• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Aaaaaaaaaaaaaa bizim kızlar buraya gelmişdelikafaduldendelikafadulden:1shok:

Hayırlı Cumalar hepinize
Allahım inşallah bu mübarek günde ettiğimiz duaları kabul eder:Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canlarım hayırlı cumalar hepin
izin dular kabul olsun RABıM AÇILAN ELLERıMıZı BOŞ ÇEVıRMESıN ıNŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Aaaaaaaaaaaaaa bizim kızlar buraya gelmişdelikafaduldendelikafadulden:1shok:

Hayırlı Cumalar hepinize
Allahım inşallah bu mübarek günde ettiğimiz duaları kabul eder:Saruboceq:

turkbayragiturkbayragi turkbayragi turkbayragi AMİN SEVCANIMAMİN İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ıyi insan lafının üstüne gelirmiş. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canlarım hayırlı cumalar.

Evet 3 gündür yoktum. Çünkü modemimiz arızalandı. Salı akşamı internete bağlanamadı. zannettik hatlardan. Arıza yazdıkdık. Sonra sorunun bizden olduğu anlaşıldı. Eşim yeni modem aldı. Bugün gelebildim. Kaç gündür evdeyken giremedim yani , şanssızlık. Neyse düzeldi şükür. Eccük masraf olacağı varmış. zemuszemus

Topiğimiz kilitlenmiş , biraz önce gördüm. Çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Hiç hoşuma gitmiyor. Karşılıklı tartışmaların topiğimize zarar verdiğini biliyoruz. Daha önce de şahit olmuştuk buna. Belli sorunları özel mesajlarla da halledebiliriz. Ki kilitleneceği uyarısı geldikten sonra konu üzerinde devam etmek olmamış , yakışmamış. Çok üzülürdüm denk gelseydim. Neyse olan olmuş. Lütfen bundan sonra ikili polimikler yaşanmasın. a.s.

Sera96'nın hamilelik haberini gördüm çok sevindim. OHSS devam ediyormuş sanırım. Allah şifasını versin. Bebeğini korusun inşallah. :Saruboceq:

Hastalananlar olmuş , sağlık olsun. ınşallah diğer bir ay da sizlerden güzel haberler almayı nasip eder Allahım. :Saruboceq:

Ve -badem- ; canım inşallah hamişşsindir. Büyük bir mucize gerçekleşecek inşallah. Haberini alamayacağız sanırım son kararlarınızdan sonra. Ama önemli olan sonucun pozitif olması ve sizin yüzünüzün gülmesi. Sonra da öğrensek olur. O zaman doya doya kutlar , tebrik ederiz seni. :içelim:

Ayağım daha iyi çok şükür. Pazartesi işe başlayabileceğim. Beni merak eden , geçmiş olsun dilekleri sunan , oğlum olacağı için kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Şeniz

hayırlı cumalar kızlar...........aymescim geçmiş olsun canım bu ayda kırmızılar bırakmadı seni ama olsun bir hastalık olmasında zamanında gelsin kırmızılar......eve gidince sıcak uygula kasıklarının üstüne ağrıyı sancıyı alıyor biraz.....benimde tarih yakın ama tık yok ne ağrı ne sancı geçen ay 2 hafta öncesinden bunaltmıştı beni ağrılardan sancılardan bu ayda tam tersi hiç değilse göğüslerim şişer ağrırdı oda yok demekki eski düzene geri döndü sanırım 1 aya geçer yine namussuz:oklava:depresyon yapar bende...ay tamamen bir düzene girseydi kurtulurdum bu dertten

minoşcuğum nasıl gidiyor canım test gününede az kaldı inşallah hamilesindir seninde halayını çekeriz burda....kız haber ver bizlere ha sakın saklayım söylemeyeyim deme anlaştıkmı vereliniortak

nevrom ben kötü bişey oldu sanmıstım
ohhh iyisin

Yok canım çok şükür önemli bişi değil. Sizleri meraklandırdım. Kusuruma bakmayın. Sizlerden bir çok özel ve ziyaretçi mesajı gelmiş. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Bitanesiniz. Şeniz Şeniz Şeniz

nevrocum canım hoşgeldin valla topiğimiz kilitlendi malesef olsun artık olan oldu canım senin iyi haberini aldık bizler mutlu olduk canım oğluşunla sen iyi olda modem falan sorun etmez bize canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nevrocum canım hoşgeldin valla topiğimiz kilitlendi malesef olsun artık olan oldu canım senin iyi haberini aldık bizler mutlu olduk canım oğluşunla sen iyi olda modem falan sorun etmez bize canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sağol canımmmm. Şeniz Sen nasılsın güzelim? :1hug:

minoşcuğum nasıl gidiyor canım test gününede az kaldı inşallah hamilesindir seninde halayını çekeriz burda....kız haber ver bizlere ha sakın saklayım söylemeyeyim deme anlaştıkmı vereliniortak

evet canim az kaldi 1 haftacik
soylememmi canim ben bu yolda her seyi paylastim sizinle
tabiki soyliycema.s

Sağol canımmmm. Şeniz Sen nasılsın güzelim? :1hug:

bende iyiyim canım şuan tek derdim kilo vermek birde benim tek tüpüm tıkalı çıktı haberin varmı bilmiyorum onun içinde ne yapılacak bilmiyorum 12 haziran randevum var umut tüp bebek merkezi ile bakalım ne gibi bir süreç beni bekliyor bilmiyorum işim biraz git gide zorlaşıyormuş ama hayırlısı allahtan bak badem inşallah bize gerçekten mucizeyi yaşatacak canım

kizlar nbr
bakiyorumda millet buraa dsmus
oh cok iyi oldu topik kilitlendi
ellerine saglik diptiscim
bir daha kavganin uzerine gitmesin kimse bende dahil-tatlicadiarzu-

Back
X