Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm senağlama senağlama senağlama ben ne diyceğimi bilemiyorum

Canısıııııııııııı. senağlama senağlama senağlama Ay bugün benim gözyaşlarımmm dinmeyecek sanırımmm. senağlama senağlama senağlama Şükürler olsun. senağlama senağlama senağlama Aynı günde iki güzel haber almayı nasip etti Allahımmmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Tebrikler bitanemmmmmmmm. :hooray: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: :teytey: İnşallah sağlıkla kucaklayacaksın yavrunu. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: Çok dua edicem. Çok güzel bir gün bugün yaaa. :içelim: :içelim: :içelim:Çok sevindik bitanemm. Mutluluğunu yüreğimde hissediyorumm. Allah herkese de nasip edecek inşallah. Bak ne güzel sırayla hepimiz kalıyoruz. Şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allaha emanet olun canım benim. :nazar: :nazar: :nazar:

5974buyuk.jpg

kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm senağlama senağlama senağlama ben ne diyceğimi bilemiyorum

amaaaaaannnnnnn amaaaaaaaaan bomba gibi haberler geliyor arka rakaya..ALLAHIM sen ne büyüksün ooooohhhhhhhhhhh hepimizi sevindir hergün birimizi ALLAHIM hepimize ver İNŞALLAH...:Saruboceq::Saruboceq:
raylai tebrikler tatlımhihoyyyt yerimde duramıyom bennnn...:teytey::teytey:
:teytey:

bitanemsin çok sevindim :teytey: :teytey:
ne diyeceğimi bilemiyorum
rabbim tamamına erdirsin
ocak annesi olacağız Allahın izniyle seninle :Saruboceq: :Saruboceq:
ohh ya :nazar: :nazar:
herkes hamiş olsun ne olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

rylaicim çok sevindim canım.. aksamayan adetin gelmemesinden belliydi zaten..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
çok sevindim.. tebrik ederim..
stres yapma o olur mu bu olur mu diye düşünme..
önceki gebeliğinden etkilenme..
Allah hayırlısını versin.. sağ salim kucağına al canım benim.. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkissositosositosositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::nazar::nazar::nazar:

bitanemsin çok sevindim :teytey: :teytey:
ne diyeceğimi bilemiyorum
rabbim tamamına erdirsin
ocak annesi olacağız Allahın izniyle seninle :Saruboceq: :Saruboceq:
ohh ya :nazar: :nazar:
herkes hamiş olsun ne olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İşte böyle canlarım. Sırası gelen hamile kalıyor çok şükür. Rabbim büyük ve esirgemiyor. İnanın en hayırlı vakti bekliyor göndermek için meleklerimizi. Sizler de Ocak Annesi olacaksınız demek. Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah. İnşallah bütün arkadaşlarımızın da tek tek buradan haberlerini alacağız , kutlayacağız. Bugünümüze şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

senağlama alkisalkisalkis :sm_cool:ya süpersiniz maşallah.ne mutlu size.allahım tamamına erdirsin.vallaha ben burda oyun havası açtım oynuyorum hemde ağlıyorum sevinçten.bizim topiğe bereket geldi.maşallah daha fazla daha fazla gelsin..

Allahım bu ne güzel bi haber
rabbim mucizesini gönderdi.
smhsmh ve ryla canım arkadaşlarım allah tamamına erdirsin.
kızlar hergece sizlere dua ediyorum.
rabbim hepinize yaşatacak bu duyguyu hayırlısıyla işallah.
çok sevindim .
ay yerimde duramıyom.
azıcık halay çekeyim çok zıplamadan
:teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlarr ben hala şoktayım karnım sürekli ağrıdığı için hiç umutlanmıyodum, şu anda tek tek dönemiyorum sizlere allah hepinizden razı olsun allah hepinize buraya bu kelimeyi yazdırmayı nasip etsinn hamile arkadaşlar bizleri dualarından hiç eksik etmediler sağolsunlar allah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: sizi çok seviyorummm senağlama senağlama senağlama senağlama

Son düzenleme:
rylai canım tebrikler rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh......2 günde 2 mutlu haber rabbim herkese böyle mutluluklar yaşatsın isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq: :teytey::teytey::teytey:

Allahım bu ne güzel bi haber
rabbim mucizesini gönderdi.
smhsmh ve ryla canım arkadaşlarım allah tamamına erdirsin.
kızlar hergece sizlere dua ediyorum.
rabbim hepinize yaşatacak bu duyguyu hayırlısıyla işallah.
çok sevindim .
ay yerimde duramıyom.
azıcık halay çekeyim çok zıplamadan
:teytey::teytey::teytey::teytey:

çok vefalısın arkadaşım sen çok
saol bırakmadın bizi

Back
X