Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

İyi pazarlar canlarımm. Biz de bu ara ev arıyoruz. Kiralık tabiki. Nerde ev alacak para. Belki 5 sene sonra ancak alırız. Bu ev sahipleri adamı zorla ev sahibi edecekler. :roflol: :roflol: :roflol:

hihoyyytNevomm gelmişş.Hoşgeldinnnnnnnn fıstığımm:asigim:Sanada hayırlı pazarlar canım:asigim:Rabbim hakkınıza hayırlı olan en güzel evii en iyi kiracıyı çuıkarsın inşallahh.:Saruboceq:Baktın kiracıyla anlaşamıyon asi işe bize yolla.Onada bir aşılama yapalım aklı başına gelsinn.Adam gibi dize gelsinsırnaşık şeysırnaşık şey

delüler delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gülmekten altıma şeyetcem -tatlicadiarzu-
erkekler ne anlar kanülden speklumdan ondan bundan :mymeka:
biz eziyetini çekeriz onlar kaymanı yirr ancak klava:

Evett ceylinimm doğru diyonnkaydirigubbakcemile5

nevrocum biz haziriz sen bize yolla anlasamadign ev sahibini biz onu birde cocuk sahibi yapalim

hepsi bi arada canim
hemde kisir senin tabirinle
hi bide deliiii

kiz kaynanatorleydik ya biraz sinirlerimi bozdu
bunalim takildim en iyisi gitmemek
fiziksel ve kimyasal dengemi bozuyor
bende onu bozacamda saygidan zorluyorum
yeni baristik zaten

:jeyyar::jeyyar:Sen uyma o pedere asimm :)kendi kendi vıdı vıdı etsin susar elbettkaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyyt zemuszemus zemuszemus zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt
:dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:
kaydirigubbakcemile2 Şahbat şahabit lahbat lahabit misikilenvenveleavıt..Hopaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
Dailymotion - Nancy agram - shakhbat shakhabit - une vidéo Musique
Partide bu şarkıda çalıcak kızlarr.Kurtlarımızı dökücezzzzemuszemuszemuszemuszemuszemusdelikafadulden

kiz nur gitte yat uykun varsa anacim
bugunbende erkenden uyandim sinir oldum yaaa
balkafa yedin bitirdin beni hala parti diyor kiz odaklanmis bi kere

delüüü delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…