Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye:
- Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş.
Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş.
Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı. Sonunda arkadaşı deliye:
- Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde.
Kitabı veren deli:
- Al, demiş, ikinci cildini de oku.
Ve kalınca bir kitap daha vermiş.
Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli:
- Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde...
O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine:
- Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum

Adam hanımına dert yandı;
-ıflas ettikten sonra arkadaşlarımın yarısı beni terketti.
-Peki öbür yarısı?.
-Onların daha haberi yok..

Adam evine telefon acar, telefonu yabancı bir bayan acar.Adam
karşıdaki sesi duyunca şaşırır, bayana sorar:

- "Sen kimsin?" Kız cevaplar:
- "Evin hizmetçisiyim."
- "Iyi de bizim hizmetçimiz yok ki!"
- "Evin hanımı beni bu sabah işe aldi."
- "Ya. Öyle mi? Ben de evin beyiyim. Hanımı cağırır mısın?"
- "Hanımınız şu an yatak odasında kocası sandığım bir adamla beraber."
Adam şaşırır, sinirlenerek,
- "Elli bin dolar kazanmak istermisin?" Kiz,
- "Tabii ki isterim.Kim istemez..."
- "O zaman çekmeçedeki silahı al, yukarı çıkıp o cadi ile o sümsük
herifi vur!"
Once ayak sesleri duyulur, sonra iki el silah sesi. Hizmetçi telefona
geri gelir:
- "Öldürdüm efendim, cesetleri ne yapayım?" Adam,
- "Cesetleri havuza at." Kadın duraklar:
- "Ama burada havuz yok ki?" Adam bir süre düşünür ve cevap verir:
- "Orasi 112 43 44 değil mi?
- "Hayir!!!!!
- "Pardon! Yanlış numarayı aramışım!!!!!"

Bir bankada 5 tane yamyam, programcı olarak görevlendirilirler. Müdürleri onlara hitaben:
- "Şimdi burada çalışabilirsiniz. Burada iyi para kazanabilirsiniz. Ama yemek yemek icin bankanın kafeteryasına gideceksiniz ve diğer çalışanları rahat bırakacaksınız" der. Yamyamlar hiç bir çalışanı rahatsız etmeyeceklerine söz verirler. hafta sonra müdürleri gelir:
- "Çok iyi çalışıyorsunuz. Yalnız katınızdaki temizlikçi kız kayıp. Ona ne olduğunu biliyor musunuz?" diye sorar. Yamyamlarin hepsi hayır derler ve bu işle hiç bir ilgilerinin olmadığını söylerler. Müdür gidince yamyamların şefi yamyamlara döner:
- "Aranızdan hangi maymun temizlikçi kızı yedi?" diye sorar. En arkadaki yamyam alçak bir sesle cevap verir:
- "Ben yedim" Bunun üzerine şef söyle cevap verir.
- "Ulan aptal! Biz 4 haftadır grup müdürleri, bölüm müdürleri, proje yöneticilerini yiyip duruyoruz ki kimse farkına varmasın diye, nasıl olsa onların bir işe yaradıkları yok senin durup dururken temizlikçi kızı yemen şart mıydı?!"

eeeeeeeeee hadi kızlar dökülün topiğe nerede kaldınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bende geldim kimse yokbenneyaptımki
işim var şimdide çıkamma lazım:a015:

kızlar bu sıra bende çok iştahsızlık var...
hiç yemek yemesen aklıma bile gelmiyor...
zorla yiyiyorum:bbo:
yaz gelip hava değişince bana hep böyle olur...
eşim çok kızıyor:çok üzgünüm:
daha öncede yazmıştım ben kilo almak için uğraşıyordum ve kışında biraz almıştım ama bu gidişle 2 katını geri veririm:çok üzgünüm:
eşim kilo vermemi istemiyor aslında bende istemiyorum hiç bir kıyafeti dolduramıyorum...

bu iştahsızlık için ne önerirsiniz....
vitamin tarzı ilaçmı alsam...
bilmiyorumki acaba ne yapayım...
şimdi yaz temizliğine başlayacağım
oda çok etkileyecek beni...bu ay sonunada allah izin veririse eşimin memleketine gideceğiz....
yani kısacası kilo vermek istemiyorum:çok üzgünüm:
şuan 51 kiloyum...
benim normal kilo ortalamam ise 47-48 idi ama yazları bazen 45 e düştüğüm bile oluyor...

