dayak yemek ıcın soledım be sarkıyı ne kızıyon..alkıslamadı sopa gosterdı:mymeka:
Ben buna koparımm iştee tutmayınn hahahaha
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
a.sa.sa.sa.sa.svalla canım bu şarkıyı başbakan bile söylese alkışlamam ama neyse hatırın büyük al sana alkış
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
150.bın dolar ıster sımdı bır cıkıta muza
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:1hug::1hug::1hug:oyyyyyyyy canım alınırmış kıs ben kendimi dövdüm sana kıyarmıyım kuzum:1hug:a.s.
bırdaha soleyıımı dedım kactı..
bıde sabaha kadr alkıslayackdı benı
:mymeka::mymeka:kötükedihüso
Dün kaynanamdaydımm vedalaşmak için..:jeyyar:
Dedi eşini fazla yanlız bırakma burdaa.Kadınsızz adam yetimdirr dedi..:roflol::roflol:
DEDİM niye yetim olsun kendi hizmetini yapar dedim.:roflol:
Yoo öyle deme kadınsızz erkekte yetimdirr.çOCUĞU olmayanda yetim gibidirrr..:roflol:
DEDİM evet biz yetimizzz yok bizim bebek :roflol:
O da diyoki hee yokta sizinn .dedimm ee yoksa ne yapıcaz allah vermiyo :roflol:Bu arada kaynana 80 yaşıında biraz cahil:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Dün kaynanamdaydımm vedalaşmak için..:jeyyar:
Dedi eşini fazla yanlız bırakma burdaa.Kadınsızz adam yetimdirr dedi..:roflol::roflol:
Yoo öyle deme kadınsızz erkekte yetimdirr.çOCUĞU olmayanda yetim gibidirrr..:roflol:
O da diyoki hee yokta sizinn .dedimm ee yoksa ne yapıcaz allah vermiyo :roflol:Bu arada kaynana 80 yaşıında biraz cahil:jeyyar:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
küstüm ben sana
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkış yapbarışıyım yoksa barışmam valla:çok üzgünüm:
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:balkafam benimki 50 sindede noluyoki sperm yok diyoz çalışma oluyomu bari diyokötükedihüso sanki hadım dedikÇok üzgünüm çoook
balkafam benimki 50 sindede noluyoki sperm yok diyoz çalışma oluyomu bari diyokötükedihüso sanki hadım dedikÇok üzgünüm çoook
benimki 50 ken böyleyse seninki 80 de kimbilir nasıldırdelikafadulden:roflol::roflol:Seninki 50 yaşş kafa basıyoo anlıyo herşeyden sorularıda ona göre değişik olucak tabikim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Nane nane nane nan nane nane x 2
Nane şekeri bu ne bahane
Şahaneyim şahane bundan sana ne
Yıldız kaydı gökten yürek yandı birden
Unutamadı sende unutamadı alem
Nane nane nane nan nane nane...
caneyllom kacma tammaı sozverdın bırkerende-tatlicadiarzu-
Dün kaynanamdaydımm vedalaşmak için..:jeyyar:
aaaaaaaaaa canım sus aman yeterkafamçokkarıştı
sen tek sus ben seni her zaman alkışlarımalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
dedim gece gece bu kargalar da nerden çıktı:roflol:
canım bizimkilerin yaşlısı genci hep aynı fikirdedir:mymeka:
koca bırakılıp bir yere gidilmez:dilcikar:
ben sık sık değilde arada bırakılabilir diye düşünüyorum:lepi:
canım ne zaman yolculuk...
allah kısmet ederse:a015:
kız ballı bende bir ay yokum hemide istanbuldayım bursaylnan çok yakın gelip gidersin dimi canımız sıkılmaz:1hug: senindebenimde
şaka maka valla bende bir ay giremiycem en az nasıl geçirecez zamanı bilmiyom hiç
Olduk iyice internet sapığıı Merak etme caneyy iyi gellirr azcık ayrı kalmak:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?