Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey::teytey:
:hooray: :hooray::hooray:
hihoyyythihoyyythihoyyyt

daha önce yumurtalarınız nasıl diye merak ettiniz mi bakim.. bak ben size gösterdim..
:1shok: ben ilk defa görüyorum:1shok:
ilginçfisfisfis

sositosositosositosositosositososito
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:hooray::hooray::hooray:
:teytey::teytey::teytey:
ŞenizŞenizŞeniz

bende ilk defa gördüm fadiğim.. sarılar yumoşlarımızmış.. bu görüntü de ameliyat esnasında yumurtlarken çekilmiş.. büyüyor büyüyor kocaman oluyor demek bu minik şeyler.. heheiehieheiehiehie bizim yımırtalar tavıklarınkinden kaliteli hepsi sarı .. :roflol::roflol::roflol:

balcım yine hamiş mi oldun kuduruyosun :roflol: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:1shok: ben ilk defa görüyorum:1shok:
ilginçfisfisfis

sositosositosositosositosositososito
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:hooray::hooray::hooray:
:teytey::teytey::teytey:
ŞenizŞenizŞeniz
noliy noliy burada dağıtmışsın topiği kıssss.komşu topiklerden şikayet gelmiş.kazen kapıya dayanmış..:roflol::roflol::roflol:
nerde bu resimler bende bakiim ?

canım tüliny silmişti bende alıntı yapmıştım özel istek üzerine sildim..

bu tarz bilgileri okuyup resimleri görünce Rabbime yeniden iman ediyorum
nasıl bir programla çalışıyor vücudumuz
ne kadar dakik ve mucizevi

nerde bu resimler bende bakiim ?

pinkim ben sana özel olarak gösteririm okiş.. yerimseniben

amannn yımırta yımırta dedigimiz şeyy bumuymuşşşşakkıdı
hıııııhhhhiçte hayalimdeki gibi degill:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: bende ilk görünce ayy bu mu dedim ama bu işte.. hemi de hepisi sarı tavıklardan kaliteli.. :roflol::roflol::roflol:

ahanda bulmuşlar bak..

yazukkk içeri girelim diye uğraşıyorlar.. bizim yımırtalar çok nazlanıyor anlaşılan... :mymeka:

fadiğim karikatür süper.. tavuğun memeleri var horozun nesi var... :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben gördüm mikroskopla spermleri gayet net gözüküyo hiç durmuyolar yerlerinde kıvıl kıvıllar valla :roflol: :roflol:

kızlar ben gördüm mikroskopla spermleri gayet net gözüküyo hiç durmuyolar yerlerinde kıvıl kıvıllar valla :roflol: :roflol:

vay yawyumm vayy
dmekki onlar daha da hızlı hareket etmeliler
hemde doğrusal hareket sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…