Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saboyda dedım sıkı sarıl su balkaafaya selamımıda ılet dedım
cok sevındım sızn adınıza..
ama cokda kıskandım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
keskem bende gelseydım..sız delisınız ben bılıyom zatende..
ben sızı sakınlestırırdımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
derın ıskender kebapları yedınızmı bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaaa:asigim::asigim:çok sevindim canımhihoyyyt
ikinizie öpüyorumŞenizŞeniz
inşallah duyarsınız canım:Saruboceq::Saruboceq:inşallah:Saruboceq:
:1hug::1hug::1hug:ŞenizŞeniz:asigim::asigim:
iyi hadi sonunda yediniz kafayı kaydirigubbakcemile3
sabo izmire dönsün bi sorcam ben ona kötükedihüso
ii yapmışsınız canım.. eğlendiğiniz her halinizden belli..
resim gösterin ama :mymeka:
:1rolleyes:Dünnn SABOLİKAMLAAA BULUŞTUKKK sabırsızzz.Rapunzelimm tuliynm msnden yazamadım kusura bakmayın geziyom 2 gündür hehealkisalkisalkis
delikafaduldenCanım sabomm benimmm çokk güzell vakitt geçirdikkkk.İyikiiii senii tanımışım fıstığımmmmmm çokkk tatlısınnnn öpümm yanaklarından bir kere daha.İnşallahhhhhh bir kez daha buluşuruzz bursadaaa.Saboliii giremedii kızlarr ball sen yaz dediii:1rolleyes:
Kudurdukk 2 deli bir araya gelince:roflol::roflol:ÇocuKLAR gibiydikksırnaşık şeyBide bebe istiyozzz:roflol:
kız tuğba sen işini yapsana kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
resimlerde güzelmiş eline sağlık canım..
Ballom canum aşkum benim :asigim::1rolleyes:Dünnn SABOLİKAMLAAA BULUŞTUKKK sabırsızzz.Rapunzelimm tuliynm msnden yazamadım kusura bakmayın geziyom 2 gündür hehealkisalkisalkis
delikafaduldenCanım sabomm benimmm çokk güzell vakitt geçirdikkkk.İyikiiii senii tanımışım fıstığımmmmmm çokkk tatlısınnnn öpümm yanaklarından bir kere daha.İnşallahhhhhh bir kez daha buluşuruzz bursadaaa.Saboliii giremedii kızlarr ball sen yaz dediii:1rolleyes:
Kudurdukk 2 deli bir araya gelince:roflol::roflol:ÇocuKLAR gibiydikksırnaşık şeyBide bebe istiyozzz:roflol:
rapunzelim selamını ilettim merak etme sen :jeyyar:saboyda dedım sıkı sarıl su balkaafaya selamımıda ılet dedım
cok sevındım sızn adınıza..
ama cokda kıskandım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
keskem bende gelseydım..sız delisınız ben bılıyom zatende..
ben sızı sakınlestırırdımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
derın ıskender kebapları yedınızmı bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ula nedücen bana Şeniz etme benim suçum günahım neyim yok nan sırnaşık şeyiyi hadi sonunda yediniz kafayı kaydirigubbakcemile3
sabo izmire dönsün bi sorcam ben ona kötükedihüso
ii yapmışsınız canım.. eğlendiğiniz her halinizden belli..
resim gösterin ama :mymeka:
geliyoruz yavrukuşumm aç kapıyıyaaaaa bende isterem benim buraya da gelin buluşalımdelikafadulden
canm ben tatildeyim ara ara girebiliyorum ama yazamıyorum pek dönünce görüşürüz inşallah kaydirigubbakcemile2sabırsızz hep görüyorum seni ama hiç yazmıyosun canımm. nasılsınn???
Ballom canum aşkum benim :asigim:
çok güzel bi gün geçirdik :sm_cool:
delürdük :sm_cool: çocuklar gibi he :roflol: ula ben sana doyamadım he :teytey:
belki ben dönmeden buluşuruz yine sırnaşık şey
datlum benim delüm çok sefiyommmmmm :asigim:
rapunzelim selamını ilettim merak etme sen :jeyyar:
kebap yiyin dedin ama ben rejimdeydim balloyu seyrettim yerken :dilcikar: desemde inanma :roflol: cokacimcoook belki bigün hepberaber buluşuruz bellimi olur kaydirigubbakcemile2
ula nedücen bana Şeniz etme benim suçum günahım neyim yok nan sırnaşık şey
geliyoruz yavrukuşumm aç kapıyı![]()
canm ben tatildeyim ara ara girebiliyorum ama yazamıyorum pek dönünce görüşürüz inşallah kaydirigubbakcemile2