• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

meraba kızlar obur topik kilitlenmiş bugun benim kontrolum vardı kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2Allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguları Allahım en yakın zamanda inşallah hep dua ediyorum ve inanıyorum gelecek sizinde melekleriniz

hayirli olsun canim
saglikla alin kucaginiza kizinizi insallah:Saruboceq:

selam kızlarr. Bugün kontrol için gitmiştim dr.a. Ben pazts diye beklerken, pazar günü yumurtalarımın toplanacağını söylediler.:1shok: Kendi dr.um yapmayacak işlemimi. Diğer dr. yapacak, tedirgin oldum bu durumdan.:1no2: Dr.umla konuştum, transferi çarşamba günü ben yapacağım dedi. Yani kısacasııı pazar günü sabah 9,00 da yumurtalarım toplanacak.buyrunnnnnnnnn Çok heyecanlıyım, bir taraftan da korkuyorum. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Dua edin bana ne olurr:teselli:

selam kızlarr. Bugün kontrol için gitmiştim dr.a. Ben pazts diye beklerken, pazar günü yumurtalarımın toplanacağını söylediler.:1shok: Kendi dr.um yapmayacak işlemimi. Diğer dr. yapacak, tedirgin oldum bu durumdan.:1no2: Dr.umla konuştum, transferi çarşamba günü ben yapacağım dedi. Yani kısacasııı pazar günü sabah 9,00 da yumurtalarım toplanacak.buyrunnnnnnnnn Çok heyecanlıyım, bir taraftan da korkuyorum. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Dua edin bana ne olurr:teselli:

canim o zaman bugun catlama ignesini yapacaksin tam olarak bugun kacinci gununde gonal fe baslayali yani kac igne vurdun
kac tane yumurtan varmis
tedirgin olma canim olsun o dr olsun ne fareder sen uyuyacaksin nasil olsa
allahim yardimcin olsun ins pazar gunu bebislern biraraya gelme gunu

hala kanıyorumhihoyyyt
içimde kan kalmadı vallahi:roflol:
vampir gibi emdi kanımı bu 4 velet :roflol:
canım Allah yardımcın olsun. Herşey yolunda gider inşallah.
meraba kızlar obur topik kilitlenmiş bugun benim kontrolum vardı kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2Allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguları Allahım en yakın zamanda inşallah hep dua ediyorum ve inanıyorum gelecek sizinde melekleriniz
Canım hadi gözün aydın. Sağlıkla kucağına al kızını inşallah. Darısı biz olmayanlara hayırlısıyla inşallah. hihoyyyt
elitu canim nerdesin yumoslardan haber varmi
asicim bugün yoğun bir gündü benim için. Giremedim nete. Annem geliyor daopuyorumnanaktan eşim onu otogardan almaya gitti. Ben de yeni fırsat buldumm

canim o zaman bugun catlama ignesini yapacaksin tam olarak bugun kacinci gununde gonal fe baslayali yani kac igne vurdun
kac tane yumurtan varmis
tedirgin olma canim olsun o dr olsun ne fareder sen uyuyacaksin nasil olsa
allahim yardimcin olsun ins pazar gunu bebislern biraraya gelme gunu

Canım akşam gidip çatlatma iğnemi vurdurcaz. Bugün adetimin 12.günü. 3.gün başladım gonal f ye. dün 8.yu vurdum. Bugün de cetrotide vurdum son olarak.
Canım aşılamamı da yumurtamı toplayacak olan dr. yapmıştı. Rahim filmimde de çok canım yanmıştı. Antipati oluştu ister istemez bende. Bir de ben aşılama masasında iken sperm gelene kadar masada beklerken, kalkmadı ööyyle karşımda oturup hemşireyle muhabbet etti falan. Ben o vaziyette, anladınız siz onu. Onun aklında bile yoktur, hergün kaç hasta geliyo ama ben sinir oldum işte. Hayırlısı olsun yapacak bişey yok maalesef.
ınşallah pazar günü ilk kez bebişlerimiz buluşacaklarŞeniz

