E
EU3
Ziyaretçi
Aklında bitek bumu kaldı nan buluştuğumuzdan beri :jeyyar: :jeyyar: hatırla hatırla :jeyyar: :jeyyar: :tomato: :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklında bitek bumu kaldı nan buluştuğumuzdan beri :jeyyar: :jeyyar: hatırla hatırla :jeyyar: :jeyyar: :tomato: :lepi:
selam kızlarr. Bugün kontrol için gitmiştim dr.a. Ben pazts diye beklerken, pazar günü yumurtalarımın toplanacağını söylediler.:1shok: Kendi dr.um yapmayacak işlemimi. Diğer dr. yapacak, tedirgin oldum bu durumdan.:1no2: Dr.umla konuştum, transferi çarşamba günü ben yapacağım dedi. Yani kısacasııı pazar günü sabah 9,00 da yumurtalarım toplanacak.buyrunnnnnnnnn Çok heyecanlıyım, bir taraftan da korkuyorum. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Dua edin bana ne olurr:teselli:
Kızlar çatlatma iğnemi vuruldum hayırlısıyla. Allahım sen yardım et Ya Rabbim. Tedavide olan arkadaşlarıma, bana ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip eyle. Hamile arkadaşlarımıza da hayırlı, kolay bir gebelik ve hepimize de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamaızı nasip eyle Allahım.
selam kızlarr. Bugün kontrol için gitmiştim dr.a. Ben pazts diye beklerken, pazar günü yumurtalarımın toplanacağını söylediler.:1shok: Kendi dr.um yapmayacak işlemimi. Diğer dr. yapacak, tedirgin oldum bu durumdan.:1no2: Dr.umla konuştum, transferi çarşamba günü ben yapacağım dedi. Yani kısacasııı pazar günü sabah 9,00 da yumurtalarım toplanacak.buyrunnnnnnnnn Çok heyecanlıyım, bir taraftan da korkuyorum. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Dua edin bana ne olurr:teselli:
Canım maşallah çok güzel veriyorsun kiloları. Doğumdan sonra senden tüyo almam gerekecek. yerimseniben Biliyorum canım bir tüpünün tıkalı çıktığını. Okumuştum. Hatta cevap da yazmıştım. Üzülme canım. Bir şekilde bağışlayacak Rabbim. Mucizelerini gösteriyor ki hep umudumuz oldu bu güne kadar. Her zaman da var. Umut Tüp Bebek Merkezi çok başarılı. Hep üçüz oluyor ama orda. Şimdiden Allah kolaylık versin bence. hihoyyyt hihoyyythihoyyyt
Kızlar çatlatma iğnemi vuruldum hayırlısıyla. Allahım sen yardım et Ya Rabbim. Tedavide olan arkadaşlarıma, bana ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip eyle. Hamile arkadaşlarımıza da hayırlı, kolay bir gebelik ve hepimize de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamaızı nasip eyle Allahım.
Canım akşam gidip çatlatma iğnemi vurdurcaz. Bugün adetimin 12.günü. 3.gün başladım gonal f ye. dün 8.yu vurdum. Bugün de cetrotide vurdum son olarak.
Canım aşılamamı da yumurtamı toplayacak olan dr. yapmıştı. Rahim filmimde de çok canım yanmıştı. Antipati oluştu ister istemez bende. Bir de ben aşılama masasında iken sperm gelene kadar masada beklerken, kalkmadı ööyyle karşımda oturup hemşireyle muhabbet etti falan. Ben o vaziyette, anladınız siz onu. Onun aklında bile yoktur, hergün kaç hasta geliyo ama ben sinir oldum işte. Hayırlısı olsun yapacak bişey yok maalesef.
İnşallah pazar günü ilk kez bebişlerimiz buluşacaklarŞeniz
meraba kızlar obur topik kilitlenmiş bugun benim kontrolum vardı kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2Allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguları Allahım en yakın zamanda inşallah hep dua ediyorum ve inanıyorum gelecek sizinde melekleriniz
sagol sevcancim, sen nasilsin?
nasil gidiyo bakalim??