Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Ben buna koparımm iştee tutmayınn hahahaha
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tıpe bak yarabbım ama sabaha kadr alkıs var dedı caneylom..napayım..katlanack mecburen
:roflol::roflol::roflol:

valla canım bu şarkıyı başbakan bile söylese alkışlamam ama neyse hatırın büyük al sana alkış
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
a.sa.sa.sa.sa.s
eyvellah saolun benı sızler yarartınız..bırdaha soleyımmı
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Dün kaynanamdaydımm vedalaşmak için..:jeyyar:
Dedi eşini fazla yanlız bırakma burdaa.Kadınsızz adam yetimdirr dedi..:roflol::roflol:
DEDİM niye yetim olsun kendi hizmetini yapar dedim.:roflol:
Yoo öyle deme kadınsızz erkekte yetimdirr.çOCUĞU olmayanda yetim gibidirrr..:roflol:
DEDİM evet biz yetimizzz yok bizim bebek :roflol:
O da diyoki hee yokta sizinn .dedimm ee yoksa ne yapıcaz allah vermiyo :roflol:Bu arada kaynana 80 yaşıında biraz cahil:jeyyar:

bırdaha soleyıımı dedım kactı..
bıde sabaha kadr alkıslayackdı benı
:mymeka::mymeka:kötükedihüso

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
küstüm ben sana
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkış yapbarışıyım yoksa barışmam valla:çok üzgünüm:

balkafam benimki 50 sindede noluyoki sperm yok diyoz çalışma oluyomu bari diyokötükedihüso sanki hadım dedikÇok üzgünüm çoook

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cok gulmustum baska yerde ama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
küstüm ben sana
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkış yapbarışıyım yoksa barışmam valla:çok üzgünüm:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

balkafam benimki 50 sindede noluyoki sperm yok diyoz çalışma oluyomu bari diyokötükedihüso sanki hadım dedikÇok üzgünüm çoook
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
kaynanaya gıtsın..

:roflol::roflol:Seninki 50 yaşş kafa basıyoo anlıyo herşeyden sorularıda ona göre değişik olucak tabikim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
kaynanaya gıtsın..[/QUOTE]

bencede canım aslında severim ama bazen hakediyo ama dimi:dilcikar::dilcikar:

:roflol::roflol:Seninki 50 yaşş kafa basıyoo anlıyo herşeyden sorularıda ona göre değişik olucak tabikim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimki 50 ken böyleyse seninki 80 de kimbilir nasıldırdelikafadulden

aaaaaaaaaa canım sus aman yeterkafamçokkarıştı
sen tek sus ben seni her zaman alkışlarımalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
dedim gece gece bu kargalar da nerden çıktı:roflol:

canım bizimkilerin yaşlısı genci hep aynı fikirdedir:mymeka:
koca bırakılıp bir yere gidilmez:dilcikar:
ben sık sık değilde arada bırakılabilir diye düşünüyorum:lepi:
canım ne zaman yolculuk...
allah kısmet ederse:a015:

Fadikom Allah izin ederse çarşamba yolculuk.1 ay görüşemiycez malesef beni unutmayın emii:çok üzgünüm:Ben sizi çok özlücemm:çok üzgünüm:

kız ballı bende bir ay yokum hemide istanbuldayım bursaylnan çok yakın gelip gidersin dimi canımız sıkılmaz:1hug: senindebenimde
şaka maka valla bende bir ay giremiycem en az nasıl geçirecez zamanı bilmiyom hiç

Olduk iyice internet sapığıı Merak etme caneyy iyi gellirr azcık ayrı kalmak:roflol::roflol:

oft ney jeyandcım bişeymi kaçırdım gene:uhm:
replerini bitirdinmi bakiyim yatmadan önceyerimseniben
ben bitirdiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm:hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…