadik.. efferim yavrum.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy valla yaa...ceza falan almasak barii...kıss tülin senin başının altından çıkmış bu karikatürler..
ama kabul etmek lazım çook komikler koptum gülmekten yaa..:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…