Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

FADİK CANIM
mikrobiyoloji-enfeksiyon lab. demişler
Rubella lgG REFERANS A NEGATİF DEMİŞLER
AMA BENDE POZİTİF ÇIKMIŞ
DR NORMAL DEDİ
HERHALDE GEÇİRDİĞİM ANLAMINA GELİYO
GEÇİRMEDİYSEM ARTIK AŞIMI YAPIYOLAR NE YAPIYOLAR AÇIKCASI BİLMİYORUM

hoşş buldum. a.s.
kızlar nevronun hamiş haberinden sonra topikler darmadağın oldu. kafamçokkarıştı
hepimiz hamiş moduna girdik galiba............kaydirigubbakcemile3

anladım canım....
bende anti-kardiologin IgM ve anti-kardiologin IgG var....ama bunlar değil galiba...
çünkü bunlar olsaydı rubellada yazması gerekirdi....
canım ben kızamıkçık geçirmişim hatta 3 gün hastanede yatmışım...
ama bu konu bu kadar önmeli iken neden bana hiç sormadılar...veya test istemediler şaşırdım doğrusu...

hoşş buldum. a.s.
kızlar nevronun hamiş haberinden sonra topikler darmadağın oldu. kafamçokkarıştı
hepimiz hamiş moduna girdik galiba............kaydirigubbakcemile3

ondanmı oldu acabakaydirigubbakcemile3
gerçekten bu günlerde topiklerin ikiside biraz durgun:çok üzgünüm:

elinizi ayağınızı iyi yıkayıp girin buraya.. hade bakem.. :roflol::roflol::roflol:

bunlarda napıyo ki böyle fisfisfissırnaşık şey:sm_confused::roflol::roflol::roflol:

CANIM NASILSINN BAKALIMM RÜYAN HAYIR OLSUNN İNŞALLAHHH
YA KENDİİ FOTONU KOYMASAN BİLE DAHA CANLII KOMİKK BİŞEYLERR KOYY AMA NE BU BÖYLEE HIII:mymeka:
YA KIZLARR TOPİKK HİÇÇ FORMUNDA DEGİLL NİYEKİİ KAÇÇ SAYFA İLERLERDİKK AMA YOOKKK:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kız tüliyn omlar ne öğle:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
allah iyiliğini versin senin:roflol::roflol:

Diğer topiğin geçmişini bitirmiştim ya kızlar. Bir burası kaldı. :teytey: :teytey: :teytey:

Site içinde görevlerimi de toparladım. Sadece okumam gerekli 2200 mesaj var görevle ilgili. Arada yapıyorum. Buradaki mesajları da bir ara gözden geçireceğim. Muhabbetiniz bol olsun inşallahh. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kolay gelsin bitanemŞenizŞenizŞeniz

günaydin kizlar,nasilsiniz bugün??
rüyamda gebelik testi yaptiriyordum..rakamlar bile hala aklimda...
263.8 cikmisti...az kaldi,,,hayirlisi insallah

tuliş gene çoşmussun yawrummmmmmm

birazcık hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla dün baktım hatta ama beğenmedim vazgeçtim canım.. değişcem senin için söz.. kaydirigubbakcemile5

kız tüliyn omlar ne öğle:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
allah iyiliğini versin senin:roflol::roflol:

neler ne :roflol::roflol::roflol: dondurmaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:

günaydin kizlar,nasilsiniz bugün??
rüyamda gebelik testi yaptiriyordum..rakamlar bile hala aklimda...
263.8 cikmisti...az kaldi,,,hayirlisi insallah

abooovvvv rabbimm hayırlara çıkarsın inş cücüm.. senin yumoşların hepsi tutmuş rüyanda.. Allah yüzünü güldürsün canım az kaldı sonuca... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam yavriler... bugün hava güzel güneş güzel.. ben güzelim havam yerinde.. kimseye karamsarlık izni vermiyorum... hadee bakemmmm gelin buraya... hihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…