Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

ayyy valla yaa...ceza falan almasak barii...kıss tülin senin başının altından çıkmış bu karikatürler..
ama kabul etmek lazım çook komikler koptum gülmekten yaa..:roflol: :roflol:

tulın hıc rahat durmuyor martı bos gecırmedı..:jeyyar::jeyyar:
ama hepsı cok guzeller..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

herkesler callısmayamı gıttı..:jeyyar::jeyyar:
nerdesınız bakayım sız:mymeka:
tulın azdırdı herkesı kaybolmus ortadan..
bende gıdeyım barı

kızlar bugün çok yoruldum heryerim ağrıyor gidip yatıcam kusura bakmazsanız..öpüyorum ALLAH rahatlıklar versin renkli rüyalar..ayy bu karikatürler rüyama giricek valla..:roflol:

herkesler callısmayamı gıttı..:jeyyar::jeyyar:
nerdesınız bakayım sız:mymeka:
tulın azdırdı herkesı kaybolmus ortadan..
bende gıdeyım barı

hadii git giit utanma yerimseniben
sende çalışşş:jeyyar::jeyyar:
malum ben izindeyiimm ama izin bitince kaldıgım yerden devammmdelikafadulden

canım rep içinn ŞenizŞenizŞeniz

tüüüü sıfatsız.. :roflol: :mymeka: o kadar resimlerimiz vardı görmedin mi daha önce hihihihihihii
görmedim ya görmedim
ne vuruyon

kızlar bugün çok yoruldum heryerim ağrıyor gidip yatıcam kusura bakmazsanız..öpüyorum ALLAH rahatlıklar versin renkli rüyalar..ayy bu karikatürler rüyama giricek valla..:roflol:
uyu pinkim uyu
ama büyüme olur mu

valla ceza almazsak iyi kötükedihüsokötükedihüso
geberdim gülmekten:roflol::roflol::roflol:
kukuma geldi harikaydı ya delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ya semıhacım bizim resmı edıtlermısın cnm ya alıntı yapmışın yaa bi zahmet okiişşşş öptmm

selam +18 ciler... :jeyyar: susun ülen ceza meza demeyin.. 10 puan yemişliğim var zaten hakemden.. kim için çalışıyorum hep sizler için... anam anam kuku gibi neleri var ama azıcıkta tırsıyorum koymaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohh benden sonra gelmişsiniz döktürmüşsünüz.. gülmekten katılmışsınız.. maşşallah maşallah.. kaydirigubbakcemile3 benim bi kaç saatlik işim var.. sonra yine girecem..

burdayim sapikim benim
ben hep takipteyim merak etme sen sikayette buluncam zaten seni azgin karuuuuuu

höyyyttttt döferim haaa..klava: gezmelere mi gidiyosun napıyosun doğru düzgün karşılaşamıyoruz.. az önce elif geldi zatiii.. ama gitmiş. şakkıdı sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

yok artık canım... balıklarda içinde neler barındırıyormuşta haberimiz yokmuş.. hamsilerin nasıldır ki... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…