Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

234uyho2.gif

süepr haberler süper rylai canım tebrik ederim rabbim kucağına aldırsın sağlıcakla inşallah uzun süredir sessizdi topic şimdi canlandı ve devam ediyor edecek inşallah daha da hadi bakalım hayırlısı hepimize

kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm senağlama senağlama senağlama ben ne diyceğimi bilemiyorum

amanıııınnnndelikafaduldendelikafadulden
çok sevindim canım:teytey::teytey::teytey:
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...

sositosositosositosositosositososito

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ne güzel böyle hamile haberleri almak.biz varikosel ameliyatının 4.ayını doldurduk gelecek ay test yapıp düzelme yoksa aşılama veya tüp bebek için girişimde bulunmayı düşünüyorum,beklemek zor...Allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm senağlama senağlama senağlama ben ne diyceğimi bilemiyorum

Canım gözün aydın. Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle. Allahım bu mutluluğu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.

rylai canim tebrikler rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
rabbim sen buyuksun herkese boyle bi mutlulugu yasat ya rabbim darisi bana ve tum arkadaslarima sen bize de mucizelerimizi gonder AMINNNNNNNNNNNNNNNN

rylai normal yollamı oldu canım kusura bakma kaçırdım galiba

evt cnm doğal yoldan oldu bu ay klomen kullanmıştım sadece kızlar çok teşekkür ederim karnım ağrıyo die endişeliyim biraz ama sizin bu coşkunuz herşeyi unutturdu kaydirigubbakcemile3 İYİKİ VARSINIZ

Rylai canim tebrik ederim
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Insallah hamis haberleri her gun gelsin yaaa

canlar ben annemlere gidiyorum....
sizler oynamaya devam edin:sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
inşallah hegün böyle güzel haberler alırız:sm_cool::sm_cool:

:teytey::teytey::teytey:Rylaii canımm tebrikkk ederim.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:dance::dance:

evt cnm doğal yoldan oldu bu ay klomen kullanmıştım sadece kızlar çok teşekkür ederim karnım ağrıyo die endişeliyim biraz ama sizin bu coşkunuz herşeyi unutturdu kaydirigubbakcemile3 İYİKİ VARSINIZ

canım tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almanıda nasip eder inşallah...:teytey::teytey:

herkes tedavide
bende anlamsız bekleyişte
yinede herşeyde hayır vardır diyorum
bende başlamak istiyorum artık bişeylere
ve daha yakın olmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa senağlama

bak canim testtetn onceki msjin bu demekki cok yakinmisin demekki seninleymis melegin

diyette olan ve bir ayda 5 kilo veren fadik miydi?
semiha mı?
gelirlerse cevap versinler
çünkü çok merak ediyorum ne yaptığını veeee
maşallah diyorum :nazar:

canim valla ben baslayali 15 gunu gecti 2 kiloyu gectim yakinda benim zaferimde 5 kilo olcak
en onemli sey ben anlatayim bak gazli icecek sos mos ekmek mayali gida yok
aksamlari degisik salatalar balikli felan
gece yatmadan elma sirkesi sabah kalkinca ilik su limonlu birde zayiflama cayi aldim ben cok iyi kilolar gidiyor hep eksiye gidiyorum

canim benim tbrler allahim sag salim kucagina almayida nasip etsin sende bizlere bir kez daha gostermis oldun imkansiz diye birsey yok
allahim bizlerdende esirgeme

hihoyyyt

:teytey::teytey::teytey:Rylaii canımm tebrikkk ederim.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:dance::dance:

kiz balkafa abana neden haber etmiyon siteye girme yollarini bende saf saf kac gundur bekliyorum

kizlar valla siteden kac gundur uzak kaldim siz burda gizli gizli girmisiniz bende oyle site acilsada girsem diyorum
bu ara ben kendimden de haber veriyim dun adet oldum
allahin izni ile uzun protokol tedaviye basliyorum
simdilik dogum kontrol hapi kullaniyorum bitincede ignelere gecicem
kizlar benim icin de dua edin bebisim bu sefer beni birakmasin

kiz balkafa abana neden haber etmiyon siteye girme yollarini bende saf saf kac gundur bekliyorum
Delü karı bende bugün girdim nete:asigim:

kizlar valla siteden kac gundur uzak kaldim siz burda gizli gizli girmisiniz bende oyle site acilsada girsem diyorum
bu ara ben kendimden de haber veriyim dun adet oldum
allahin izni ile uzun protokol tedaviye basliyorum
simdilik dogum kontrol hapi kullaniyorum bitincede ignelere gecicem
kizlar benim icin de dua edin bebisim bu sefer beni birakmasin

Asimm canımmmm Tedavinn hayırlıı olsunn inşallahh.Senin için dua edicemm namazdan sonra .Allahım hayırlısı ilee sonunda yüzün gülcüek.Dualarım seninlee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X