Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam hepinize tedavim güzel gidiyo bi yaramazlık yok şimdilik gelişmeler oldukça size haber vermeye çalışcam
bişey sorcam kızlar hani bu topikte bi resim vardı üçüz hamile bi bayanın gebelik süreci ve doğum sonrası karnının durumu vardı o hangi sayfada bilen veya bulabilen varsa bana bi söylesin lütfen kardeşlerime anlattım çok merak ettiler ama nerdeyse bütün sayfalara bakmama rağmen bulamadım kaçta olduğunu biliyosanız yazın olurmu hepinzi öpüyorum selamlar
yoklama aldm kimse yok herkese sıfır oturun kaydirigubbakcemile3
ama olmazki yoklamayı akşam yapcaktın...yoklama aldm kimse yok herkese sıfır oturun kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin bitanemŞenizbugün camları silcem işlerim var biraz biter bitmez burdayım şekerler.. Şeniz
hayırlısı olsun canım.....merhaba kızlar haber günlerdir kaarnım ağrıyor ADET OLLACAM iki gündür deliler gibi temizlik bütün işleri bitirdim oh
selam canlarım
gunaydin kizlar
kiz tulin bak biraz geciktim ama geldim
ama olmazki yoklamayı akşam yapcaktın...
sabah sabah yoklama mı olar.burası okulmukaydirigubbakcemile3
bak geldik işte
gece gece milletin işi oluyor ne yoklaması yavrum..
yoklama sabah alınır..
sana da sıfır otur.. kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin bitanemŞeniz
tülinim gelmiş gitmiş vermiş sıfırları oohh..olmaz ben kabul etmiyorum hiç sıfır almadım hayatımda