Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

sağol tekrardan ballı lokma tatlım. Eşim sabahtan beri acayip, psikolojik olarak, bi karnı bi başı her yeri ağrıyo. Ordan kalkıp oraya yatıyo. Ben normalde çok heyecan yapmıştım. Şimdi ona moral vermeye çalışcam die kendimi unuttum.

ah bu erkekler yokmu
aynen ya benimkide boyle gunlerde bi stres bi gor ben ona diyorum kendine gel diye
agzini bicak acmaz

kiz balkafa yakaladim seni
sana sorum var sen calistinmi bu ara hi de bakiyim

:roflol::roflol:Delü asim ne oldu kızzzkaydirigubbakcemile3
Yooo çalışmadım canım sırnaşık şeyYaaaa hep doktorun dediğinemi uyucağımm hıhhh kaydirigubbakcemile3Bu ay doktorun dediği hiçbir gün olmadı .:roflol::roflol:
:sm_cool::sm_cool:Ulaa klomen 4 ayy koyduuu banaturkbayragiAmaaa bu ayyyda ben sepetledimmm klomeni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hesapladim nan benimde 28.olucak bu ay ins olmazda
hihoyyythihoyyythihoyyytSeninnn BEBİŞŞ PArt,nii kutlucazz allahın izniyleeehihoyyyt hihoyyyt

:1hug::)Canım eşler evet tedirgin oluyor normalldirr :asigim:Benimkide flime,aşılamaya girerken garip gibiydi kaydirigubbakcemile3

asicim bişey sorcaktım. Diğer topikte bi ara konuşulmuştu. Yumurta toplandıktan sonra mıydı banyo yapmıyolardı sonuç alana kadar galiba demi.
Bir de çok korkuyom hasta olcam die. 2 gündür boğazım ve burnum acayip karıncalanıyo. O kadar da dikkat ediyom ki. Allahım ne olur hasta falan olmayımm.

kiz balkafa delisin iste onumuzdeki ayda asilama bari yap bos durma
elitu canim transferden sonra banyo yapilmiyor

kiz balkafa delisin iste onumuzdeki ayda asilama bari yap bos durma
elitu canim transferden sonra banyo yapilmiyor

:jeyyar:Canım önümüzdeki 2 ay yine klomenle devam edicem.SONra iğnelere geçicezz.iğnelerde sanırım 2.aşılamayı denicek dr.
Amaa ben asla anestezisiz yaptırmam tabikide.Doktorum anestzi aşılama olmaz diyo.Bende o zaman Aşılama olmaz dedim banane:1ninca: :1ninca:naniknanik

olur niye olmasin ki
yapistirsana ya bu drun kafasina bi kendine gelsin olmuyor adam anlamiyor yaaa
ins o gunlere kalmiycak canim
basim dondu nan
3 5 topige laf yetistircem diye

olur niye olmasin ki
yapistirsana ya bu drun kafasina bi kendine gelsin olmuyor adam anlamiyor yaaa
ins o gunlere kalmiycak canim
basim dondu nan
3 5 topige laf yetistircem diye

Bana halla halla nasıl acıdı diyo adam :mymeka:
Acıdı işte ball gibii.
Gelde ben sana takayım kanülüüüü:roflol::roflol::roflol:

• sisisssttttttttttttttt balkafa neden korktun kiz heriftenmi korkulu yaziyorda unuttunmu yoksam
    [*]ay terbiyem gitti yine bu ara
    [*]zevzek asi

Bana halla halla nasıl acıdı diyo adam :mymeka:
Acıdı işte ball gibii.
Gelde ben sana takayım kanülüüüü:roflol::roflol::roflol:

[
COLOR="Indigo"]heheheh kiz taksana bi gorsun ne oldugunu adamdi demi:lepi:
tube tubeeekaydirigubbakcemile3​

• sisisssttttttttttttttt balkafa neden korktun kiz heriftenmi korkulu yaziyorda unuttunmu yoksam
    [*]ay terbiyem gitti yine bu ara
    [*]zevzek asi

:roflol::roflol::roflol:Delüsün yaa :roflol:
Hayır canımm :a015::çok üzgünüm:senağlama1 haftadırr dişçiye gidemiyorum .cirit atıyorunm evdee.Bakma burda eğlendiğimeeemafoldumbenAğlıyorum korkudann..Adamda boşucak yakında benii nerdne buldum bu kadını dicek :1rolleyes:

Senin profıldee neden psikolog yazıyorrr hahahahaha :roflol:yeni faerkettim.ne zaman dr oldun nan:roflol:

ben her gece bi meslek degistiriyorum
dogustan psikologum ben buda yil sonunda cektirdim
geliyimmi kanul takmaya senin dr a beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…