• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Ahhh ahhh nerde benim sayfalar dolusu kaynatan arkadaşlarım. Her ne kadar gelemesem de sizlerin hoş sohbet ediyor olduğunuzu , birbirinize neşe verdiğinizi bilmek huzur veriyordu bana. İnşallah eskisi gibi kaynar buralar. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

selam kizlar nbr evde degildim bugun bende giremdim girsemde kimse yok
kiz hep su tulin ortaligi karistiriyor merak etmeyin bu konu uzamasin sorun yok

dinleniyorum kuzum
eski halimden eser kalmadı
ne var ne yok bakalım

semiş semiş bebiş seni kuzu kuzu yatırıyor mu..
aman dinlen olsun iyi olun da az gel sorun yok.. Şeniz

canlarımm nasılsınız çok özledim ben sizi kaydirigubbakcemile3

rylacim nasıl oldun..
düzeldi mi rahatsızlığın..
iştemisin artık.. Şeniz

yok topiğin keyfi yok
bunda benimde sucum vardır mutlaka
ama olmuyor sebebini bilmiyorum

anam sen naptın da suç benim diyon şimdi..
töbe töbe.. :mymeka:

Ahhh ahhh nerde benim sayfalar dolusu kaynatan arkadaşlarım. Her ne kadar gelemesem de sizlerin hoş sohbet ediyor olduğunuzu , birbirinize neşe verdiğinizi bilmek huzur veriyordu bana. İnşallah eskisi gibi kaynar buralar. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

asıl şimdi kaynamak lazım bu sıcakta ama kimse yok meydanda arada bende dahil.. kaydirigubbakcemile3

selam kizlar nbr evde degildim bugun bende giremdim girsemde kimse yok
kiz hep su tulin ortaligi karistiriyor merak etmeyin bu konu uzamasin sorun yok

tüüüüüüüü sıfatsızzzz naptım kız ben naptım kaydirigubbakcemile3

rylacim nasıl oldun..
iştemisin artık.. Şeniz

yok tatlım başlamadım daha bu haftayıda vermişti ya doktor cumartesi kontrolüm var kalp sesini duycaz inşallah dua edin nolur çok ihtiyacım var :Saruboceq:

yok tatlım başlamadım daha bu haftayıda vermişti ya doktor cumartesi kontrolüm var kalp sesini duycaz inşallah dua edin nolur çok ihtiyacım var :Saruboceq:

amin canım amin..
Allah yardımcınız olsun sağ salim alın kucağınıza bebelerinizi..
dikkat et kendine dinlen canım.. Şeniz

:1rolleyes:Dünnn SABOLıKAMLAAA BULUŞTUKKK sabırsızzz.Rapunzelimm tuliynm msnden yazamadım kusura bakmayın geziyom 2 gündür hehealkisalkisalkis
delikafaduldenCanım sabomm benimmm çokk güzell vakitt geçirdikkkk.ıyikiiii senii tanımışım fıstığımmmmmm çokkk tatlısınnnn öpümm yanaklarından bir kere daha.ınşallahhhhhh bir kez daha buluşuruzz bursadaaa.Saboliii giremedii kızlarr ball sen yaz dediii
:1rolleyes:
Kudurdukk 2 deli bir araya gelince:roflol::roflol:ÇocuKLAR gibiydikksırnaşık şeyBide bebe istiyozzz:roflol:

Tüü kahretsinn :)gelinimiz bilem gördüü benii kardeşime demiş ablanı çok sevdim:asigim::roflol:

:1rolleyes:Dünnn SABOLİKAMLAAA BULUŞTUKKK sabırsızzz.Rapunzelimm tuliynm msnden yazamadım kusura bakmayın geziyom 2 gündür hehealkisalkisalkis
delikafaduldenCanım sabomm benimmm çokk güzell vakitt geçirdikkkk.İyikiiii senii tanımışım fıstığımmmmmm çokkk tatlısınnnn öpümm yanaklarından bir kere daha.İnşallahhhhhh bir kez daha buluşuruzz bursadaaa.Saboliii giremedii kızlarr ball sen yaz dediii:1rolleyes:
Kudurdukk 2 deli bir araya gelince:roflol::roflol:ÇocuKLAR gibiydikksırnaşık şeyBide bebe istiyozzz:roflol:

saboyda dedım sıkı sarıl su balkaafaya selamımıda ılet dedım:utangac::utangac:
cok sevındım sızn adınıza..
ama cokda kıskandım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
keskem bende gelseydım..sız delisınız ben bılıyom zatende..
ben sızı sakınlestırırdımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
derın ıskender kebapları yedınızmı bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1rolleyes:Dünnn SABOLİKAMLAAA BULUŞTUKKK sabırsızzz.Rapunzelimm tuliynm msnden yazamadım kusura bakmayın geziyom 2 gündür hehealkisalkisalkis
delikafaduldenCanım sabomm benimmm çokk güzell vakitt geçirdikkkk.İyikiiii senii tanımışım fıstığımmmmmm çokkk tatlısınnnn öpümm yanaklarından bir kere daha.İnşallahhhhhh bir kez daha buluşuruzz bursadaaa.Saboliii giremedii kızlarr ball sen yaz dediii
:1rolleyes:
aaaaaaaaaaaaaa:asigim::asigim:çok sevindim canımhihoyyyt
ikinizie öpüyorumŞenizŞeniz

rylacim nasıl oldun..
iştemisin artık.. Şeniz

inşallah duyarsınız canım:Saruboceq::Saruboceq:inşallah:Saruboceq:

öperim sizi kuzularım öperŞeniz
çok özledim sizleri ben:asigim:

:1hug::1hug::1hug:ŞenizŞeniz:asigim::asigim:

evet ya topik eskisi gibi değil:çok üzgünüm:
ne oldu bizlere...nazarmı değdi:çok üzgünüm:

delikafaduldenCanım sabomm benimmm çokk güzell vakitt geçirdikkkk.İyikiiii senii tanımışım fıstığımmmmmm çokkk tatlısınnnn öpümm yanaklarından bir kere daha.İnşallahhhhhh bir kez daha buluşuruzz bursadaaa.Saboliii giremedii kızlarr ball sen yaz dediii:1rolleyes:

iyi hadi sonunda yediniz kafayı kaydirigubbakcemile3
sabo izmire dönsün bi sorcam ben ona kötükedihüso
ii yapmışsınız canım.. eğlendiğiniz her halinizden belli..
resim gösterin ama :mymeka:

20061018pr9.jpg

baslikparasi1zc7fs.jpg

18.jpg

5mp9.jpg

39934838ut0.jpg

yigit39gx7.jpg

20040611.gif

18cs5.jpg

Back
X