Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

herkese günaydın kızlar... bugün nasılsınız bakalım... benim ateş düşmeye başladı canım sıkıldı biraz ama neyse kısmet... tickerda da bebişi götürüyo zaten leylek.. -tatlicadiarzu- rüyamda da 8 günlük bebeğimi kaybetmişim bulamadım bi türlü.. bir sürü şey çıktı karşıma..yılan falan gördüm beni görünce kaçtı.. bugün bi acayip kalktım yani.. en iyisi temizlik yapim biraz kendime gelim.. açık duracak arada bakarım... Şeniz

tülinim canım değiştir tickerını tatlım hayırlar getirsinrüyan inşş bu 8 gün 8 hafta içinde hamilelik haberini verirsin bize..kolay gelsin canım..

Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış.Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş.Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş.
Nihayet bebek sağlıkla doğmuş.Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş.
Bitmemiş ardından bir tane daha..
Adam derhal feneri söndürmüş.Ebe;
-Ne yaptın,yak şu feneri!..
-Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!..

Amerika'da zencinin biri, pasaportunu kaybetmiş. Aksilik bu ya, o gün de
Türkiye'ye uçacakmis. Kara kara düşünürken yolda bir pasaport bulmasın mı!

Hemen almış yerden,
bir bakmış ki Leanardo Di Caprio'nun pasaportu. "Ne olursa olsun," demiş ve
şansını denemeye karar vermis. Çıkarmış Leonardo'nun fotoğrafını, kendi
fotoğrafını yapıştırmış. Uçmuş Türkiye'ye. Atatürk Havalimanı'nda görevli
gümrük memuru Temel'in Karşısına
geçmiş.
Temel, almis pasaportu; adamin ismine bakmış:
"Leonardo Di Caprio"; fotoğrafa bakmış ; bir zenci adama bakmış; aynı
zenci.
Birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş: "Ula Cemal, bu Titanik batmış mıydı, yanmış mıydı.

tülinim canım değiştir tickerını tatlım hayırlar getirsinrüyan inşş bu 8 gün 8 hafta içinde hamilelik haberini verirsin bize..kolay gelsin canım..

sağol canım.. dokunsalar ağlayacam bugün nedense.. bi acayip oldum.. genelde böyle değilimdir.. bebek özlemi iyice koymaya başladı herhalde.. neyse boşverin beni gelirim kendime... Şeniz Şeniz Şeniz

cnm yaa hayır olsun sıkma kendini :teselli:

günaydinnnnnnnhihoyyyt
beni hic öslemediniz demiiiiiÇok üzgünüm çoook
olurmu hiç öyle şeyyy Şeniz
hayırlara gitsin rüyan tulinycim bebekle bende kafayı bozdum bu aralar bende dün gece bebiş kıyafetleri gördüm ipte asılı hayırlara varsın rüyalarımız
bende temüzlük kolu başkanıyım bugün evde bu belle ne kadar yapabilirsem artıkın -tatlicadiarzu-

sağol canım.. dokunsalar ağlayacam bugün nedense.. bi acayip oldum.. genelde böyle değilimdir.. bebek özlemi iyice koymaya başladı herhalde.. neyse boşverin beni gelirim kendime... Şeniz Şeniz Şeniz
bende bendeeeeee senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
günaydinnnnnnnhihoyyyt
beni hic öslemediniz demiiiiiÇok üzgünüm çoook
sen kimsin...pardon tanıyamadım:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
ayyy canım olurmu öğle şey:1hug:Şeniz
özledik tabikiŞeniz

hayırdır inşallah....

:teselli::1hug:ŞenizŞeniz

bende bendeeeeee senağlamasenağlamasenağlama
:teselli::1hug:ŞenizŞeniz

tülinim a.s.canım benim seni böle görmeye alışık değiliz ya tatlım bende hüzünlendim şimdi..bak güzel rüyalar görmüşsün hayırlısıyla bebişin gelivericek bigün hepsini unutucaksın hayırlısıyla bitanem..insanız arada hüzünlenmek boşlukta gibi hissetmek te bizim için elbet canım..zaman her şeyin ilacıdır bu günlerde geçicek ve bebişlerimize kavuşucaz hayırlısıyla İNŞALLAH...:1hug:

merhaba kızlar...kendımı bır toparlayım ınsalalh geyıklerınıze katılacagım..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bılıyosunuz henuz adet olmadım onun cok etksı var...
bugunlerde agresıfım ve komplekslıyım..delikafaduldendelikafadulden
bu arada aksam yazılanları okudum..ben hamıs oolunca hep burdaydım..delikafadulden
ama hala burdayımdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

tülincim hoşgeldin.nasılsın?delikafadulden

hoşbulduk canım.. iyiyim sen nasılsın... buldun kocişi unuttun bizi bee.. :mymeka:

cnm yaa hayır olsun sıkma kendini :teselli:

inş bebişim.. hsg yi yeni çekildim diye bu ay iyice umut tavan yapmıştı bende.. ateşte süper gidiyordu.. bi baktım bugün düşmüş.. kötü oldum bi an.. temizlik iyi geldi iyiyim biraz daha.. hihoyyyt hihoyyyt Şeniz

saol ceylincim.. senin rüyan daha güzelmiş.. ben pek fazla rüya görmem.. çok korktum üzüldüm bebeği bulmuşken kaybettiğime.. Şeniz

çıkın ortaya yaaa ... çıkamazlar ki gelemezler ki ... lülülülülülü lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…