• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

bi gün oda olucak bitanem..herseyden önce hayirlisi olsun...
hic stres yapma canim benim...bi dahaki anneler gününe koynunuzda bebisleriniz olcak insallah

ne güzel canimm,ne mutlu sana..

öp annenin ellerini,uyu koynunda bosver...
seninde,sizinde anneler gününüz kutlu olsun gelecegin en güzel,en iyi,en fedakar anneleri...hepinizin melek annelerinin ellerinden öpüyorum canlarimm:asigim:

canım epey olmuştu görmeyeli 4 ay kadar. Çok özlemiştim. Dün akşam binip sonunda geldim anneme. Şimdi tedavi de başlamadan kafa dağıtayım dedim işte. Bu arada sana rep veremiyom onun yollarını arıyodum.

inş canım gelicekler umudumuzu kaybetmiyoruz hayırlısıyla bekliyoruz inş sevinen bizler olucaz ..
iyi geceler ALLAH rahatlık versin kızlar ben çıkıyorum kocişi kızdırmadan gidiim bari

canım epey olmuştu görmeyeli 4 ay kadar. Çok özlemiştim. Dün akşam binip sonunda geldim anneme. Şimdi tedavi de başlamadan kafa dağıtayım dedim işte. Bu arada sana rep veremiyom onun yollarını arıyodum.

anladim canim..bende annemi cok özledimsenağlama
amaaannn sen bana bakma,tadini cikar annenin mis kokusunu:asigim:
pek bi sulugöz oldum yahuu..
tedavinde hayirli olsun bitanem,insallah hayirlarla sonuclanir,mucizen gelir..:Saruboceq:
repide sallaaa,arkadaslik reple belli olmuyor bitanem benimmmŞeniz

anladim canim..bende annemi cok özledimsenağlama
amaaannn sen bana bakma,tadini cikar annenin mis kokusunu:asigim:
pek bi sulugöz oldum yahuu..
tedavinde hayirli olsun bitanem,insallah hayirlarla sonuclanir,mucizen gelir..:Saruboceq:
repide sallaaa,arkadaslik reple belli olmuyor bitanem benimmmŞeniz

sağol canım. Ben de sulu göz oldum zırt pırt annemi özledim die ağlıodum bu aralar. Artık eşim dayanamadı. Dün akşam apar topar yolladı hehehe.
Bu arada kızlar annem geldi yanıma. Kadın sizlerle konuştuğumu biliyor. Dalmış içten içten sesli şekilde dua ediyo Allaha. Sizlere de bana da tez zamanda hayırlı evlatlar die ...

inş canım gelicekler umudumuzu kaybetmiyoruz hayırlısıyla bekliyoruz inş sevinen bizler olucaz ..
iyi geceler ALLAH rahatlık versin kızlar ben çıkıyorum kocişi kızdırmadan gidiim bari

iyi geceler bitanem..kendine iyi bak..
bende kaciyorum kizlar artik...hepinizi kocaman öpüyorummmmŞeniz

canlarım ben de yatcam. Allaha emanet olun. Gözümden uyku damlıyooo. Heyecandan dün de yolda uyumadım. Hala ruh gibi dolanıyom ortalıkta. İyi gecelerrr :1hug:

sağol canım. Ben de sulu göz oldum zırt pırt annemi özledim die ağlıodum bu aralar. Artık eşim dayanamadı. Dün akşam apar topar yolladı hehehe.
Bu arada kızlar annem geldi yanıma. Kadın sizlerle konuştuğumu biliyor. Dalmış içten içten sesli şekilde dua ediyo Allaha. Sizlere de bana da tez zamanda hayırlı evlatlar die ...

