Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

fadikcim sen git erzincana hiç tereddüt etme pişman olmazsıninan çok şirin bi yer erzincan

kizlarrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yarin bol bol goruselim yaaaaaaaaaaa
bos birakmayin buralariiiiiiiiiiii

kizlarrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yarin bol bol goruselim yaaaaaaaaaaa
bos birakmayin buralariiiiiiiiiiii

erkek ınfertılıtesı topıgıne hec yakıstıramadım..ı
lk bas sayfada yok bulamadım..arkalarda kalmıs..
ben yarın olmauyacm dıscıdeyım..:a015::a015:
ertesı gun kadın dogumcudasositosositosositososito
sıze ıyı sohbetler..

selam cadılar nasılsınız.. delikafadulden

ben iyiyim gibi 2 gündür.. yarın tekrar yaptırıcam testi.. hem gebeliğe de baktırıcam.. adet geldi az önce ama kesin emin olurum hem.. ona göre ilacı kullanırım.. etkilemezse klomene devam ederim etkilerse de hazirana artık.. zaten bebişimi baharda doğurmayı çok istiyorum.. kışa kadar büyür diye.. kısmette ne varsa artık..

inşallah kız istediğin vakitte doğurursun inşallah benimde tedavi iyi giderse bende kışın doğurcam şubatta hayırlısıyla gelsinde şubatta gelsin bebişim.....

tuliny canim bencede emin olmak icin yaptir icin rahat olur
fazla takilmiyorsun galiba oda yorgunluktandir canim kendine dikkat et

evet ya kizlar bos birakti buralari milletin ayagi alismadimi ne ilk zaman cok iyidik ama sonra milletin hep bi isi cikiyor

yaslanınca boyle olacaz kanımca..
ama ortadakı kesın balkafadır..pc bozma
:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet o kesin balkafa heheheheh
ya zaten oda gidicek 2 gunu kaldi buralar iyice sessiz kalicak uff ya yaz gelmeseydi keske herkes dagildi
CADIARZU

:çok üzgünüm:Gelicem 1 ay sonra allah izin ederse .İnşallahh sağlıklı birşekilde dönerim aranızaaa..Ulaa teyzeme bak:roflol::roflol:

yaslanınca boyle olacaz kanımca..
ama ortadakı kesın balkafadır..pc bozma
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:Kız sen delisin allah iyiliğini versinnnn.HAHAHAHAH çok güldümm evet aynen böylşe olucamm yine pc kucağımda bal..pc ayrılmaz ikilisırnaşık şey

tuliny canim bencede emin olmak icin yaptir icin rahat olur
fazla takilmiyorsun galiba oda yorgunluktandir canim kendine dikkat et

test yaptırmaya gerek kalmadı canım.. ultrasonda herşey görüldü.. 4-5 cmlik kistler izlendi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden doktorların işi mi var bizle uğraşıyorlar işte.. bi ay oldurmaya çalışıyorlar bi ay bekle sen doğum kontrol iç diyorlaralkisalkisalkisalkisalkisalkis bu ay boş kendimiz için çalışıcaz oley beeeee alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
kiz tuliny deli ya bide oley diyo canim gecmis olsun ins seni sevmez kistlerinde hemen giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…