ne olur yardım edin:çok üzgünüm:

tülinimm geçmiş olsunnn

saol canım..
nerdesin kız sen :mymeka: :mymeka: :mymeka:

fadiğim senin bünyen öyleyse kilo alman zor olur haklısın..
kimilerine yese de aynı kalıyor..
yememezlik yapmasan iştah şurupları falan var onlardan al.
ya da doktora gidip iştah açıcı şeyler iste..
51 kilo ii ama senin boyun var herhalde kıyafetler ii olmuyor dediğine göre..
bende 52 kiloyum boyum 1,55 ama..
doktora danış canım.. gastroloji ya da dahiliyeye git bi..

canım dr a gitmeyi düşünüyorum ama şuan ssg güvencemiz yok...gitsem hem muayane hem ilaçlar baya tutar...ben dedimki muayane olmadan sadece ilaç alsam....
çünkü bu iştahsızlığın hava değişiminden olduğunun farkındayım...
canım boy mukaydirigubbakcemile3
yok be gülüm öyle çok uzun değilimkaydirigubbakcemile3
157 boyum.... 51 kilo olunca fena değil de 50 nin altında kıyafetlerim olmuyor...
hele 45 olunca:çok üzgünüm:
canım benim etrafımda da boyumuz aynı olupta aynı kiloda olduğumuz kişiler var ama ben onlardan zayıf gözüküyorum:sm_confused:

anladım fadiğim..
boy durumuna sevindim heheheh benim gibisin kaydirigubbakcemile3
45 iyi değil evet bende evlenmeden önce öyleydim..
basenlerim çıkmıştı biraz da vücudum şekillenmişti.. kaydirigubbakcemile3
eczaneye git bi madem iştah şurubu al..
onlar bilirler..

evet tülinim aynıyızkaydirigubbakcemile3
allahtan senden uzun değilim yoksa kıskançlığından çatlardınnaniknanikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilgin için çok sağol canımŞeniz
bugün işim var müsait olduğum zaman ben bir eczaneye sorayıma.s

2 cm için çatladım bile ne diyon sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ihmal etme canım iştah şurubu olduğundan kesin eminim..
yemeyen çocuklara veriyorlardı..

Fadikomm Canım bundan 2 ay önce bahsettiğin gibi ne açlık nede yemek yemek istiyordumm.Klomenden dolayıı 2 ay hep mğdem bulandı iştahsızlıkk iyice zayıflamıştımm.Artık korkmayya başlamıştım hasta olucam diye..Sonra ablam bana her gece yatmadan önce düzenli olarak 1su bardağı süt ile bal içmemi söyledii.Sıcak sıcak içç güzell oluyor.inanırmıısn 1 hafta sonra iştahım yavaş yavaş açıldıı :)55 kiloydum :)şimdi 58 olmusum:roflol::roflol:

2 cm için çatladım bile ne diyon sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ihmal etme canım iştah şurubu olduğundan kesin eminim..
yemeyen çocuklara veriyorlardı..

:roflol::roflol:
ben senden uzunum iştelülülülülülükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çocukluğumda bile içmemiştim bu şurubukaydirigubbakcemile3
dur bakalım canım ben bir araştırayım:1hug:Şeniz

balla süt demek...bak bu iyiyymişalkisalkisalkisevde balda var sütte...hem benim süt içme alışkanlığım yok:mymeka: bu sayede sütte içmiş olurum....
kadınlar için çok faydalı olduğunu biliyorum...
canım balı sütemi karıştıracağız...balı ısıttığın zaman vitaminleri ölüyormuş diye duymuştum....

:roflol:Fadikommm süt içerek balkafadan örnek all..Süt aşkı yüzünden Klomenide sütle içtim panzehir oldu ehuehuehu:roflol::roflol:

sütü ılıt önce sonra içine balı koy canım..
anladım canımŞeniz

:roflol:Fadikommm süt içerek balkafadan örnek all..Süt aşkı yüzünden Klomenide sütle içtim panzehir oldu ehuehuehu:roflol::roflol:
allah iyiliğini versin seninkaydirigubbakcemile3
neyseki şimdi öğrenmiş oldun...yoksa sen bundan sonrada klomenleri sütle içerdinkaydirigubbakcemile3

anladım canımŞeniz

allah iyiliğini versin seninkaydirigubbakcemile3
neyseki şimdi öğrenmiş oldun...yoksa sen bundan sonrada klomenleri sütle içerdinkaydirigubbakcemile3

Evet Fadikomm sitede bir arkadaş varr ondan allah razı olsun süt yazısınıı okuyunca hemen yazmışş bana sakın içme diye.heerşeyde bir hayır var işteekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…