oyy kiyamam senin anacigina yaa...ellerinden öpüyorum annenin bitanem..
iyi yapmissin sende ayrica...moral depolaman gerekiyor..bomba gibi dönersin ve o morallede insallah hamis kalirsin canim:Saruboceq:
kendine cok iyi bak,görüsürüz daha insallah..hayirli geceler canimŞeniz

oyy kiyamam senin anacigina yaa...ellerinden öpüyorum annenin bitanem..
iyi yapmissin sende ayrica...moral depolaman gerekiyor..bomba gibi dönersin ve o morallede insallah hamis kalirsin canim:Saruboceq:
kendine cok iyi bak,görüsürüz daha insallah..hayirli geceler canimŞeniz

İnşallah canım. Allah razı olsun. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Siz de ii bakın kendinize. byeeeee Şeniz

günydınlar tüm annelerin ve anne adylarının anler günü kutlu olsun RABıM tez zamanda bu güzelikleri tatmayı bizlerede nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

1118267495nedenbikalp.gif

ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN...a.s.a.s.

çok güzel ellerine sağlık

ANNE’NıN GÖZYAŞLARI
Orta yaşlı kadın, evin içinde telaşlı bir haldeydi. Eşyaların yerini değiştiriyor, örtüleri düzeltiyor, arada bir mutfağa gidip pişmekte olan yemeğe bakıyor, tekrar salona dönüyordu. Sokaktan gelen her seste pencereye koşuyor, her duyduğu kapı zilinde de, başkasının zili olduğunu anlayıp üzülüyordu.

Başka şehirde iş bulan oğlu, hem uzak yerde olduğundan hem de izin alamadığından 2 aydır gelememişti. Orta yaşlı kadın, büyük bir özlemle oğlunun gelmesini ümit ediyor, kulağı zil sesinde, ayak sesinde telaşla bekliyordu. Her anneler gününde, çocuğunun ona “Anneciğim, annler günün kutlu olsun” diyerek, boynuna sarılmasına öyle alışmıştı ki, sanki oğlu kapıdan giriverecek ve koşup boynuna sarılacaktı, sonra da onun için hazırladığı tatlılardan yiyecekti. Oysa oğlu geleceğini söylememişti ki. Kadın, boynu bükük düşündü, “-ya gelmezse, ya izin alamadıysa.” ıçini özlem dolu bir alevin yalayıp geçtiğini hissetti.

Kadın sabahtan hazırlığa başlamıştı.. Telaşlı halini gören eşi, sorup durmuştu;” Bu telaşın niye?” diye ama cevabını bir türlü alamamıştı. Sonunda da kadın; “-Bu gün evde işim çok, sen git-gez biraz” diye ısrar ederek, eşini rica-minnet dışarı çıkarmıştı. “Ya, telaşımın nedenini anlarsa, ya saatlerce beklediğim halde oğlum gelmezse” diye düşünmüştü. “Gelmezse” düşüncesiyle bir daha yüreği titremişti.

Saatler geçip gidiyordu, öğlen olmak üzereydi; “-Gelemiyorsan, bir telefon et bari, ‘anneciğim’ de..” ıçinde sıkıntı armaya başlamıştı; “-Anneler gününü kutlamak için bir telefon bile etmeyecek mi acaba? Ben böyle bekliyorum ama o belki hatırlamadı bile. ‘Gözden ırak olan, gönülden de ırak olur’ sözü anneler için de geçerli olur mu hiç. Olamaz canım, bir telefon eder en azından. Hoş telefon yetmez, özledim yavrumu, kara gözlerini, yaramaz gülüşünü. Hıh.. yaramaz, dediğimi duysa yine darılır, ‘Beni çocuk gibi sevme’ der. Sanki nasıl seveceksem…”

Çocuğunu düşündükçe, onunla konuştuğunu düşündükçe yüzü gülüyor, farkında olmadan bir anda neşeleniyordu. Sonra duvardaki saate gözü takılıyor, yeniden durgunlaşıyordu. “-Gelmeyecek, telefon bari etse..” diye düşündü istemeye istemeye. “-Sesini bari duymuş olurum”. Tam böyle düşünürken, cep telefonunun sesiyle irkildi, omuzlarında bir yorgunluk, bakışlarında bir burukluk telefona uzandı., ekranına baktı, arayan oğluydu.

