pek güzel olucaksınız kalkınca... delikafaduldendelikafadulden
ne yapmaya çalışıyo anlamadım valla sormayın...
hade için bakem..
sıfatsız yicek cocuğu ..
bu tırnaklar gerçek mi ya
inanamadım
tülincim senin güzel resimlerinden sonra benimki iğrenç oldu biraz
kızlar kusura bakmayın
birazcık hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla dün baktım hatta ama beğenmedim vazgeçtim canım.. değişcem senin için söz.. kaydirigubbakcemile5
neler ne :roflol::roflol::roflol: dondurmaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
abooovvvv rabbimm hayırlara çıkarsın inş cücüm.. senin yumoşların hepsi tutmuş rüyanda.. Allah yüzünü güldürsün canım az kaldı sonuca... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam yavriler... bugün hava güzel güneş güzel.. ben güzelim havam yerinde.. kimseye karamsarlık izni vermiyorum... hadee bakemmmm gelin buraya... hihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositosositosositososito
merhaba kızlaaarrrr herkese tünaydın mirmirmirmir
cucum rüyan çok güzel hayırlara çıkar inşallah :Saruboceq: bende kocişle yeniden evleniyordum rüyamda delikafadulden
kız tulinym ne bu resimler böyle ver coşkuyu olmuş yine delikafadulden sabah sabah güldürdün beni kııızzz ayy ne sabahı kız öğlen olmuş :1ninca:
:roflol: :roflol: :roflol: ayyy buda çok güzelmiş ilişkide al sana heyecan :roflol:
uyhhh şişme cocukta yapmışlar... :roflol::roflol::roflol:
insallah canimm bakalim görücess,insallah öyledir bitanem:Saruboceq:cucum hayır olsun ne güzel rüya görmüşsün biz geliyoruz die haber veriyolar sana galiba :dance:
canim 6 nisanda,tülinde demis zaten..az kaldi tatlim yadelikafaduldencucum ya o tarafada yazdım buradada sorayım
teste kaç gün vaaaaaarrrrrrrrr
KISIM SENİN BAŞINA VURDU GALİBA.icraat yokmu nedir? bak bugun martın son günü. bi penaltı vuruşu yap sen bakim he he :roflol::roflol:
cucumm canım benim hayırlısı. bence hamilesin ya. hiç tereddütüm yok nedense... baksana rakamlar bile güzelll:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
uyhhh şişme cocukta yapmışlar... :roflol::roflol::roflol:
ayyyy delikafaduldeninşallah gerçektede çıkar:asigim:günaydin kizlar,nasilsiniz bugün??
rüyamda gebelik testi yaptiriyordum..rakamlar bile hala aklimda...
263.8 cikmisti...az kaldi,,,hayirlisi insallah
gerçek olabilir canım...kadındaki zevke bak:dilcikar:bu tırnaklar gerçek mi ya
inanamadım
hahaha kızlar okudum güldüm sayenizde siz çok yaşayın emii..tülincim harikasın sen..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?