• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

fadiğim üzülme canım..
Rabbim senin içinde zamanı bir an önce getirsin ve bebeğin gelsin inş..

kızlar selam hepinize tedavim güzel gidiyo bi yaramazlık yok şimdilik gelişmeler oldukça size haber vermeye çalışcam
bişey sorcam kızlar hani bu topikte bi resim vardı üçüz hamile bi bayanın gebelik süreci ve doğum sonrası karnının durumu vardı o hangi sayfada bilen veya bulabilen varsa bana bi söylesin lütfen kardeşlerime anlattım çok merak ettiler ama nerdeyse bütün sayfalara bakmama rağmen bulamadım kaçta olduğunu biliyosanız yazın olurmu hepinzi öpüyorum selamlar

canim benim nasilsin bende bugun topige yazmistim arkadaslar dua edelim caneylom icin diye carsamba gunum dualarim sizinle olcak canim opuyorum
ins hersey boyle cok guzel gider

merhaba kızlar haber günlerdir kaarnım ağrıyor ADET OLLACAM iki gündür deliler gibi temizlik bütün işleri bitirdim oh

yoklama aldm kimse yok herkese sıfır oturun kaydirigubbakcemile3
ama olmazki yoklamayı akşam yapcaktın...
sabah sabah yoklama mı olar.burası okulmukaydirigubbakcemile3
bak geldik iştekaydirigubbakcemile4

bugün camları silcem işlerim var biraz biter bitmez burdayım şekerler.. Şeniz
kolay gelsin bitanemŞeniz

merhaba kızlar haber günlerdir kaarnım ağrıyor ADET OLLACAM iki gündür deliler gibi temizlik bütün işleri bitirdim oh
hayırlısı olsun canım.....
oh oh maşallah ne güzel işleri bitirmişsin...

gunaydin kizlar
kiz tulin bak biraz geciktim ama geldim

yine yoksun ortada al sana yine sıfır kaydirigubbakcemile3

ama olmazki yoklamayı akşam yapcaktın...
sabah sabah yoklama mı olar.burası okulmukaydirigubbakcemile3
bak geldik iştekaydirigubbakcemile4

gece gece milletin işi oluyor ne yoklaması yavrum..
yoklama sabah alınır..
sana da sıfır otur.. kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin bitanemŞeniz

saol fadikom ama yırtamazsın :roflol:

tülinim gelmiş gitmiş vermiş sıfırları oohh..olmaz ben kabul etmiyorum hiç sıfır almadım hayatımda

hade hade sende yoksun bak ortada sana da yine sıfır kaydirigubbakcemile3

kontrol edeyim didim ama yine aynı işte size yine 0 delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

layla lay lay laaaaaaaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:içelim::teytey::teytey::sm_cool::lepi:

Back
X