Sevinmeli miydi? sevinemedi. …acaba …acaba gelemeyeceğini söylemek için mi aramıştı. Telefonda kutlayıp geçecek miydi anneler gününü, sarılamayacak mıydı yavrusuna?

Açtı telefonu;

-Alo..

-Alo, nasılsın anneciğim?

-Sağol yavrum, sen nasılsın?

-ıyiyim anneciğim.

-Ne yapıyorsun, işler nasıl?

-Biraz zor oldu ama alıştım, hem bu şehre, hem de işe alıştım.

-Öyle mi yavrucuğum.

Söylemiyordu işte ne telefonda kutluyordu, ne de gelmiyeceğini söylüyordu. Sonunda dayanamayıp sordu;

-ızin aldın mı yavrum?

-Evet anneciğim, izin aldım. Sen nerden bildin.

-Nerden mi, anneler günü için izin almadın mı?

-Ha, anneler günü doğru ya. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

-Sen sen.. bunun için izin almadın mı?

-Ah anneciğim, çok sevdiğim, benim için çok önemli bir bayanı görmeye gideceğimi söyledim. Şefim de izin verdi. Şimdi onun yanına gidiyorum.

Orta yaşlı kadın durakladı, sesine hakim olmaya çalıştı.

-Öyle mi, nasıl biriymiş bu?

-Anneciğim, emin ol bana, senin daha önce yaptığın yemeklerden daha lezzetlisini, daha önce yaptığın tatlılardan daha tatlısını yapmıştır, beni bekliyor şimdi.

-Ben… şey… tamam yavrucuğum. Şey, umarım o da seni seviyordur.

-Sevdiğine eminim anne, zaten bu ilk iznimi sırf onu görmek için aldım. Babam nerde anne?

-Dışardaydı yavrum. Hah.. kapı çalıyor, sanırım baban geldi.

-Tamam anne selam söyle, ben de mis gibi kokuların geldiği, dünya da en çok değer verdiğim bir dünya güzüelinin kapısındayım.

-Tamam yavrum, söylerim. Sonra yine ara yavrum. Allah’a emanet ol.

Telefonu kapattı. Oysa ne kadar özlemişti oğlunu, ne kadar görmek istiyordu. Kapıya eli uzanırken, gözünden süzülen yaşlara engel olamıyordu.

Kapıyı açtığında, boynuna atılan oğlunun “-Canım anneciğim, anneler günün kutlu olsun!” diye bağırması sanki bir rüya sahnesiymiş gibi geldi. Oğlu; “-Anneciğim, seni sevindirecek bir sürpriz yapayım dedim, lütfen ağlama” dese de, annesi sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.

bir annenin küçük bir kızı warmış onu hep pamuk prensesten güzel kızım badem gözlü kızım diye severmiş kızı büyümüş okula gitmiş arkadaşları hiçte güzel değilsin hatta çirkin bile sayılırsın demiş.Kızın şaşı gözleri yüzü çiçek hastalığından kalan izlerle dolu kulağı kepçeymiş .Kız üzülmüş annesinin yalan solediğini düşünmüş ve ondan nefret duymaya başlamış. Evi terketmeye karar vermiş annese bunu duyar dumaz hemen önce davranmış uzak bir ülkeye çalışmaya gitmiş kızına hep oradan para gönderirimiş. Kız gözünü düzeltmek için doktora danışmış doktor kör olma ihtimali war demiş En sonunda kıza uygun bir göz bulunmuş.Ameliyattan sonra aynadan kendini gördüğünde görüyor kendindede değişiklik varmış. Pamuk prensesten güzel badem gözlü bir kız olmuş doktora sormuş bana estetik amliyattamı yaptınız diye doktor hayır bu gözler annenizin gözleri ondan boledir diye

