• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Buraya ilk gelen tez zamanda hamişş kalsın inşallah. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

AMİN AMİN AMİN İNŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım çok şükür ikimiz de çok iyiyiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Büyüyor bitanem. :nazar: :nazar: :nazar: Minik minik büyüyor. :asigim: :asigim: :asigim: Hissettiklerim o kadar güzelki inan tarif bile edilemiyor. Sizlerin de tez zamanda yaşamasını dilemekten başka birşey yapamıyorum. İnşallah sizler de bu tarifi zor duyguları tez zamanda tadarsınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

oy oy oy yerim ben onu o guzel guzel buyusun snrada da bizimkiler ona yetisecek beraber oyniycaklar

asicim kiyamam sana..insallah degecek bitanemm:Saruboceq:

canim benim mevlam hepimize tez vakitte gondersin insallah senin meleginde hemencik gelsin saglicakla allahim dualarimizi kabul eylesin yuce mevlam dualarimizi geri cevirmesin

asicim gelsin bebişin canım..
seninde gelsin bebişinin teyzesininde gelsin..
ikiniz bir hamile kalın inş..

amin amin amin
agzin bal yesin tulinim gobisinde bebekle dolsun

Herkese hayırlı akşamlar
benim mesai saatim doldu
yarın görüşmek üzere

gule gule canimcim yarin gorusuruz

rylai nasılsın canım.
nasıl gidiyor bebişle..

asicim sende iyisin inş..
arada bakıcam mutfaktayım..

kızlar nasılsınız ben işe başladım artık o yüzdende sabahları giremiyorum engellemişler :oklava: kötükedihüso ama ben bulucam bi yolunu hepinizi çok özledim kaydirigubbakcemile3 tülinim noldu sana geçmiş olsun cnm nurcum inşallah bu ay güzel haberini alırız :Saruboceq:

kızlar nasılsınız ben işe başladım artık o yüzdende sabahları giremiyorum engellemişler :oklava: kötükedihüso ama ben bulucam bi yolunu hepinizi çok özledim kaydirigubbakcemile3 tülinim noldu sana geçmiş olsun cnm nurcum inşallah bu ay güzel haberini alırız :Saruboceq:

bizde seni ozledik canim opuldunnnnnnn:1hug:

rylaicim geliyorlar bana arada..
bu ara fazla oldular ama neyse..
şimdilik iyiyim..

Son düzenleme:

Bu arada bu hafta acayip koşuşturma olcak benim için. Yarın dr. gitcem. Cuma günü arkadaşımızın düğünü var. 2 günü çık...cumartesiye açıköğretim sınavım var. 2 gün vaktim var çalışmak için. Allahtan tek ders ama bir notlara baksam aklım burda kalıyo bırakıyom geri. Ara ara çalışcam artık yapcak bişey yok
koşuşturman çokmuş..
kolay gelsin canımŞeniz
inşallah sınavınıda geçersin...
allah zihin açıklığı versin...

Ben geldim kimse yokmu?
hu hu komşularkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben varım canıma.s.

sen hu hu diyince şu tekerleme aklıma geldikaydirigubbakcemile3

-Komşu, komşu !
-Hu, hu!
-Oğlun geldi mi?
-Geldi
-Ne getirdi?
-ınci, boncuk.
-Kime, kime?
-Sana, bana.
-Başka kime?
-Kara kediye
-Kara kedi nerede?
-Ağaca çıktı
-Ağaç nerede?
-Balta kesti
-Balta nerede?
-Suya düştü.
-Su nerede?
-ınek içti.
-ınek nerede?
-Dağa kaçtı.
-Dağ nerede?
-Yandı, bitti kül oldu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben varım canıma.s.

sen hu hu diyince şu tekerleme aklıma geldikaydirigubbakcemile3

-Komşu, komşu !
-Hu, hu!
-Oğlun geldi mi?
-Geldi
-Ne getirdi?
-İnci, boncuk.
-Kime, kime?
-Sana, bana.
-Başka kime?
-Kara kediye
-Kara kedi nerede?
-Ağaca çıktı
-Ağaç nerede?
-Balta kesti
-Balta nerede?
-Suya düştü.
-Su nerede?
-İnek içti.
-İnek nerede?
-Dağa kaçtı.
-Dağ nerede?
-Yandı, bitti kül oldu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olmadı şimcik sen bana sorsana karşılıklı tekerleyelim:roflol: :roflol:

Fadik+, rapunzell_82+ slm kıslar hoşgeldiniza.s.

hosbuldum aymesım saollll..
eltıden geldım..gunboyu bebek baktımm:delphin::delphin:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kucaga alısmıs sureklı kucakk ıstıyor 40 gunluk henuzz:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olmadı şimcik sen bana sorsana karşılıklı tekerleyelim:roflol: :roflol:

tekerlememı hım.hıcde anlamam..:icecream::icecream:

80 yasinda bir adam doktora gider. Doktor adamin sagligini sordugunda adam "harika, 18 yasinda bir karim var ve benden hamile" der. Doktor birkac dakika dusundukten sonra adama doner ve "sana bir hikaye anlatacagim"der. "Avlanmaktan cok hoslanan bir adam varmis. Her gun tufegini alarak ava gidermis. Fakat bir gun dalginlikla yanina tufek yerine semsiyesini almis. Ormana gitmis. Agaclarin arasinda yururken karsida bir geyik gormus. Hemen semsiyeyi cikarmis nisan almis ve...pat...geyik yere yigilmis."
Ihtiyar sasirmis ve doktora donerek "Olamaz...Baska birisi vurmus olmali demis.
Doktor:
"KESiNLiKLE!"

Japon,Alman ve Temel bi teknoloji panelinde buluşmuşlar.Bi ara Almanın telefonu çalmış.Adam el kadar telefon çıkarmış,Temel vaybe teknolojiye bak demiş.Japonunda bi ara telefonu çalmış.Adam iki tane küçük parça çıkarmış birini ağzına birinide kulağına koymuş ve konuşmuş.Temel vayybe teknolojiye bak demiş.Temel bi ara osurmuş, adamlar sen öyle naaptın demiş.Temelde trabzona mail attım demiş

80 yasinda bir adam doktora gider. Doktor adamin sagligini sordugunda adam "harika, 18 yasinda bir karim var ve benden hamile" der. Doktor birkac dakika dusundukten sonra adama doner ve "sana bir hikaye anlatacagim"der. "Avlanmaktan cok hoslanan bir adam varmis. Her gun tufegini alarak ava gidermis. Fakat bir gun dalginlikla yanina tufek yerine semsiyesini almis. Ormana gitmis. Agaclarin arasinda yururken karsida bir geyik gormus. Hemen semsiyeyi cikarmis nisan almis ve...pat...geyik yere yigilmis."
Ihtiyar sasirmis ve doktora donerek "Olamaz...Baska birisi vurmus olmali demis.
Doktor:
"KESiNLiKLE!"

Japon,Alman ve Temel bi teknoloji panelinde buluşmuşlar.Bi ara Almanın telefonu çalmış.Adam el kadar telefon çıkarmış,Temel vaybe teknolojiye bak demiş.Japonunda bi ara telefonu çalmış.Adam iki tane küçük parça çıkarmış birini ağzına birinide kulağına koymuş ve konuşmuş.Temel vayybe teknolojiye bak demiş.Temel bi ara osurmuş, adamlar sen öyle naaptın demiş.Temelde trabzona mail attım demiş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
süperler tekerlemeden anlamam fıkra benim işim diyon yani

Back
X