Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

hayirdir tedavi filanmi?
ben baya bi koptum herseye fransiz kaldim!!!

valla ben iyi sayilirim, kiz kardesim bana derdimi unutturdu, gerci zaten tedaviye ara vermsitik, ama su an aklima en son gelen seylerden biri bebek!!
hergun annemdeyim, elimden geldince unutturmaya calisiyorum gerci unutulmaz ama alismali bu yuzden hergun onu gezdiriyorum allahtan havalarda artik guzel yuruyus filan yapiyoruz

onun gibi bişey sanırım daha ne olacağı belli değil.. klomen kullandım işte yarın ne kadar büyümüşler görelim.. eşimin değerleride düzeldi artık..

annen şimdi hem kızıyor hem de özlüyordur kardeşini.. zamanla herşey yoluna girer.. senin durumda beklenmedik anda olur inş.. kaydirigubbakcemile5

hadi hayirlisi olsun canim, esinin degerlrin duzelmesinede sevindim insallah daha fazla ugrastirmadan gelir bebis

valla çok kiziyo, kardesimde biraz pismis kellelik yapiyo hani ozur dilese biraz sular durulacak ama hanfendi yangina korukle gidiyo annemde iyice delleniyo!!!
benimde onumuzdeki ay doktorumda randevum var, ben artik bosun adenemek istemiyorum belki bendede bi sorun vardir(zaten pko var) arastirilsin istiyorum, biede burda bi turk doktor daha varmis bi iki kisi gitmis bide ona gitmeyi dusunuyorum, kader kismet, en son care turkiyeye gelecez

saol canım.. bakalım kısmette ne zaman varsa bekliyecez..

kardeşin şimdi herşeyin yeni olmasından dolayı ve eşinden başkasını gözü görmediğinden dolayı bu şekilde davranıyordur.. seni de dinlemiyordur madem.. deseydin diyecektim ama.. doktoru demiştin canım hatırlıyorum.. hakkınızda hayırlısı olur inş ayşecim.. sende çok çabuk anne olmasını istediğim arkadaşlarımdansın.. Şeniz

cok sagol canim, kiskanclik degil ama baskalrainin bebeklerine hirkalar ormekten skldim artik kendi bebegim için guzel seyler yapmak istiyorum...
rabbim hepimizi tez zamanda anne yapar insallah

anca gece gece lak lak işte
hep lak lak
muhabbetiniz bol olsun şekerlerim

bencede öle yap cnm çünkü stres yumurta gelişimini 1. derecede etkiliyo dediğn gibi salla yani iğnelerini kendinmi yapıcaksın

evet kendim yaparım herhalde
doktor gösterir dimi baştan nasıl yapıcağımı
kızlar çok kolay diyolar ama
inşallah bende beceririm

smhsmh canım hadi bana benzeyen kızın resminide koy
rapunzelle, cucuya benzeyen kızların resimlerini eklemişsin
bize yok mu?:dilcikar:

selam kızlar hayırlı cumalar bu kadar karikatür acayip fıkranın üstüne bide hayırlı cumalar olsun inşş.(.ALLAHIM günah yazma..biz sadece eğleniyos dimi kızlar tabii mod larda ceza yazmasınlar inşşş amiinn..)

cok sagol canim, kiskanclik degil ama baskalrainin bebeklerine hirkalar ormekten skldim artik kendi bebegim için guzel seyler yapmak istiyorum...
rabbim hepimizi tez zamanda anne yapar insallah

amin ayşecim inş hepimizde tez vakitte anneliği yaşarız..

tamam bi tanem silerim..ikinizde çok harikasınız...

saol canım.. Şeniz

daha önce yumurtalarınız nasıl diye merak ettiniz mi bakim.. bak ben size gösterdim..

:sm_cool:Sevgilimi koluma takarımm..Bebekte 3-5 tur atarımm .
Olmadı bide sigara yakarım gördüğün gibi çok unutkanım.
3-5 -3-5 oLMADIII bide mayami yaparımm lalalalalalalalalala

:sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…