Günün birinde ABD baskanı Bush,Pakistan baskanı Müşerref ve Hindistan baskanı bir toplantı için uçakla seyahat ediyorlarmıs.Uçak bilinmeyen bir nedenden dolayı düşecekmiş.Kaptan pilot herkese uçaktan atlamaları gerektiğini soyleyip paraşütlerini vermiş.herkes atlamış.Bu üç başkan aynı yere inmişler.Orada bir bağ evi varmış.Gidip kapıyı çalmıslar.Ev sahibine olayı anlatmışlar.O da ev de benimle beraber iki kişinin daha yeri var, kalan bir kişi de ahırda yatabilir demiş.
-Müşerref ben yatarım demiş.
Gitmiş ahıra bakmış bi domuz var içerde.ıki dakika sonra geri gelip;
-arkadaslar islam dinine göre domuz haram ben yatamam orda demiş.Hindistan başkanı gitmiş.O da iki dakka sonra gelmiş;
-ya ahırda inek var.bizim inançlarımıza göre inek kutsal bende
yatamam demiş.
-Bush,ne yapalım demiş, iş başa düştü deyip gitmiş o ahırda yatmaya.iki dakika sonra: o da ne.ınekle domuz gelmişler ve demişler:
-kusura bakmayın ama böyle bir *erefsizin yanında nasıl yatarız.

Üç Amerikan askeri ıraklı bir amcanın bakkal dükkanına girerler.alış veriş yaparken 'kahrolsun amerika'diye bir ses duyarlar.Etrafa bakınırlar ve sesin bir papağandan geldiğini görürler.Bunun Üzerine ıraklı bakkal amcaya 'bu papağanı buradan yok et yarın geldiğimizde görürsek seni mahvederiz'derler.
Askerler gittikten sonra bakkal amca kara kara düşünmeye başlar çünkü papağan kuşunu çok sevmektedir.Derken aklına cami imamlarının papağanı gelir.Hemen imamın yanına koşar başından geçenleri anlatır ve'Hocam eğer sakıncası yoksa papağanları değiştirelim'der.Hoca kobul eder ve değişim gerçekleşir.
Ertesi gün işgalci amerikan askerleri gelir, papağanı görürler ve kızarak
-biz sana bunu yok edeceksin demedikmi?deyince
Bakkal amca bu papağan o değil desede inandıramaz.Sivri zekalı askerin biri ben şimdi anlarım bunun dünkü papağan olup olmadığını der ve papağanın tekrarlamasını umarak bağırır:kahrosun amerika!!
ses çıkmyınca bakkal amca dahil hep birlikte bağırmalarını söyler:
-Kahrolsun amerika!
(ses yok)
-Kahrolsun amerika!
(ses yok)
-Kahrolsun amerika!
papağan dile gelir
-Amin evlatlarım

Birgün MOSSAD,CIA VE MIT i bir ormana götürüler bu 3 istihbarat örgütüne bu ormanda zürafa bulmalari istenir ilk zürafayi getiren yarisi kazanacaktir.
Cok gec olmadan MOSSAD ve CIA zürafayi bulup getiriler fakat bizim MIT den ses seda yoktur .Nihayet en sonunda görülür yanlarinda bir Fil ile beraber tabi filin agzi burnu dagilmis kafa göz yarilmis ve devamli su laflari sayiklayarak
- Abi valla ben zürafayım

kızlar selam hepinize tedavim güzel gidiyo bi yaramazlık yok şimdilik gelişmeler oldukça size haber vermeye çalışcam
bişey sorcam kızlar hani bu topikte bi resim vardı üçüz hamile bi bayanın gebelik süreci ve doğum sonrası karnının durumu vardı o hangi sayfada bilen veya bulabilen varsa bana bi söylesin lütfen kardeşlerime anlattım çok merak ettiler ama nerdeyse bütün sayfalara bakmama rağmen bulamadım kaçta olduğunu biliyosanız yazın olurmu hepinzi öpüyorum selamlar

Back
X