tülinim canım değiştir tickerını tatlım hayırlar getirsinrüyan inşş bu 8 gün 8 hafta içinde hamilelik haberini verirsin bize..kolay gelsin canım..
herkese günaydın kızlar... bugün nasılsınız bakalım... benim ateş düşmeye başladı canım sıkıldı biraz ama neyse kısmet... tickerda da bebişi götürüyo zaten leylek.. -tatlicadiarzu- rüyamda da 8 günlük bebeğimi kaybetmişim bulamadım bi türlü.. bir sürü şey çıktı karşıma..yılan falan gördüm beni görünce kaçtı.. bugün bi acayip kalktım yani.. en iyisi temizlik yapim biraz kendime gelim.. açık duracak arada bakarım... Şeniz
olurmu hiç öyle şeyyy Şenizgünaydinnnnnnnhihoyyyt
beni hic öslemediniz demiiiiiÇok üzgünüm çoook
hayırlara gitsin rüyan tulinycim bebekle bende kafayı bozdum bu aralar bende dün gece bebiş kıyafetleri gördüm ipte asılı hayırlara varsın rüyalarımızherkese günaydın kızlar... bugün nasılsınız bakalım... benim ateş düşmeye başladı canım sıkıldı biraz ama neyse kısmet... tickerda da bebişi götürüyo zaten leylek.. -tatlicadiarzu- rüyamda da 8 günlük bebeğimi kaybetmişim bulamadım bi türlü.. bir sürü şey çıktı karşıma..yılan falan gördüm beni görünce kaçtı.. bugün bi acayip kalktım yani.. en iyisi temizlik yapim biraz kendime gelim.. açık duracak arada bakarım... Şeniz
bende bendeeeeee senağlamasenağlamasenağlamasağol canım.. dokunsalar ağlayacam bugün nedense.. bi acayip oldum.. genelde böyle değilimdir.. bebek özlemi iyice koymaya başladı herhalde.. neyse boşverin beni gelirim kendime... Şeniz Şeniz Şeniz
sen kimsin...pardon tanıyamadım:dilcikar:kaydirigubbakcemile3günaydinnnnnnnhihoyyyt
beni hic öslemediniz demiiiiiÇok üzgünüm çoook
hayırdır inşallah....herkese günaydın kızlar... bugün nasılsınız bakalım... benim ateş düşmeye başladı canım sıkıldı biraz ama neyse kısmet... tickerda da bebişi götürüyo zaten leylek.. -tatlicadiarzu- rüyamda da 8 günlük bebeğimi kaybetmişim bulamadım bi türlü.. bir sürü şey çıktı karşıma..yılan falan gördüm beni görünce kaçtı.. bugün bi acayip kalktım yani.. en iyisi temizlik yapim biraz kendime gelim.. açık duracak arada bakarım... Şeniz
:teselli::1hug:ŞenizŞenizsağol canım.. dokunsalar ağlayacam bugün nedense.. bi acayip oldum.. genelde böyle değilimdir.. bebek özlemi iyice koymaya başladı herhalde.. neyse boşverin beni gelirim kendime... Şeniz Şeniz Şeniz
:teselli::1hug:ŞenizŞenizbende bendeeeeee senağlamasenağlamasenağlama
sağol canım.. dokunsalar ağlayacam bugün nedense.. bi acayip oldum.. genelde böyle değilimdir.. bebek özlemi iyice koymaya başladı herhalde.. neyse boşverin beni gelirim kendime... Şeniz Şeniz Şeniz
tülincim hoşgeldin.nasılsın?delikafadulden
cnm yaa hayır olsun sıkma kendini :teselli:
olurmu hiç öyle şeyyy Şeniz
hayırlara gitsin rüyan tulinycim bebekle bende kafayı bozdum bu aralar bende dün gece bebiş kıyafetleri gördüm ipte asılı hayırlara varsın rüyalarımız
bende temüzlük kolu başkanıyım bugün evde bu belle ne kadar yapabilirsem artıkın -tatlicadiarzu-
bende bendeeeeee senağlamasenağlamasenağlama
hayırdır inşallah....
:teselli::1hug:ŞenizŞeniz
saol fadiğimm... iyiyim şimdii.... Şeniz
tülinim a.s.canım benim seni böle görmeye alışık değiliz ya tatlım bende hüzünlendim şimdi..bak güzel rüyalar görmüşsün hayırlısıyla bebişin gelivericek bigün hepsini unutucaksın hayırlısıyla bitanem..insanız arada hüzünlenmek boşlukta gibi hissetmek te bizim için elbet canım..zaman her şeyin ilacıdır bu günlerde geçicek ve bebişlerimize kavuşucaz hayırlısıyla İNŞALLAH...:1hug:
saol pinkim.. yazdıklaarım gibi işte.. şimdi daha iyiyim canım.. bazen insan boşluğa düşüyor işte.. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımızı göndersin inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Şeniz
merhaba kızlar...kendımı bır toparlayım ınsalalh geyıklerınıze katılacagım..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bılıyosunuz henuz adet olmadım onun cok etksı var...
bugunlerde agresıfım ve komplekslıyım..delikafaduldendelikafadulden
bu arada aksam yazılanları okudum..ben hamıs oolunca hep burdaydım..delikafadulden
ama hala burdayımdelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
lafımız sana değil zaten rapunzelim.. çok kişi gitti mi gelmiyor.. demirbaşlarımız var neyse ki.. bizler birbirimize yetiyoruz yinede... Şeniz
çıkın ortaya yaaa ... çıkamazlar ki gelemezler ki ... lülülülülülü lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?