delikafaduldensırnaşık şey alemsin yaa balımm:roflol:Fadikommm süt içerek balkafadan örnek all..Süt aşkı yüzünden Klomenide sütle içtim panzehir oldu ehuehuehu:roflol::roflol:
delikafaduldensırnaşık şey alemsin yaa balımm
Fadikçim iştah şurubu yerine kilo almak istiyorsan balık yağı hağı al. İşe yarıyor. Bir de, ballı süt yapacaksan sütü sıcak değil ılık olsun.Bal ıçinde erisin yeter. Sıcak olunca sakıncalı canım
evet canım herşeyde bir hayır vardıra.s
balık yağımı canım biraz karışık olmuş anlamadım...
aslında kilo almam şart değil ama vermek istemiyorum...
bu yüzden birşeyler yapmak istiyorum...
çok sağol canım..
selam kizlar bugun hic ugrayamdim misafir gelcek birazdan alisveris temizlik pasat borek derken bu saat oldu
yoruldum olmusum
bu arada tuliny kiz mis gibi sarma sardim etli ama harika rejimi biraktim bugunluk
offff rejim bırakılmaz mı canım bu durumda. Salla gitsinnalkisalkisalkisyarın yakalarsın nasıl olsayerimseniben
kız hamişler ne bilsin ne yazdığınıkaydirigubbakcemile3aynen canim valla salladim oh oh midem bayram etsin profiterol da var kizlar hamisler okumasinnnnnncokacimcoook
tamam canım...çok sağolŞenizevet canım balık yağı. Faydalı da. şurubu da var ama miden belki almaz. o yüzden kapsül olanını alsan daha ii bence. Supradyn de alabilirsin. en iyi vitamin hapı bence. Hem direncin de artar.
cokacimcoookcokacimcoookselam kizlar bugun hic ugrayamdim misafir gelcek birazdan alisveris temizlik pasat borek derken bu saat oldu
yoruldum olmusum
bu arada tuliny kiz mis gibi sarma sardim etli ama harika rejimi biraktim bugunluk
aaaa demek zararı yokmuşalkisalkisalkisFaidkomm sitede doktor üyeye soru sormuştumm cevap yazmışş :)yuppiiiiiiii:dance::dance::dance::dance:
http://www.kadinlarkulubu.com/6839974-mesaj703.html
selam kizlar bugun hic ugrayamdim misafir gelcek birazdan alisveris temizlik pasat borek derken bu saat oldu
yoruldum olmusum
kız hamişler ne bilsin ne yazdığınıkaydirigubbakcemile3
tamam canım...çok sağolŞeniz
cokacimcoookcokacimcoook
hani bize:dilcikar:
aaaa demek zararı yokmuşalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?