Son düzenleme:
kiz tliny huuu huuuuu
nerdesinnnnnn ne okuyun merakli melahat aman bisey kacirma iyi baksırnaşık şey
delikafadulden:lepi::mymeka:

ok canim cvbini bekliyrum bu arada ne guzel annenede selamlar hosgelmis ne guzel bakcak kuzusuna
oy oyyyyyyyyy
anneler kutsaldir elinden optum anacinin soylersin
bizim anamiz uzakta yalnizim dostlarim yalnizim ylniz benim kocis hem ana hem yar oluyor bacim gardasim herseyim o valla

kizlar bu arada hemen cvp pek bi acaip olcak ama
vajinal muayne abdesti bozarmi(boyabdestini)

neyse bende çikiyorum...
yarin 9.45'te hastanede randevum var, 24saat suresince holter takacam...
gecenlerde kalp doktoruna gitmistim o yazdi...nabzim 90nin altina dusmuyo bakacaz neden, tasikardi olabilirmis, strestende olabilirmis...
mideyede hortum atilacak , ya valla kendimi hurda araba gibi hissediyorum, her tarafimdan ses geliyo...;)

ayşecim şimdiden geçmiş olsun..
inş hiçbirşey çıkmaz.. opuyorumnanaktan

CANIM GÖZÜN AYDIN ANNENLERE GİTMİŞSİN NE GÜZEL ŞİMDİ DÜNYA SANA O KADAR HOŞ GELİYORDUR İYİCE HASRET GİDER GÜZELİM AFFERİN ANNENE İŞEDE YARAMIŞSIN BENDE GİDİNCE HEP İŞ YAPIYORUM ANNEM YORULMASIN AZDA OLSA DİNLENSİN BEN GİDİNCE DİYE KIYAMIYOR İNSAN ANNESİNE senağlamaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım..
valla öyle herhalde herkes annesine yardım ediyor..

hayırlısı olsun canım..
sağlıkla kucağına da alırsın inşşşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tuğbacım hayırlı olsun ..
Allah yardımcın olsun..
doktoru sevmiyosun diye stres yapma..
vardır bunda da bir hayır.. opuyorumnanaktan

kiz tliny huuu huuuuu
nerdesinnnnnn ne okuyun merakli melahat aman bisey kacirma iyi baksırnaşık şey
delikafadulden:lepi::mymeka:

zemuszemus zemuszemus okudum canım yine pek gelen olmamış.. kaydirigubbakcemile3

nevocum iyimişsin sevindim.. opuyorumnanaktan

kizlar bu arada hemen cvp pek bi acaip olcak ama
vajinal muayne abdesti bozarmi(boyabdestini)

canım cvp yazdım benn. Senin msj ın girdi araya.
Abdest olayına gelince, ben de hep içime kuşku girdiği için tekrardan alıyorum. Muayeneden sonra. Kimisi de mecburi old. için gitmez sadece namaz abdesti varsa o gider dio. Kuşku giriyosa içine al. Mesela vajinal fitil kullanınca da gider gibi geliyo bana ama namaz abdesti gider diye gusül almadan namaz kılan da var

sağol tulinim. Çok heyecanlıyım işte. ıçimde sanki bir kuş unutmuşlar. Çırpınıp duruyo. Göğsüm pırpır ediyo sabahtan beri.

elitu canim gule gle yine gorusuruz tam okiycaktim kafam karisti iyice en iyisi okumayim ben abdest aliyim sorasya keske girip alsaydim yaaaaaa
ignenin saati geldi gelmeden okuyum demistim

Canım akşam gidip çatlatma iğnemi vurdurcaz. Bugün adetimin 12.günü. 3.gün başladım gonal f ye. dün 8.yu vurdum. Bugün de cetrotide vurdum son olarak.
Canım aşılamamı da yumurtamı toplayacak olan dr. yapmıştı. Rahim filmimde de çok canım yanmıştı. Antipati oluştu ister istemez bende. Bir de ben aşılama masasında iken sperm gelene kadar masada beklerken, kalkmadı ööyyle karşımda oturup hemşireyle muhabbet etti falan. Ben o vaziyette, anladınız siz onu. Onun aklında bile yoktur, hergün kaç hasta geliyo ama ben sinir oldum işte. Hayırlısı olsun yapacak bişey yok maalesef.
İnşallah pazar günü ilk kez bebişlerimiz buluşacaklarŞeniz

simdi gordum canim msjini sayfa atlamis
evet drun gicikmis dogrusu gerizekali olsun artik iyice inceler sen uyurkensırnaşık şeysırnaşık şey
oyle seylere takilma canim sonucun ck guzel olacak ins
masallah cok cabuk gelismisler canim allah yardimcin olsun hadi hayirlisi

Back
X