Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

hehehe hadi minnoşlar ben çıkıyom. 5 dakikaya kadar uzay mekiğim kaldıyorr. Ordan msj atarım. byeeezemuszemus

kocama bu sene yaz tatiline nereye götüreceksin bi bodruma bile götürmedin dedim oda tutmuş uzay tatil paketi satın almış.eeee... ne yapalım artık bebişlerimi ya satürnde ya da plutonda doğururum artık.

:roflol: :roflol: :roflol: süpersiniz kızlar

hamileyim kızlar kan testi yaptırdım bugün sonucum 5000568393939393 sanırım 10 tane bebiş var
biraz fazla salladım galiba :jeyyar:

ben gidiyorum 5k girdim,kaynanatör bir şey ister şimdi aslında onu da sallamak lazım kaydirigubbakcemile3

ben de geldimmm. saboooo bende istiyom kurşunnnn
Canım kurşunların hepücüğünü balkafanın depesinden devürdüm :roflol: galmadı malesef :roflol:
Asicim ben bugün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı :1shok: ama vallaha yalan değil :1shok:
çünkü ovulasyon testi
kaydirigubbakcemile3

uf biraz canim sikiliyor kizlar aslinda nereye gitsemki karar veremedim
miami dubai newyork
ni alisveris yapip geliyim ben en iyisi jetimi hazirlattim

ay kizlar cok uzgunum cikmam lazim
biraz sonra modacim yildirim mayruk-tatlicadiarzu- gelicek gecen cok beklettim keratayi ayip olmasin bu gun
yarin kahvaltiya romaya gidicemde onun icin 3_5 cesit kiyafet yaptiriyorumsengözlerimebaksanab

hamileyim kızlar kan testi yaptırdım bugün sonucum 5000568393939393 sanırım 10 tane bebiş var
biraz fazla salladım galiba :jeyyar:
Allah seni kahretmesin patladım gülmekten :roflol:
cok iyiydi coook

uf biraz canim sikiliyor kizlar aslinda nereye gitsemki karar veremedim
miami dubai newyork
ni alisveris yapip geliyim ben en iyisi jetimi hazirlattim
nan asi senden korkulur bayıldım bu oyuna bayıldımdelikafaduldendelikafadulden
ay biraz ben düşüniiim CADIARZU

civcivvv maşallah yaaaa ne tatlı olmuş bu serseri böylee.... 41 kere maşallah rabbim nazarlardan saklasın tüüüü tüüüü tüüüükaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…